RE: Mutsy vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

jakipaki83 -> RE: Mutsy vozički (20.4.2011 13:42:30)

Strinjam se s predhodnicami  glede footmuffa.

Fluf - jaz imam previjalno torbo od Mutsyja. In nisem zadovoljna, ker se mi zdi blazno neprektična. Ozka, nepregledna, premalo žepkov. Bolje boš denar zapravila, če kupiš kakšno drugo torbo oz. uporabiš kako, ki jo že imaš doma oz. kot sem jaz zdaj začela - nosiš nahrbtnik  (ampak trenutno naš 19 mesečnik ne uporablja vozička [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Ko pride novi uporabnik mutsyja bomo gotovo kaj namontirali na ročaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Glede buggy boarda od lascala - namontira se čisto lepo, res pa je, da je ročaj od mutsyja rahla ovira, ker je iz enega dela. Ampak jaz sem majhna in me vse skupaj ne moti toliko. Je pa res, da smo zaenkrat uporabo samo testirali in ne zares uporabljali.

naja17 -> RE: Mutsy vozički (20.4.2011 14:46:29)

fluf - jaz sem si kupila dm-jevo torbo in je super... če si si vzela bone za nosečnice, maš 25% popust na babylove izdelke, redna cena je pa slabih 25 eur.... jaz sem vzela bež, k mam bež košaro, pa genau zraven paše... športni del pa je carribean, ampak to me ne gane...

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (20.4.2011 15:14:18)

Pomoje brezveze na barvo gledat pri torbi ... vsaj jaz sem torbo na vozičku ful malo uporabljala, ker za špancire sem imela itak vse v nakupovalni košari. Sem pa jaz eno Peg Peregovo torbo (Skate) si kupila, ker se mi je Mutsy jeva zdela prvelika in preštorasta. No sicer ta moja je pa na meji tega, da bi bila premajhna. Če bi takrat vedela za to DMovo torbo, bi sigurno raje to vzela, ker mi je lepa, praktična in ravno prav velika ... pa še cena je super.

fluf -> RE: Mutsy vozički (20.4.2011 19:58:58)

Ah ne... jest mam eno torbo od Chiccota, ki sem jo dobila (rabljeno)... pa mutsyevo bi mela sam zato, da bi bla v stilu... [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img] ... LOL [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img] ... ker sem načeloma bolj pristaš ruzakov, bom na začetku kombinirala, pol bom pa vidla... a rabim sploh kaj novega al ne... ne skiram se preveč... sam tko sm misnla, da bi bla... fancy [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]

Luskica -> RE: Mutsy vozički (3.5.2011 10:09:06)

Ojla!
Sicer vem, da se je o tem na tej temi že pisalo, ampak se mi ne da vsega za nazaj brat.
Zdaj se tudi mi že intenzivno pripravljamo na prihod naše punce in sem ugotovila, da je podloga v košari ful čudna. Ne vem tista mreža na peni mi prav nič ni všeč. A ste ve to še kaj oblekle, al ste samo tetra pleničko dale čez?

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (3.5.2011 10:35:02)

Naša tamala je bila itak zimska, tako da sem dala peno v priloženo rjuhico in potem še ovčjo kožo čes in tetra plenico ... če bi bila pa poletna, bi pa pomoje samo ovčko izpustila ven.

naja17 -> RE: Mutsy vozički (3.5.2011 10:36:27)

Jaz imam čez tetra plenico, pol pa še eno pri glavi zloženo, k jo menjam.... Meni tud ni blo direkt za dat otroka gor....

fluf -> RE: Mutsy vozički (3.5.2011 19:31:48)

Jest sem tisto podlogo dala eni šivilji, pa mi jo je lepo naredila [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] bo pa še kaka tetra plenička čez sigurno... bom povedala čez kakšen mesec [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img]

Jancci -> RE: Mutsy vozički (1.6.2011 14:37:27)

Prodam MUTSYA!! [sm=smiley1.gif]

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 11:59:51)

Heeej... sem še ena, ki se je zagledala v mutzyja...:)
Jancci... kakšnega mutzyja prodajaš???

