|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je Babycheck test malo čuden?
16.10.2008 15:04:52   
Anonimen

Zadnjo m (in prvo po porodu) sem imela 12.9., ta mesec sem pa na dan, ko bi morala dobit m imela rdeč - temno rdeč- izcedek in to je trajalo en dan in basta..Nič več. Naredila sem test čez 2 dni (Baby check) pa je bila črtica čisto malo vidna (če si hotel si jo videl, če ne pa ne )...Danes zjutraj sem spet naredila test (Baby check, ker sta pač 2 v paketu) in spet je bilo tako zelo čudno..Zdaj pa ne vem, ali je bc tako čuden. Pri prejšnji nosečnosti sem delala druge teste pa je bilo vse ok - močna črtica, ta bc pa prikazuje šibkejše kot kontrolna črtica?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je Babycheck test malo čuden?
16.10.2008 15:11:46   
loveforever
ANONIMNA, sama sem imela isti primer pred dobrom tednom!!nardila sem ta test in po 7 mimnutkah mi je pokazal čisto rahlo komaj vidno črtico, tako da sem mislila da si jo le domišljam!, isto sem ponovila drugi dan, in zopet čisto rahla črtica. in potem še m vedno ni bilo in sem po 3 dneh nardila še cler blu pa je bila črtica lepo vidna, tako da po moje si srečka nosečka!!!! user posted image

mogoče si imela pozno ovulacijo pa ti test ne zazna pše dovolj nosečniškega hormona!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2008 15:49:00   
Anonimen
ja je čuden. jaz imam podobno sitiacijo - sedaj probam se cb da ne bom v taki negotovosti

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2008 16:44:23   
giotti
Se strinjam, da je čuden. Avgusta sem zgubila zaupanje v ta test in zame več ne obstaja. Pokazal zelo rahlo črtico prej kot v 10 min (in pa več kot v petih, to je res!), ki jo je poleg mene vidla na primer tudi lekarnarka, potem pa dobim vseeno menstruacijo. Do splava prav gotovo ni prišlo, ker sem še isti dan preverila nosečnost tudi v laboratoriju v zdravstvenem domu.
Test seveda ni problematičen in kakorkoli čuden, če si nosečka, potem ti seveda pokaže pravilno. Če nič ne pokaže, pa si nosečka, je okej valjda. Če pokaže, pa si nosečka, je tudi super. Problem je samo, da zna biti lažno pozitiven, pokaže, pa nisi nosečka. Tega pa žal ne veš, dokler ne testiraš še na nek drug način.
Pa srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2008 17:10:30   
Netopirčy81
Tudi jaz sem delala lani test s tem testerjem, pa je bila rahla črtica - in sem bila noseča, zjutraj sem ponovila in rezultat je bil isti.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2008 17:29:43   
Anonimen
evo ponovila vajo kot sem rekla in pri Clear blue je viden velik +, tako da predlagam še kakšen drug test

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2008 9:05:18   
žafran
anonimna,čist informativno me zanima,če je to tvoja prva m po porodu, kok pa maš potem starga otročka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2008 9:20:12   
Anonimen
anonimna,čist informativno me zanima,če je to tvoja prva m po porodu, kok pa maš potem starga otročka?

okoli 1 leta  user posted image ne povem točno, da me moje sotrpinke na drugem forumu ne odkrijejo user posted image

(odgovor članu žafran)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2008 10:33:57   
žafran
a,sej lepo,čist tko me je zanimalo,ker tud jaz imam eno leto razlike,,....aja sej pr teb bo pol prvi že večji tko da bo lažje,...k pr men je blo kr naporen,leto dni razlike, dokler ni šel zdaj starejši v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2008 13:14:06   
Anonimen
Ja, BC je čuden. Velikokrat mi je pokazal črtico - rahlo sicer. Ampak prava je pa potem malo drugače zgledala. Pa ni se lih pojavla v sekundi, pač pa je trajajo par minut. Je v albumu.

(odgovor članu žafran)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2008 15:14:26   
Dali*
Jaz sem naredila First sign in CB, tko da probaj še to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2008 17:13:17   
golobica82
Jaz sem pred nekaj dnevi tudi delala ta test, pokazal je raaaahlo crtico, ampak samo testno, ne nosecnisko... user posted image Menstruacije sicer se vedno nisem dobila...prsa pa imam cedalje vecja... Rada bi naredila se kak drug test,vendar si se ne upam, da slucajno ne bi bil spet minusek.... Tako si zelimuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2008 23:08:39   
*Junona*
Zelo čuden.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2008 8:14:56   
tihoupanje
user posted image user posted image user posted image

Saj je testna črtica = črtica nosečnosti!!!!!!!!!!!!!!!

