endrina -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (24.11.2009 16:51:29)
|
Zivepo - če boš šla v CE, ti povem, da tam držijo Mutsyja samo v enem BC. Samo če me zdaj zvijaš, se ne spomnim v katerem. Najbolje je da prej pokličeš tja, ker je drugače brezveze, da se voziš v oba. Te barve ki so zdaj na netu od Mutsyija so trenutne barve. Ker ponavadi proizvajalci vozičkov naredijo novo kolekcijo barv na jesen, je pri Mutsyju ravno drugače - oni pridejo z novimi barvami ven spomladi, tam okrog marca. Sem se glede tega direktno pozanimala pri njih. Tudi jaz sem si zdaj najprej naročila samo podvozje in košaro. Bom pa naslednji mesec dala skoz naročilo še za športni del, pa footmuf, čeprav tega bom potrebovala bolj za naslednjo zimo, ampak bom ga naročila zdaj, da ju dobim v isti barvi, saj ne vem če bo slučajno proizvajalec kakšno barvo opustil al ne. Aja pa še shopingbag si moram zraven naročit. Vidim pri kolegici, da je začela svojo hčerko kar hitro (že pri 4 mes.) vozit v športnem delu vozička v položnem rahlo privzdignjenem položaju, je rekla, da ji v košari ni hotla bit več dol in da se ji je skoz gor dvigovala. Ma men se sicer to zdi malo hitro.
|
|
|
|