Sem prvič nosečka in prvič iščem in sploh gledam tele vozičke. In pristala sem pri mutzyju... ker sem si pač želela stabilen voziče, s štirimi velikimi kolesi...
Nekako se nisem prebila skozi to temo, ker je tooooolk obsežna. Bi pa rada, čisto na kratko vprašala par stvari:
Kupila bova skoraj siguro Mutsy 4 Rider
- ogrodje mutzyja... a obstajajo različni, torej si ga sam izbereš, al pride že določen?
- barve... kje si lahko ogledam letošnje barve??? Nočem imeti modrega ali rdečega, ampak se nagibam k rjavi ali zeleni
- kolesa... kaj je bolje: napihljiva ali penasta?? In zakaj? A to si tudi lahko zbiraš al pride pri določenem modelu določeno kolo? A so vsa kolesa vzmetena?
- ste jih kupovale preko interneta v tujini (zaradi nižjih cen) ali ste jih naročale v BC??? Koliko časa se v BC čaka na pošiljko???

RES LEPA HVALA za vse nasvete in odgovore.

lp

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 12:21:27)

Heeej, še enkrat jaz...
Sem zdaj ugotovila, ko sem še malo raziskovala, da obstaja mutsy s štirimi kolesi, pa da so vsa štiri enako velika ali da sta sprednji dve manjši. Hjaaa... vsi se učimo. Jaz želim imeti urban rider-ja, ker ima vsa štiri kolesa enako velika.
Jao... torej... zgornja vprašanja se tikajo urban rider-ja:):):)
hvala za pomoč še enkrat
lp

naja17 -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 13:31:41)

IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka

ker sem si pač želela stabilen voziče, s štirimi velikimi kolesi...
Jaz imam urban riderja in ravno danes sem bila v razvojni ambulanti, je dohtarca ful pohvalila voz, da je pa to taka redkost 4-kolesnik in da tale je pa super [sm=smiley1.gif]

Nekako se nisem prebila skozi to temo, ker je tooooolk obsežna. Bi pa rada, čisto na kratko vprašala par stvari:
Kupila bova skoraj siguro Mutsy 4 Rider Torej urban riderja [sm=smiley1.gif]

- ogrodje mutzyja... a obstajajo različni, torej si ga sam izbereš, al pride že določen? Torej ogrodje od urban riderja je z vsemi 4 enakimi kolesi, ti izbiraš samo med tem ali bo usnjen ročaj ali penast. Midva sva vzela penastega, ker je moj reku, da ne bo v usnjenem švical v roke.

- barve... kje si lahko ogledam letošnje barve??? Nočem imeti modrega ali rdečega, ampak se nagibam k rjavi ali zeleni:
http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/colors

- kolesa... kaj je bolje: napihljiva ali penasta?? In zakaj? A to si tudi lahko zbiraš al pride pri določenem modelu določeno kolo? A so vsa kolesa vzmetena? Napihljiva definitivno... Mislim, da ima večina napihljiva, penasta se baje ful hitro obrabijo... Zbiraš sam med tema dvema...

- ste jih kupovale preko interneta v tujini (zaradi nižjih cen) ali ste jih naročale v BC??? Koliko časa se v BC čaka na pošiljko??? V BC, ker so cene tam tam, pregledano sem pa imela Avstrijo, net in BC. V BC ti nanese bonus na kartico, lahko pa loviš tudi tisto njihovo akcijo "nakup nad 50 eur-darilni bon 10 eur" in ti nanese okorg 120 eur, glih še za športni del kupit [sm=smiley1.gif]. Je pa čakalna doba 6-8 tednov... Jest sem svoj footmuf naročila aprila in upam, da ga do prvega snega dobim [sm=smiley1.gif]...

