nita -> Naši sončki (4.del) (20.3.2005 13:43:25)
|
Evo, da nas dans jaz mal prestavim. Res grejo tele strani zelo hitro okrog. Par dni sem zabušavala, ve ste ble pa takko pridne s pisanjem. No, sem pa že pridno vse prebrala :bravo:. Zdejle sem čisto sama doma, pa mi je kr mal hecen, ker več nisem navajena. Dragi je v službi, Ela je šla pa z babico in dedijem na sprehod in na svoje prve volitve :bravo:. Ja, pr nas mamo dans volitve za župana. Včeri mi je blo tako hudo, da sem misnla, da bom kr umrla. Ful sem kašlala, kihala in šmrkala. Z nosa mi je kr kapljalo. No, dans je že veliko boljš. Še dobro, da nisem fasala vročine. Verjetno me je un dan mal napihal, ko smo ble zunaj - je blo ful vroče, sam je pihal. Sem spila cel lonc čaja in nobene tabletke :bravo:. Naša princeska pa je vsak dan večja. Tut me smo že pospravljale omaro in nekaj oblekic že spakirale za Elinega bodočega prijatelaj, ki bo prikukal na svet nekje v juliju. Komaj čakamo, da ga bomo spoznali. Danes ponoči je bla spet pridna in je spala 5 ur in pol. Samo, ka jo neki ponoči zvija - jambra kr v spanju in krili zraven z rokami in nogami :zmeden2::zmeden2: . Evo, zdej so se pa vrnili in bo treba dat mali malico. Se beremo! L.P. Anita:rozica:
|
|
|
|