endrina -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (24.11.2009 12:57:35)
|
Joj glede te ovčje dekice. Jaz sem jo gledala v Toys'r'us v Grazu, pa ko sem jo vzela ven iz vrečke, je ful smrdela. Uh sem jo kar hitro dala nazaj. Pa še draga je bila, mislim da je imela ceno okrog 35€. Vem pa da so punce pravile, da so si jo nabavile v Ikei za ful mali denar, samo jaz sem jo iskala, pa je žal nisem uspela najti. Imela sem si jo namen kupiti zdaj za v košaro čez zimo, da bi bilo malemu toplo, ampak sem si pol premislila zaradi tega vonja in bom tako naredila kot pri prvem otroku, da sem spodaj dala toplo otroško kociko. Ja barvo Cargo Kaki sem tudi jaz videla v živo v BC v LJ, pa mi je bil všeč, sploh, ker ima tako čokoladno črno kombinacijo blaga. Močno razmišljam da bi si kupila ravno tega. Bi pa seveda z veseljem rada videla slikice od team dark kaki, ker po mojem mora bit v živo tudi zelo dober. No jaz sem bila danes prvič veni z našim bebekom in Mutsyjem. Punce, ne znam vam opisat, kako svetoven občutek je bil. Ful sem se počutila v sedmih nebesih. Mali je užival v tem sončnem vremenu, jaz pa tudi. Najraje bi bila popoldan kar preživela zunaj, ampak bi bilo to za našega malega preveč. Komaj čakam, da greva jutri spet ven. Počasi bomo že lahko podaljševali zadrževanje zunaj in tistih pravih sprehodov se že neizmerno veselim. Mutsy je res svetovni voziček, ful sem ponosna sama na sebe, da sem si ga kupila, čeprav je bil moj kar proti. No zdaj se je s tem sprijaznil.
|
|
|
|