|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (4.del)
20.3.2005 13:43:25   
nita
Evo, da nas dans jaz mal prestavim. Res grejo tele strani zelo hitro okrog.

Par dni sem zabušavala, ve ste ble pa takko pridne s pisanjem. No, sem pa že pridno vse prebrala :bravo:.

Zdejle sem čisto sama doma, pa mi je kr mal hecen, ker več nisem navajena. Dragi je v službi, Ela je šla pa z babico in dedijem na sprehod in na svoje prve volitve :bravo:. Ja, pr nas mamo dans volitve za župana.

Včeri mi je blo tako hudo, da sem misnla, da bom kr umrla. Ful sem kašlala, kihala in šmrkala. Z nosa mi je kr kapljalo. No, dans je že veliko boljš. Še dobro, da nisem fasala vročine. Verjetno me je un dan mal napihal, ko smo ble zunaj - je blo ful vroče, sam je pihal. Sem spila cel lonc čaja in nobene tabletke :bravo:.

Naša princeska pa je vsak dan večja. Tut me smo že pospravljale omaro in nekaj oblekic že spakirale za Elinega bodočega prijatelaj, ki bo prikukal na svet nekje v juliju. Komaj čakamo, da ga bomo spoznali.

Danes ponoči je bla spet pridna in je spala 5 ur in pol. Samo, ka jo neki ponoči zvija - jambra kr v spanju in krili zraven z rokami in nogami :zmeden2::zmeden2: .

Evo, zdej so se pa vrnili in bo treba dat mali malico.

Se beremo!

L.P. Anita:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (4.del)
20.3.2005 19:38:06   
Lu
Čer!

No pa je zopet še en dan mimo. Mala je ravno zaspala. Dragi je pa šel na badbinton, mami pa na RR :)- Ja ne gre brez.

Danes se bomo še kopali. Čisto sami, prvič. Vam bom seveda sporočila kako smo prestali :)

Danes pa nismo šli nič na psrehod, ker je full pihalo. Smo šli z avtom do ene mame in ata in potem še do drugih dveh. Pa je šel dan kar hitro naokoli. No danes je Maja spoznala še drugo prababico:bravo: Kok je to lušten k je tok generacij :bravo: Se moramo še slikat ob priliki.

Tudi mis mo včeraj spali od 20-1.30. Juhuhu. Super je bilo, ni kaj. Punce ponoči ko dojite. No pri meni se je zdaj že ene trikrat zgodilo, da sve obe z tamalo zaspale. Tamala je papala, mami pa zaspala in potem ko sem se zbudila tam nekje čez cca 2 urce je bilo treba malo dat v zibko in naprej spat. No seveda potem ni bila zaspana ampak zopet lačna. No potem ne zaspim nazaj. Joj je pa res tak mir ko je mala v postelji pri nama. Samo ne želim tega prakticirat, ker potem bo šel moj v dnevno. he he.

Lep večer, predvsem pa miren spanec želim.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (4.del)
20.3.2005 21:31:56   
Mina1
Evo, od petka sem šele sedaj lahko pokukala sem:

Doma je kaotično stanje:zmeden:: malega piškotka krči ne popustijo in včasi mi prejoka po rokah tam od 6:00 pa dtja do popoldneva. Ali pa joka od obroka do obroka, ker ga tako zelo napenja. Danes je sicer nekaj spančkal, pa sem šla spat še jaz, drugače bom en dan kar dol padla od vsega skupaj.

Ja punce, to je tako, če imaš doma dva oz. tri, če štejem zraven še atija. Naš 3-letnik je nemogoč, ali pa ga pomlad razganja.

In kadar naš mali spančka, namesto, da bi počivala, operem žehto ali dve, prekuhavam vodo, pospravljam, steriliziram flaške in delam hrano, pa je novi obrok že tu:zmeden:

Fino je le zunaj, ko se blazno umiri v vozičku in tudi meni sončke in sprehod prijata.:)

Takole na hitro vas pozdravlja ZMATRANA mamica.

pa-pa Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (4.del)
21.3.2005 9:21:09   
Lu
Jutro!

