Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.1.2009 13:49:44
|
|
|
|
fedora
|
Čao punce.Jaz sem srečna uporabnica mutsya.Z njim več kot zadovoljna tako da tiste ki oklevate z nakupom,priporočam.Ni mi žal centa za njega Ena je napisala da bi do maja kupla košaro.Jaz je maja več nebom rabla tako da če hočeš se javi.Slike pa so nekje na teh straneh.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.1.2009 16:53:08
|
|
|
|
salcka
|
fedora, tud jaz bi rabla košaro za urban riderja. kakšne barve jo imaš ti?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.1.2009 17:54:37
|
|
|
|
fedora
|
Moja košara je oranžna.Nekje so slike da si pogledaš,malo prebrskaj nazaj.Team orange
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.1.2009 21:08:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: fedora Moja košara je oranžna.Nekje so slike da si pogledaš,malo prebrskaj nazaj.Team orange To je takšna kot moja. Jo imam v albumu.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 11:57:18
|
|
|
|
banananjam
|
kateri od obeh materialov vozička pa je boljši za čiščenje? lp
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 12:46:46
|
|
|
|
fedora
|
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam kateri od obeh materialov vozička pa je boljši za čiščenje? Jaz imam oba materiala,pa kolko vem se oba dasta dobro sčistit.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 15:33:11
|
|
|
|
Lorencia
|
Punce, ravnokar sestavila voziček in ga temeljito poslikala in slike dodala v moj ALBUM. V album sem dodala kar nekaj slik, predvsem zato - ker vem, ko sem se jaz odločala za nakup - kako sem bila vesela slik za boljšo predstavo. Danes je tako oblačno, tako da so mi v živo barve lepše kot na sliki - sploh Silver team. Skratka zaenkrat sem izredno zadovoljna, vse mi deluje enostavno in zelo kvalitetno. Zdaj še moremo samo dočakati in bo vse v kompletu.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 20:41:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: banananjam kateri od obeh materialov vozička pa je boljši za čiščenje? lp Jaz imam college in team in sta oba super. Sta hrapava in povoskana, tako da ni panike za čistit.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 20:44:43
|
|
|
|
*Junona*
|
Lorencia, lepe barve si izbrala. Fajn, da si poslikala ono veliko črno košaro zraven, jaz jo imam doma še zapakirano, je še nisem poskusila namontirat.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 22:33:09
|
|
|
|
Tanja_
|
O Lorencia super fajn je. Jst mam pa košaro team white, pa ful podobn tvoji zgleda. Se tud na srebrno posveti. Zelo zelo je lep. Komi že čakam, da ga sprobam z dojenčkom not, brez sm ga že Pa kupla sva tud že pepeny uno zaščito za sonce. Pa naročila sem footmuff, prevleko za dež, pa ne vem če sploh bi za košaro, k jo bom itak poleti rabla, takrat pa ni ravno dežja. Al kaj mislite? Moj pravi, da je brezveze.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 22:58:29
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ O Lorencia super fajn je. Jst mam pa košaro team white, pa ful podobn tvoji zgleda. Se tud na srebrno posveti. Saj tudi moja košara je Team white - čeprav ravno White - belo ne moremo rečt tej barvi :))
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.1.2009 23:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kolk vas je lepo brat, ko vse tako neučakano pričakujete svoje bebice ... tut jaz sem bila taka in po stanovanju v najinem Mutsy-ju prevažala Bučkota ... malo nostalgije: Tanja_, tebi pa svetujem da vseeno vzameš prevleko za dež za košaro ... meni je ful žal da jo nisem, pa še ful je poceni. Itak jo imaš skos v voziču in te ni strah, da te dež ujame. Ker zdaj si mislite, da itak ne boste šle ven, če bo na dež kazalo ... ampak to zdaj mislite ... potem boste videle, da vas bo gnalo ven, samo da ne bo v tistem trenutku dežja, ker skos notri bit, ti počasi začne najedat. No jaz sem za športni del en mesec nazaj naročila prevleko za dež in upam, da jo dobim v roku 2h mesecev, ko bomo pomoje že prešloi na športni del.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 13:03:12
|
|
|
|
HM84
|