RES LEPA HVALA za vse nasvete in odgovore.

lp

In še nekaj... Ti sestavljaš mutsy-a, torej vsak del kupuješ posebej in ni nič v kompletu, torej nič ni določeno in v paketu - cena temu primerna, ampak vredna svojega denarja [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 13:37:24)

Mislim, da se pri Urban-riderju ne da izbirat vrste koles ... so samo napihljiva. Izbiraš lahko samo med penastim ali usnjenim ročajem.

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 14:11:26)

heejla...
Uuuu, ste hitre...
Naja17 fuuuul hvala za tako izčrpne odgovore. Zdaj SEM odločena. Imela bom mutsy-ja urban rider-ja:):):) Jupiiii...

Kar se tika ročaja... hmm... a ni bolj ˝higieničen˝ usnjen??? Al kako je s tem??? Ker penasti menda kar pobirajo navlako. Ne vem...

A so barve resnično take, kot so v katalogu, al se kaj razlikujejo??? Hmmm... ker v bistvu se preko računalnika lahko barva vidi popolnoma drugačna, kot je v resnici. Zelo mi je všeč active coffee...

A v BC naročiš pač svojo željo... a je vse možno, da ti pač nabavijo vse, kar rečeš točno tisto, kot rečeš??? Verjetno imajo katalog in potem po katalogu izbereš in oni naročijo, al kako???

Sem slišala, da v BC nekateri precej čakajo na te vozičke. Hmmm... bomo naredili en izlet v Ljubljano, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Kdaj pa pridejo tisti popusti, ko dobiš bone??? Je to non stop, al morš čakat na kakšno akcijo?

RES hvala lepa...
se beremo...
lp

naja17 -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 15:06:29)

heejla...
Uuuu, ste hitre...
Naja17 fuuuul hvala za tako izčrpne odgovore. Zdaj SEM odločena. Imela bom mutsy-ja urban rider-ja:):):) Jupiiii...

Kar se tika ročaja... hmm... a ni bolj ˝higieničen˝ usnjen??? Al kako je s tem??? Ker penasti menda kar pobirajo navlako. Ne vem... To ne vem, naš je čist lep, sicer je pa razlika v ceni samo 10 eur...

A so barve resnično take, kot so v katalogu, al se kaj razlikujejo??? Hmmm... ker v bistvu se preko računalnika lahko barva vidi popolnoma drugačna, kot je v resnici. Zelo mi je všeč active coffee... Barve v resnici drugače izpadejo. V BTCju imajo v BC vzorčke, ta lahko vidiš kako je v resnici...

A v BC naročiš pač svojo željo... a je vse možno, da ti pač nabavijo vse, kar rečeš točno tisto, kot rečeš??? Verjetno imajo katalog in potem po katalogu izbereš in oni naročijo, al kako??? Ja pač poveš jim točno kaj: urban rider podvozje, usnjen/penast roč, barva ta in ta....

Sem slišala, da v BC nekateri precej čakajo na te vozičke. Hmmm... bomo naredili en izlet v Ljubljano, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Kdaj pa pridejo tisti popusti, ko dobiš bone??? Je to non stop, al morš čakat na kakšno akcijo? Mojo izbiro so lih meli na zalogi, footmuf pa čakam od aprila, ampak tega tko ne rabim zdej. Saj pravim 6-8 tednov ali clo več, ker se naredi lahko, da v pošiljki ni tvojega naročila.... Ta akcija je vsake tolk časa, je treba spremljat, mislim da je bla lih 2 vikenda nazaj. Prijavi se na bc novičke, da te obvestijo po sms-ju. Ampak v tem primeru mora bit zadeva na zalogi.