Ja kje pa ste vse. No pri nas je nekaj novega in sicer dans smo stari 1 mesec :bravo::bravo::bravo:

Je bila pa ponoči tako pridna da je kaj. Spala mi je od 22-5. Juhuhu. 7 ur. Sploh nisem mogla verjet. Sem se sama zbudila ob 3 pa je dete kar spalo. Je potem nisem budila. No tako da smo danes vsi skupaj prav lepo spočiti.

Se vam javim kaj še popoldne. Pride zdele ena kolegica na sok.

papa Lu in pridna Maja:racka:

P.S. Trkam, da nisem prehitro rekla.

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (4.del)
21.3.2005 9:32:31   
atinav
Ja čestitke:rozica: vaši mali Maji za 1 mesec. Mi smo bili pa včeraj stari 1 mesec :bravo:.
Res lepo da ste že spali 7 ur...pri nas tega še žal ni...no čeprav sem kar zadovoljna, da se mi zbuja na 3 ure...kaj pa če nebi nič spali:)-.
Mi gremo pa danes mal v šoping... me prav zanima kako bo to zgledalo z našo :duda:...upam da nam bo uspelo:)-...če ima kaj po mamici mu bo lahko še to všeč:)-.
Lepo se imejte!

papa
:)

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (4.del)
21.3.2005 10:28:19   
Dolina
Dan!

Atinav :bravo::bravo::bravo: za en mesec (mi smo tud mel včeri en mesec :love:) in Lu tebi tud čestitke za en mesec. :bravo::bravo::bravo:

Kako zgleda tole s šopingom punce? imate svoje :duda: v lupinicah al v vozičku? Pa greste šele, ko se :duda: sama zbudi, al jih kar v spanju oblečete in greste na potep?
Zoja nikakor noče bit čez dan v lupinici. Tko, da sm si en ležalnik sposodila, pa je mal boljš. Ne bi jo pa cel dan po rokah prevažala. :(

Ja Lu, to je pa super: 7 ur spanja. :bravo: Maja, kar tako naprej. Zoja spi pet ur skupaj, pol pa na dve do tri ure tko, da prosti jutru je bolj pestro.

Mina, tole s krči je pa grozno. Jaz držim pesti, da se bodo krči čim prej poslovili od vas. :rozica::rozica:

A že stižete nohte vašim :duda:? Naša ma tko dolge in se skoz praska po obrazu. :(
A date vaše bebike čez dan kej v posteljico spančkat al kej jih imate? Kolk so pa že kej budni? Zoja je zjutraj vsaj 2 uri pokonc, pa popoldan od ene dveh do kadar se ji zazdi (tud do osmih zvečer). Kaj pa vaši?


Tko, zdej grem pa mal pospravt. Mamo kot bi bomba padla. :)-:)-

Imejte se lepo, pa pa Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki (4.del)
21.3.2005 11:24:03   
Anonimen
Šele zdaj sem ugotovila, za kaj gre pri tem postu :ups:

No, akj je pri nas novega? Danes smo spali v zgornjem štuku pri moževi sestri.:bravo: So namreč delavci k nam že ob 7h prišli okna menjat.:bravo:

Mali je spal celo noč, zbudil se ob 6h in dobrovoljno vriskal in debatiral, se kobacal...kot vsako jutro.

Potem je pojedel...in moral bi nazaj zaspati:zaspan:...kot ponavai...ampak...je spodaj tok brenčalo, da s spanjem ni bilo nič.

Od utrujenosti je :zaspan:zaspal v mojem naročju (še vedno smo zgoraj), in spi sedaj že uro in pol :bravo: (ponavadi samo 45 minut).

Ko se zbudi, bova pojedla in se odpravila ven na sončka. Danes bova cel dan sama...ati dela, potem gre v Lj...tako da bova cel dan na potepu :)

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki (4.del)
21.3.2005 16:25:16   
mala maja
pa se še midva pofočkava!!!