Ti si noseča, zagotovo!!!!!!!!!!! Probaj še drug test!

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2008 9:47:25   
Maxy
Pozdravljena, men se je tud najprej pokazala ZELO rahla črtica. In sem bla. Sicer se je slabo končalo (ss), tester  mam pa še vedno shranjen. Tako da, čestitam user posted image user posted image user posted image . Ja pa čez kakšen dan naredi, CB. Verjetno si ga že, a ne?

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2008 13:12:30   
Anonimen
Sem naredila drug test in je pozitiven, tako da juhej user posted image user posted image

(odgovor članu Maxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2008 10:30:19   
golobica82
user posted image  spet ta user posted image  pa kako grozno boleca in obupna...user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2008 20:17:56   
Maxy
Golobica82 ne obupaj, tudi ti boš enkrat zagledala user posted image .  Upaj, saj upanje umre zadnje s ne? Veš včasih gredo stvari maro drugače, kot smo si jih zastavili. Tko da, enkrat bo že! No, jst tud razmišljam o user posted image , ker se je prvikrat (septembra) končalo s ss-jem. 

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.11.2008 8:52:53   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem delala ta test danes zjutraj in imam rahlo drugo roza črtico, ki se mi je pokazala po cca. 4 minutah. Ni tako rahla, da bi bila v dvomih o njenem obstoju, tudi ob malo slabši svetlobi se vidi. Že prejšnja dva meseca sem delala ta test in te črtice nikoli ni bilo. Kakšnih drugih znakov pa nimam, razen izostanka M. In pa zadnje 3 dni enkrat na dan opazim čisto malo krvi v sluzi, za pikico, rahlo rdeče do roza. Tega prej ni bilo, sem bila zadnja dva cikla pozorna na takšne stvari. Pa danes ponoči me je grozno zvilo v želodcu.

Bom jutri test ponovila in kupila še katerega drugega.

Potem vam pa povem, če je BC test malo čuden ali fejst čuden user posted image

(odgovor članu Maxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.11.2008 10:19:10   
SKORPY

Živjo punce jaz imam en velik problem prejšnji mesec mi je test BC preden sem dobila  pokazal  potem pa kmalu razočaranje. Ta mesec pa mi zamuja tri dni in nobenega + od nikoder sem naredla test BC včeraj  in je bil negativen .Danes sem zopet delala test pa ne vem ali si domišljam ali pa sem videla zelo slabo drugo črtico.
Sedaj pa ne vem ali sem ali nisem imam pa tako čudne želje bi jedla nebi, mi je slabo, pa še prvič se mi je full zluštalo sexa. Povejte kdaj naj naredim naslednji test, ali pa mi vsaj malo pomagajte?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.11.2008 10:42:46   
tane
skorpy, ponovi test čez dan ali dva z jutranjim urinom, pa kupi si raje ClearBlue ali kaj drugega, mene je ta BC tud že zafrknil, je bila roza čtrica pa je potem vseeno user posted image prišla. držim pesti zate!!!!

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.11.2008 10:50:43   
ellie
Jaz babycheck testa več ne delam. Mi je parkrat že pokazal črtico. In najhuje je bilo zdaj nazadnje...sem ga delala 2 dni po koncu M...ker je bila M čist čudna. In se je pokazala močna 2. črtica (nosečnosti si zdaj nisem želela)...in me je skoraj kapuser posted image  sem takoj letela dat kri in je seveda bilo negativno. Črtica pa je bila kar močno vidna...tako dauser posted image  No v glavnem...jaz tem testom več ne zaupam.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.11.2008 9:14:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom jutri test ponovila in kupila še katerega drugega.

Potem vam pa povem, če je BC test malo čuden ali fejst čuden user posted image

Sem danes naredila še CB in je rahel plus, tako da pri meni BC ni bil čuden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.11.2008 10:31:08   
dreamhorse
Čestitke za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.11.2008 10:37:24   
geolina
Hvala ! Ne bom več anonimna. Vas že nekaj časa berem, zdaj pa je čas še za pisanje. 

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.