RES hvala lepa...
se beremo...
lp

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 17:36:01)

Naja17... fuuuul hvala... zdaj mi je VSE jasno:):):) Bomo šli v akcijo in se zmenili in naročili... in počakali, da dobimo. Tja do oktobra bomo pa že dobili, al kako????:):):)

Hvala še enkrat:)
lp

naja17 -> RE: Mutsy vozički (2.6.2011 20:18:22)

Naja17... fuuuul hvala... zdaj mi je VSE jasno:):):) Bomo šli v akcijo in se zmenili in naročili... in počakali, da dobimo. Tja do oktobra bomo pa že dobili, al kako????:):):)

Hvala še enkrat:)
lp

Mislim, da je bilo omenjeno 1x, da grejo naročila 15. in 30. v mesecu ven, tako da do takrat raziskuj in se odloči. Jaz sem se ful poglobila, izbrala team barvo/material, ker se mi zdi, da je fajn za pucat, se odloča tud za shoping bag in pa dežne prevleke, ker smo precej naokoli... No, če te bo še kej zanimal, kr vpraši [sm=smiley1.gif]

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (3.6.2011 8:55:44)

Naja17 hja... tudi sama sem zdaj precej v akciji in sem včeraj izvedela en kup stvari...
Kupila bova samo ogrodje in športni del (pa prevleko za dež), ker mi bo košaro posodila sestrična. Rabljeno z enim otrokom. Čist lepa je.

Hmmm... trenutno pa razmišljam, da zadevo naročim preko interneta iz Nemčije, ker mi je kolegica povedala, da je ona čakala v BC štiri mesece in še ni dobila naročenega (naročala je isto zadevo, kot jo bom jaz). Pa sem že pregledala ponudbo po Evropi in sem našla precej interesantno ponudbo in tudi denarno je o.k. Rok dobave je pa 2-3 tedne. Pa greva midva v BC samo barvne vzorce pregledat in se odločiva za barvo in potem naročiva. Zdaj se nagibam na to varianto.
A ve ste vse naročale preko BC???

Kaj pa lupinice??? Menda so maxi cosi najbolj varne in najbolje ocenjene. Al ste ve kupovale lupinice od mutsy-ja???

Super, da dobim mnenja še tukaj... :):):)
hvala lepa
lep dan

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (3.6.2011 9:15:00)

Samo če ga boš iz tujine naročila, ti ga v BC ne bodo hotli zastonj poserviserat, če bo (boknedaj) kaj narobe z njim.

Lupinico sem jaz kupila MC, ker so poleg Römerjevih najbolje ocenjene, pa največje so in najlažje ... tako da sami plusi ... Mutsyjeve so pa manjše pa na testih niso tako dobro ocenjene.

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (3.6.2011 13:51:36)

Ahaaaa... tak je to. A pa to se kdaj kaj pokvari, al kako??? Hmmm... zdej si mi pa dala misliti, kaj naj naredim. Še dobr, da sem začela precej zgodaj razmišljat o teh zadevah:):):) 

Anonimen -> RE: Mutsy vozički (3.6.2011 15:04:36)

To je res, da se ti vozički zelo zelo malo kvarijo in da reklamacij praktično ni ... samo ravno mi smo bili ti nesrečniki naprimer: ogrodje je začelo škripat nenormalno ... v bistvu funkcioniralo je še vedno vse bp .. .samo škripalo je ko stara ciza ... ker sem bila prej navajena, da voziček ni dal glasu od sebe, sem šla reklamirat in dobili smo novo ogrodje brezplačno, če bi naročila iz tujine, bi se pomoje lahko obrisala pod nosom za novo ogrodje, al pa bi otrok shodil preden bi ga dobila iz tujine nazaj ... pač riziko prevzameš nase, če hočeš teh par 10 € prišparat, več pa itak ni.

naja17 -> RE: Mutsy vozički (3.6.2011 17:38:44)

