vud
|
Čestitam za nosečnost! Ne razmišljaj o tem, da otroka ne bi obdržala. Ta otroček ti je namenjen in konec! Kako ti bo? Hudo, težko, zelo težko, ko boš za vse sama vendar ti bo poplačano s plačilom, ki je največje bogastvo na svetu. Tvoj otrok se ti bo nasmehnil, te bo objel, te bo klical mama. Glede moškega; nehaj jokat, ker ni vreden, niti najmanj. Začni delat na sebi, naredi si plan. In najmanj ne razmišljaj kaj bodo drugi rekli. Ti si se tako odločila in konec. Prišel bo drug partner in takrat moraš biti pripravljena, samo daj času čas. Zahvali se bogu ali komurkoli, da te je ta zapustil. S tem, kar ti je rekel, ti je samo pokazal kakšen je, dal ti je vedet, da bo s tem nadaljeval. Odpusti mu, zaradi sebe. Vendar pozabila pa ne boš. Kakšno bi bilo vajino skupno življenje ne vem. Tebi pa sigurno ne bi bilo lahko. Zaupanja nikoli ne bo nazaj. Vprašaj se samo, ali ga imaš tako rada, da mu boš odpuščala skoke čez plot.....če si taka potem bodi z njim, drugače ne. Če boš iskreno ljubila svojega otroka, mu boš dala največ. Kdo pa je rekel, da bo brez očeta? Prihodnost nas zna zelo presenetiti. Glej, mene je partner varal, ko sem to najmanj pričakovala. Ležala sem noseča v bolnici, rodila otroka, sama skrbela zanj.....on pa je samo delal, bil zaposlen, ko je prišel domov je bil slabe volje, nikamor nismo šli za vikende ali praznike, ni bilo denarja..... vedno samo delo. Meni se je revež smilil, kako je delal, govoril je, da jaz nič ne delam, kakšna sem, da samo za otroka skrbim....rekla bi, poniževal... Doma ga je čakalo kosilo, njega pa ni bilo, ker je njo peljal ven jest. Ljudje so mi hoteli nekaj povedat, pa sem bila gluha. Na kar izvem, da me vara s svojo 10 let mlajšo tajnico, pravzaprav, da ima že dve leti z njo razmerje.....odkar sem bila v bolnici. Ona poročena z majhnim otrokom. Je pa imela čas, da sta hodila okrog, da sta bila petke in sobote zunaj v lajfu, ker je njenega otroka pazil njen mož ali tašča. Jaz koza sem delala to sama. Kupoval ji je oblačila po 200€ na teden, jo vozil na kosila.......kupil ji službeni avto, ki ga je uporabljala za doma....skrival gsm... Ne morem povedati kaj vse sem izvedela in kako je bolelo. Zaradi tega sranja sem v 14 dneh izgubila več kot 10 kg. Pri njem pa niti kančka obžalovanja, hotel ji je kupiti stanovanje, meni pa še položnice ni nikoli plačal. Pravzaprav zdaj vem, da me nikoli ni nameraval zapustiti, samo njo je tudi hotel imeti. Celo do njenega moža je šel in tvezil kako jo ima rad.....V njegovih očeh, sem bila jaz kriva, da si je revež poiskal drugo. Tak slabič je, da niti tega ni zmogel, da bi rekel, da je tak....V obraz sem mu zabrusila, da mu nikoli ne bom oprostila. Z morja ji je pošiljal sporočila, v denarnici imel njeno sliko... in vedno sem bila jaz nora, neumna, ko sem kaj odkrila. On še danes taji in nikoli ne bo priznal resnice. Tako laže, da sam sebi verjame. Ostala sem z njim, ampak samo zaradi tega, ker se ga nisem uspela rešiti. To pomeni, da sem preko sodišča dosegla, da sem skrbnik otroka, da bi se moral odseliti, da sem ga prijavila. Ampak on niti z deložacijo ni odšel. Ja, so tudi taki osli, zato bodi srečna, da je sam popokal in šel. Mene moj ne bo nikoli pustil, ker ne prenese, da bi bila bolj srečna od njega, ker ne more brez mene. Za svoj imidž si je pač omislil ljubico, ki ni ne prva, ne zadnja.... In ne vprašaj kako je živeti s tem, ko srečuješ njegovo ljubico, ko veš kaj in kako je... Podpore nisem dobila pri njegovih starših. Ko je bila prevarana njegova sestra je bila najbolj ubog človek na svetu, ko je varal on, sem bila pa že jaz kriva. Lahko bi kozlala žolč..... Ampak imela sem prijateljico, ki mi je povedala, da nisem kriva jaz, ker sem bila slepa kura. Rekla je, da se naj neham kriviti, da je on tisti, ki je bolan...Brez nje bi verjetno pristala v kakšni psihiatrični ustanovi in to bi bilo zanj kot naročeno, ker sem itak nora je moral najti drugo...Povedala sem mu, da želim, da gre k njej, da ga nimam rada, da ga sovražim, pa je še kar zraven mene. Ne vem kako dolgo bom lahko to prenašala. Seveda se dela, da se je spremenil ampak jaz VEM, da se nikoli ne bo. Jaz sem se odločila za drugo pot, ker nisem imela izbire. Sem z njim, pričakujem njegovega otroka in tega otroka ljubim iz vsega srca... Vem, da me bo še varal, ker je tak celo življenje. Ampak zdaj živim zase in za otroka. Prišel bo tudi moj dan, nekoč. Prijatelji so ga dobesedno zapustili, on pa še kar verjame, da smo vsi drugi slabi, sam on ne. V bistvu sploh ne ve kaj mi je naredil. In zaradi te boleče izkušnje sem postala drugačna. Borim se zase in za otroka, za nas tri. On je zame samo oseba, ki jo otrok kliče ata, ki prispeva denar in občasno kaj pomaga. Seveda navzven se pa itak dela idealnega človeka. In taki norci nikoli ne plačajo svojih grehov, ker pojma nimajo kaj delajo in kako s tem prizadenejo druge. Zato punca, bodi srečna da te je zapustil. Sprejmi ga nazaj samo če si prepričana da s tem lahko živiš, ker niti najmanj ni lahko. Jaz nisem imela izbire, ti jo imaš.
|