Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 10.11.2008 17:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene vse, jutri v torek je moj dan, ko moram dobiti , ampak sem vceraj že naredila BC in mi pokazal zelo rahlo črtico. Danes sem ponovila z first sign in sem tudi imela zelo rahko črtico. Ali sem noseča? Za jutri zjutraj še imam CB, tako da upam da bo plusek. Mislite, da sem teste naredila prehitro? Jutri je šele moj prvi dan izostanka. Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 10.11.2008 18:47:24
|
|
|
|
goldie
|
Ne, ni prezgodaj, če se je pokazal plus je pač plus.Naredi še jutri test ampak mislim da si . Čestitke, poročaj kako se bo pokazal. sigurno +, sam da imaš zdej rahli črtici jutri boš pa imela plusek.
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 10.11.2008 18:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dala novo temo TEST! ker sem mislila da je to stara tema. Sem zelo vesela za tvoj odgovor in upam da bo jutri plusek komaj čakam....
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 11.11.2008 7:30:10
|
|
|
|
tihoupanje
|
Plusek je itak, ker sta dva testa to pokazala.... Lahko pa počakaš 8 mesecev, da se trdno prepričaš...
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 11.11.2008 7:33:17
|
|
|
|
dreamhorse
|
Moji sestri je en dan pred izostankom pokazal čisto rahel plusek, zdaj ima pa že 3 leta staro pikico. Tako da čestitke. Če se želiš prepričat pa le poskusi še ta CB, pa javi, da vidimo kaj bo rekel CB.
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 14.11.2008 11:37:04
|
|
|
|
palčica24
|
pozdravljene, prvič se javljam in imam vprašanje al ne vem kaj :) moja zamuja 3 dni zadnja je bila 16.10. , včeraj sem naredila test cb in je bil rahli plusek, danes zjutraj sem naredila test baby check in so bile . povejte mi damice a sem srečka ? rabim še kako vašo potrditev, ko imate že izkušnje :) srčno upam, da je to to :) hvala za vse spodbudne besede. in še vprašanje kdaj naj grem k gin. za potrditev nosečnosti ? in a naredim danes popoldne še en cb test, kaj mislite ? da potem povem možu :) hval hvala hvala sem vsa vesela :)
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 14.11.2008 11:44:18
|
|
|
|
Bojana82
|
Seveda paličica24, 99.9% si noseča ....mislim da ne rabiš delat še enega testa, res ne! Ginekologinjo pa kar čimprej pokliči, da te naroči na prvi pregled! Pa še enkrat, čestitam, pa možeku hitro povej ..........
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 14.11.2008 11:54:43
|
|
|
|
palčica24
|
o bojana, kak nasmeh sem sedaj dobila na usta :) neverjetno velikega, verjetno še nikoli takega :) zelo je lepo, da smo tu, da si lahko delimo te vesele novice, ki jih za enkrat še ne želimo deliti s širšo množico. popoldne naredim še en test za sigurno, zvečer pa presenetim moža, če bo to to :)
|
|
|
|
RE: A je Babycheck test malo čuden? 18.11.2008 14:11:34
|
|
|
|
muck
|
Pri prvi nosečnosti mi je bc pokazal rahlo komaj opazno črtico (sem se mogla kar potrudit, da sem jo videla) šele, ko sem bila že 1m noseča. Zdaj v drugo, ko mi menstra zamuja 1 teden in ko sem že imela en rjavkast izcedek, no skratka vem, da se nekaj dogaja, test ne pokaže nič tudi, če se trudim, da kaj vidim. Zdaj ne vem ali je smiselno kupovati te testerje in probavat a bo pokazalo ali ne, ali se kar naročim pri gin. A je mogoče katera naredila krvni test in kako to zgleda (je plačniško ali ti lahko ta test opravijo, ko greš na zdravniški pregled oddat kri)?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.