Tako kot je Otika rekla... V BC maš možnost reklamacije zastonj, dobiš tud bonus na kartico, pa lahko da bo ravno tvoja izbrana barva na zalogi, tko da se ne zaletvaj z naročilom iz tujine. Pojdi v BC, povej kaj želiš, pogledajo naj zalogo, pa boš vedela na čem si... Lej jest sem recimo športni del naročila šele po rojstvu malega, ker itak v košari naj bi bil čim dlje, pa sem ga dobila 2 tedna po naročilu. Naročiš kar rabiš, jaz mislim, da boš dobla in če košaro že imaš, se nimaš kej sikirat. Ogrodje majo zih kje na zalogi, problem so bolj barve...
Lupinico imam tud jest maxi cosi, ker je najbolje ocenjena, gre tud na ogrodje od mutsya, ampak jest jo v ta namen ne uporabljam...

fluf -> RE: Mutsy vozički (4.6.2011 13:59:19)

Jest sem se odločla za 4riderja (punce JAAAAAAAAAAAAAA še zmer sem v enem kosu, meša se mi) ... in pol je priletel SMS, da bo akcija 50:10, sva se usedla v avto in šla v LJ, pa kupila kar je bilo na zalogi... pač nisem zbirala barv oz. sem vzela kar sem lahko, pa sem dobro dobila :) ... tako da, če nisi ful zbirčna okrog barv lahk dobiš vozek tudi takoj :)

Kar se tiče naročil iz tujine, jaz ful ceneje nisem nikjer našla [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/img]. Ker imam veze tudi na nizozemskem, sem probala voziček dobiti tudi tam, cena bi bila nekje 40€ nižja, žal pa DHL pride tam nekje, če ne še več. In pol sem dobila akcijo 50:10, pa še bonus na kartico, pa še tuki mam zdej garancijo... ma mal je za premislt :)

ostalo so ti pa že povedale punce [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

Aia lupinco mam MC, ker sem dobila sposojeno...

naja17 -> RE: Mutsy vozički (4.6.2011 20:11:19)

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

punce JAAAAAAAAAAAAAA še zmer sem v enem kosu, meša se mi

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sej bo, pol bo šlo pa vse tkooooo hitro, boš vidla....

pokamoka -> RE: Mutsy vozički (4.6.2011 20:35:40)

heeej
Spet jaz:)):):)
Danes je bila akcija... v BC in Pikapolonici. Čeprav v Pikapolonici o mutsy-jih nič ne vedo, ker jih niti nimajo. Imajo pa MC lupinice znižane do avgusta in jo bova vzela tam.
In potem v BC... jao, sva bila tam celo uro, ker se nama je prodajalka tako dobro posvetila in vse razložila. Sem ji rekla na koncu, če sem kaj pozabila vprašati in je lepo povedala vse, na kaj je dobro, da sva pozorna.
V glavnem... ja, razlike v cenah sploh niso neke velike. Nekaj je ceneje tukaj, nekaj preko neta. Vse sva pregledala: podvozje, športni del (košaro itak dobiva), dodatke, nastavek za MC za v avto, torbe, prevleke za dež... in barve. Hja, nisem nekaj izbirčna, ma če imam čas počakati na barvo, ki mi je všeč, bom pač počakala. Akcije itak ni zdaj.

V bistvu nama je bilo vse jasno, samo odločit sva se morala, a vzameva urban riderja ali 4rider-ja. Sva vozila te vozičke tam po BC in študirala, kaj je boljše.
Ampak potem sva se odločila, da vzameva urban riderja.

In sva šla domov, še predebatirala vse možnosti, cene, pregledala še enkrat vse in se odločila, da kupiva v BC vse (razen MC lupinico v Pikapolonici). Greva po vikendu nazaj tja in naredimo naročilo. Moram povedati, da se mi je kar oddahnilo, ko vem, da je ta zadeva zaključena in da sva odločena. Kar se pa cen tika sva pa itak že prej vedela, da bodo šli eurički stran od naju... kaj pa hočeš... tak pač je:)

Tak da to je to...:) In sem cela vesela.
TAk da bomo zdaj čakali in čakali...
Hvala za vse infote... še vedno bom pa tukaj ˝težila˝ in spraševala stvari, ki mi ne bodo jasne.
lp

Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>