ključek
|
verjetno ste že govorile o tem, vendar trenutno ne najdem teme, bi pa želela vaše izkušnje........namreč, imam 1 mesec in 12 dni staro punčko...............na začetku sva se dojili.....potem so pa na pediatriji (kamor smo šli na kontrolo zaradi zlatenice) ugotovili, da ji je teža drastično padla in sem obvezno morala dodajati. en obrok dojenje, naslednji dodatek (novalac). in ko smo prišli naslednjič na kontrolo teže, je bilo ok, ker je dovolj pridobila. vendar so priporočili, da naj nadaljujem s tem-1. obrok dojenje, 1. obrok dodatek. in tamala se sedaj dere, ko se dojiva, ker ne teče tako hitro kot po flaški. se trudim, ji rinem bradavico v usta, pa včasih vleče, včasih pa sploh noče in se samo dere, tudi 10 minut skupaj, ko nisem popustila in sem mislila, mogoče pa le bo zagrabila zaradi lakote. doma imam tehtnico, da jo vagam koliko poje pri meni,da vem potem narediti dodatek. jem tablete tametil, pijem čaj za dojenje, nalivam se skoz z vodo..............enostavno ne vem več, kaj naj naredim, ker pri meni dobi okrog 20-30 ml. vsi mi težijo, da je dojenje najboljše, edino zdravo za otroka................jaz sem pa znervirana že zaradi tega..............sej se trudim, pa enostavno nimam dovolj mleka..................in se počutim kot najslabša mamica na svetu, ker ji pač ne morem ponuditi toliko mleka, kot ga za en obrok rabi............... ...........najprej se dojiva, potem ji pa dodam..............ne vem, kaj naj drugega naredim...........je imela katera podoben primer??? in kaj ste naredile??????? hvala in lep dan vsem.
|