HM84 -> RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa (18.8.2009 14:56:08)
|
e športnega dela, pri čemer IZVIRNO SPOROČILO: endrina ... Ker bom drugega otroka rodila v zimskem mesecu, se mi postavlja vprašanje ali naj sploh za teh 5-6 mesecev, kolikor se nekako otrok vozi leže, torej predvsem čez zimo in spomlad kupujem globoko košaro. Razmišljala sem namreč o nakupu le športnega dela, pri čemer bi dokupila zimsko vrečo, da je otrok bolj na toplem. ... ENDRINA Poglej par postov višje, mene so spluvale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Kot že rečeno, jaz imamo samo športni del, če se malo znajdeš, se da postaviti v ravni položaj, da ni luknje, res pa je da je malo pod kotom, kar pa otroku ne škoduje. Seveda podstaviš podlogo... Posteljico v porodnišnici in doma tudi lahko pod kot postaviš, pa jim to ne škoduje, mar ne?! Moj otrok je bil rojen konec maja, če pa bi bil zimski, pa bi sigurno kupila košaro. V njej je novorojenček le bolj na toplem. Lahko kupiš tudi rabljeno ali se znajdeš kako drugače, kot sama praviš... Odločitev pa je seveda tvoja...
|
|
|
|