|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 11:51:47   
Anonimen
Mene zanima, kako je če dobim protibolečinska sredstva na porodu, ali lahko potem normalno otroka dojim ali kako?:zmeden:Ali je doloceno katera zdravila mores dobit, če hočeš dojit?:zmeden2:
Oprostite moji nevednosti:ups: in hvala za odgovore:rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 12:07:45   
dix
Kaj takega da pol ne boš smeta dojiti ti ziher ne bodo dali (če ti sploh bodo..:)-).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 12:12:03   
Anonimen
A okei, mene pa pač zanima, ker večkrat vidim, da nocejo protibolecinskih, pa sem misla, da potem nemores dojit:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 13:43:07   
dix
Velikokrat jih nočejo dat ker porodnica pol ne sodeluje ali pa lahko omamijo otroka če dajo prehitro. Meni so dali eno protibolečinsko inekcijo, ki mi je bolj psihično delovala, ker mislim da bi brez isto bolelo kot je z. Ti kar prosi, če ti dajo ti dajo, če pa ne pa boš že potrpela in preživela ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 15:18:27   
Anonimen
O, brez skrbi, da ne bo nič narobe. Meni so skozi kao nekaj proti bolečinam dajali, pa sem še vedno v dvomih, če ni to samo fora... Ne vem, če bi lahko še kaj bolj bolelo, namreč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 15:20:14   
Anonimen
Aja, pa še nekaj sem imela v mislih. In to je, da si mi zelo všeč, ker sprašuješ veliko stvari, ki si jih nekatere verjetno sploh ne bi upale vprašati, ker se jim verjetno zdi, da bi pač to morale že vedeti. Pametni sprašujejo. Kar tako naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 15:57:00   
Jančika_
Jaz sem dobila Dolantin (je opioid, učinkovina je petidinijev klorid, zgleda, da zdaj ni več v uporabi, ker je na strani http://www.zdravila.net/ naveden med ukinjenimi). Zadeta sem bila kot mina, kar niti ni bilo tako napačno, bolelo je pa vseeno. Malega so mi takoj pristavili na joško - oni že vejo, kaj lahko dajo in kaj ne (vsaj upam).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Protibolečinska sredstva
20.3.2005 17:05:11   
Anonimen
Super, hvala za odgovore :bravo::)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......