pokamoka -> RE: Mutsy vozički (4.6.2011 20:35:40)
|
heeej Spet jaz:)):):) Danes je bila akcija... v BC in Pikapolonici. Čeprav v Pikapolonici o mutsy-jih nič ne vedo, ker jih niti nimajo. Imajo pa MC lupinice znižane do avgusta in jo bova vzela tam. In potem v BC... jao, sva bila tam celo uro, ker se nama je prodajalka tako dobro posvetila in vse razložila. Sem ji rekla na koncu, če sem kaj pozabila vprašati in je lepo povedala vse, na kaj je dobro, da sva pozorna. V glavnem... ja, razlike v cenah sploh niso neke velike. Nekaj je ceneje tukaj, nekaj preko neta. Vse sva pregledala: podvozje, športni del (košaro itak dobiva), dodatke, nastavek za MC za v avto, torbe, prevleke za dež... in barve. Hja, nisem nekaj izbirčna, ma če imam čas počakati na barvo, ki mi je všeč, bom pač počakala. Akcije itak ni zdaj. V bistvu nama je bilo vse jasno, samo odločit sva se morala, a vzameva urban riderja ali 4rider-ja. Sva vozila te vozičke tam po BC in študirala, kaj je boljše. Ampak potem sva se odločila, da vzameva urban riderja. In sva šla domov, še predebatirala vse možnosti, cene, pregledala še enkrat vse in se odločila, da kupiva v BC vse (razen MC lupinico v Pikapolonici). Greva po vikendu nazaj tja in naredimo naročilo. Moram povedati, da se mi je kar oddahnilo, ko vem, da je ta zadeva zaključena in da sva odločena. Kar se pa cen tika sva pa itak že prej vedela, da bodo šli eurički stran od naju... kaj pa hočeš... tak pač je:) Tak da to je to...:) In sem cela vesela. TAk da bomo zdaj čakali in čakali... Hvala za vse infote... še vedno bom pa tukaj ˝težila˝ in spraševala stvari, ki mi ne bodo jasne. lp
|
|
|
|