Evo, včeraj smo pa tudi mi dobili našega Mutsya In sicer Urban rider, barva College red Super je, enostaven za sestavit, kolesa kot kamion, pa še lep je Zdaj samo še čakamo, da pride maj.... Z ene strani... Pa z druge strani... Pa še z zimsko vrečo za noge:) Če pa katero kaj več zanima, pa lahko tudi na ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 13:27:27
|
|
|
|
aprill
|
aaaaaaaaaa ku je lep kolk je pa cena vreče za noge?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 14:12:12
|
|
|
|
petra23
|
Pozdravljene! Tudi sama imam doma mutsyja, ki čaka na prvi sprehod, zaenkrat sicer samo košaro, športni del moram se naročit. Zanima me a katera ve, če se da vozicek sestavit tudi skupaj s košaro. Prebrala sem v navodilih, da naj bi bilo to možno, ampak meni nikakor ne rata. Pa še vprašanje za lorencio - a tvoj športni del je silver team, kaj je res tako moder kot na slikah? Mi je zelo všeč in bi imela kar takšnega. Uživajte v mutsy sprehodih, upam da kaj lepo vreme. Mi smo šele deset dni stari, pa še ne smemo ven, bomo pa kmalu tudi lahko sprobali naš voziček. lp
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 15:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra23 Zanima me a katera ve, če se da vozicek sestavit tudi skupaj s košaro. Prebrala sem v navodilih, da naj bi bilo to možno, ampak meni nikakor ne rata. A si to mislila, če se ga da zložit skupaj s košaro? Če to misliš ... pomoje da ni možno, ker tut če pogledaš položaj konektorejv oz. tistih nasadil na ogrodju kamor se košaro pripne pri zloženem vozičku vidiš, da ni to možno.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 15:33:08
|
|
|
|
petra23
|
Ja, zložit sem mislila. Verjetno s košaro to res ni mogoče.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 15:54:39
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra23 Pozdravljene! Pa še vprašanje za lorencio - a tvoj športni del je silver team, kaj je res tako moder kot na slikah? Mi je zelo všeč in bi imela kar takšnega. lp Ja v resnici je dosti bolj moder, kot je v njihovem katalogu barva predstavljena. Če se boš kaj nahajala v BTC-ju, predlagam - da prosiš, da ti pokažejo blago...meni je komaj v živo všeč postal Silver team, predtem pa ga niti pogledala nisem v katalogu.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 16:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
O šit ... uau ... ne se mi zdejle smejat, ampak jaz sem komaj zdajle ugotovila, da ima športni del nastavljivo globino sedeža (ja tamala spi in se imam spet čas malo z vozičkom igrat ) ... a ste ve to vedele da ima? Madonca tale Mutsy me pa vsak dan s čim novim preseneti .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 17:02:34
|
|
|
|
HM84
|
Hehe Otika, smo vedeli ja Samo jst še ugotavljam, kako hudiča se to fiksira Kakor berem v navodilih (imam samo ang) je potrebno tudi tisti trakec spodaj nekam pritrdit, če ga obrneš tako, da otrok gleda v tebe. Potem moraš pa še te gumbe obračat... Eh ja, do maja bom že pogruntala
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 17:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No tako daleč, da bi odkrila kake trakove, pa jaz še nisem prišla
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 17:30:35
|
|
|
|
skuštrana
|
HM84, na sredini je en trakec, ki ga moraš pritrdit okoli prečke, ker drugače sedež visi in izgleda kot da bo otrok kar padel iz njega. Mi na prvem sprehodu to nismo vedeli in je mali full visel noter, sem se spraševala kaj za vraga je narobe Sem pa jaz prala sedež v pralnem stroju, sedaj pa imam en ali dva trakca preveč in nimam pojma kam naj ju spojim
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 18:04:26
|
|
|
|
HM84
|
Hehe, ja skuštrana tisti trakec sem najdla, samo ne vem kam naj ga zahaklam? Misliš, spodaj okoli ene palčke, kjer je potem nakupovalna košara? Ampak, kako pa potem fiksiraš stičišče sedišča in hrbtišča, da se ne poleze skupaj, kot se je pri tebi? S skupnimi močmi nam bo uspelo!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.1.2009 18:08:35
|
|
|
|
Suzuki
|
Živijo punce, tudi jaz sem zaljubljena v Mutsyjev voziček, vendar se ne vem odločit med URBAN RIDER in 4RIDER. Raje bi Urbana, ker ima večja kolesa - vozila bom precej po "terenu", vendar se bojim da se bom težko privadla na "pregibno" ogrodje. Zato bi prosila vse, ki ste se odločile za Urban Rider, da mi poveste svoje izkušnje glede vožnje s tem vozičkom, da se bom lažje odločila. lp
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?