naja17 -> RE: Mutsy vozički (17.7.2011 7:58:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sover živjo, navdušila sva se nad 4rider, pa me zanima, ali so sploh še kakšne razlike v cenah med BC in nakupom preko interneta? Ali se ga kje še posebej splača naročiti? zaenkrat se nagibava k nakupu preko neta (pingpong-online.de), ker so menda v BC-ju zelo dolge čakalne dobe. A to drži? LP Cene za mutsy-e so povsod približno enake, net ali trgovina. V avstrijski trgovini je bilo ogrodje za 50 eur dražje kot pri nas, ostalo pa po 1 eur razlike... Nakup preko neta: nimaš garancije! Drugače pa mal si preračunej, ker na pol leta v BC obračunajo bonus s kartic in tud tam nekaj dobiš, lahko tudi loviš njihovo akcijo, ki je vsake tolko časa "nad vsakih 50 eur dobiš 10 eur bona" in s tem ob nakupu voza dobiš 100-150 eur ven... Mal si je treba preračunat, midva sva se kr za BC odločla. V BC so dolge čakalne dobe, 6-10 tednov, včasih pa je tudi kaj na zalogi, jaz sem svojo barvo košare imela na zalogi, športni del sem pa naročila, pa sem ga po 14 dneh dobila. Aprila sem naročila še footmuf, ki pa je prispel julija. Pač tko je...
|
|
|
|