Najprej čestitke vsem za 1 mesec :torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:

Ja pri nas smo pa :pujs: ratal. Je danes patronažna vagala malega. Ko sva šla iz porodnišnice je imel odpustno težo 3240 sedaj ima 3800. PO ENEM TEDNU!!!!!!

Dolg je pa kot ponedeljek. Mu je že vse premajhno. No sem mu je lahko oprosteno če je bil pa ob rojstvu 55 cm dolg.
Pri nas pa ponoči kar lepo spančkamo, smo kar naprej smo lačni ene dva dni(je skoz na joškicah-dodam mu pa bolj nerada:zmeden2::zmeden2::zmeden2: )čeprav če je nuja........ Zdejle pa tud spi.

Mene pa zamima kolk so bli vaši :duda::racka::metulj: pokonci ko so bili stari 12 dni???? Naš je zvečer kar ene pol uro pokonci, čez dan pa spi in je, pa spet spi... Sam včasih hoče bit mal v naročku(da spančka v naročju)

joj Mina1 tole s krčki je pa kriza. Upam da bodo nas obšli, pa da se boste naspali.

Ja no lepo se imejte. Morm it naš pere tašči zavese pa ne zna naštimat. Ma nov stroj star 1m pa ji ga popravljajo že 14 dni. Jest bi znorela. Kupiš najnovejši gorenjev stroj pol ti pa pravjo da nimajo novega jermena :hudicek::hudicek: sploh pa ne vem kako gre lahko jermen po enemu mesecu:zmeden2::zmeden2:

Lp mala maja in :pujs:NIK

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki (4.del)
21.3.2005 19:06:20   
Dolina
Čer!

Mala maja, ste pa res pridobili na teži. Imava pa skoraj isto odpustno težo (Zoja je mela 3260g). 3800g je pa mela po treh tednih. Tko, da rastete. :bravo::bravo:

Zoja se mi zdi, da je kr veliko pokonc: zjutraj dve uri, pa česz dan 1x al pa 2x po eno uro, pa od štirih popoldan pa do al sedmih al pa osmih. Tko, da sm zdele že mal hin in grem pod tuš in tud sama spat.

No, men tud nobene hlače niso prav. :(( Bom jutri mogla na prvi pregled pri pediatru kar v nosečniških. :ups: V trenerki rajš ne bi okrog strašila. :)-:)-

Kristina, a bo? ;) Ti se kar pridruži. A tvoj tko lepo spančka? :bravo::bravo: Upam, da jutri ne bo tak hrup pri vas in da bosta mal dlje spala. men je najhuj, k Zoja včasih ob šestih zjutraj tko gleda na okrog, ko sokol. :( Pol jo pa še hecam, vsaj do sedmih, če se da.

No, grem, kr sem :zaspan::zaspan::zaspan:

Pa pa D&Z&:kuza:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki (4.del)
22.3.2005 9:39:13   
Lu
Ojla!

Ja včeraj je bilo pop. kar pestro pri nas. No 1 debeo uro je trajalo. Maja se je tako drla da je kaj. Nič ji ni bilo prav. Nošenje, dojenje, nič. Verjetno malo krčkov. No potem je končno zaspala. In smo zopet spali od 21.30-3 in potem do 4.30 in nato do 8 zjutraj :bravo: Zdajle zopet spi, samo če bo tako kot včeraj bo potem budna cel dan. Do večera. Al pa mogoče malo zakinka tam za cca 15 minutk. Ja ni kaj.

Zadnjič ko smo šli mi v shopping sem imela kar Majo v vozičku, ati je pa trg.voziček imel :)- Zanimivo ni kaj. Je pa cel shopping prespala.

Joj dekleta zdaj moram pa nehat. Je moj dragi prišel iz banke in je šel z Kinom, ga je zunaj privezal in je očitno en otrok prišel do :kuza: in le ta ga je ugriznil. Zdaj so šli k zdr. Vam sporočim še kasneje, ko bom kaj več vedela. Joj upam, da ne bo kaj hujšega. Joj moj kuža tega še nikol ni naredu. Ajoj.:(

Lp od čisto prestresene Lu

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?