endrina -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (3.9.2009 12:22:35)
|
Ellie, res je, ogrodje je precej široko in tudi zložen zgleda voziček kar velik, tako da v prtljažniku zavzame precejšenj del prostora, vsaj v našem enoprostorcu ga je, ko mo ga šli sprobat. Vendar so punce iz izkušenj povedale, da to ni toliko moteče, ker se pri večjih nakupih in na potovanjih pač odločiš, da odstraniš kolesa in je voziček pol manjši. Je pa res, da še vedno moraš nekam odložit to košaro. Skratka če imaš samo enega otroka tudi to ni problem, pač daš košaro na zadnji sedež. Itak jo boš uporabljala le kakšnih 5 mesecev. No pri nas je ta velikost zloženega vozička pri mojem možu odtehtala, da nad njim ni najbolj navdušen, zato ga še tudi nismo naročili. Meni pa je voziček blazno všeč in bi ga takoj imela. Drugače pa je voziček krasen, super vodljiv, ne glede na njegovo "široko" podvozje. Med policami se ga da vozit tudi z eno roko. Vsaj koliko sem ga uspela sama stestirat v trgovini. Če pa imaš čas si malo preberi prispevke ostalih punc, pa boš videla, da so vse navdušene. Glede barv pa tako - na internetu in v katalogu dajejo povsem drug videz kot v živo, tako da ti predlagam, da se s prodajalko v BC dogovoriš, da te pokličejo, ko dobijo novo robo, da si lahko neposredno ogledaš barve in dobiš pravi vtis kaj je to kar bi rada. Tudi jaz sem se zdaj tako dogovorila in čakam, da me pokličejo. Mislim, da je ena omenila, da imajo v BC v LJ-Rudnik blago na ogled, tega namreč jaz v MB in CE nisem zasledila.
|
|
|
|