Protibolečinska sredstva (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 11:51:47)

Mene zanima, kako je če dobim protibolečinska sredstva na porodu, ali lahko potem normalno otroka dojim ali kako?:zmeden:Ali je doloceno katera zdravila mores dobit, če hočeš dojit?:zmeden2:
Oprostite moji nevednosti:ups: in hvala za odgovore:rozica:

dix -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 12:07:45)

Kaj takega da pol ne boš smeta dojiti ti ziher ne bodo dali (če ti sploh bodo..:)-).

Anonimen -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 12:12:03)

A okei, mene pa pač zanima, ker večkrat vidim, da nocejo protibolecinskih, pa sem misla, da potem nemores dojit:ups:

dix -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 13:43:07)

Velikokrat jih nočejo dat ker porodnica pol ne sodeluje ali pa lahko omamijo otroka če dajo prehitro. Meni so dali eno protibolečinsko inekcijo, ki mi je bolj psihično delovala, ker mislim da bi brez isto bolelo kot je z. Ti kar prosi, če ti dajo ti dajo, če pa ne pa boš že potrpela in preživela ;)

Anonimen -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 15:18:27)

O, brez skrbi, da ne bo nič narobe. Meni so skozi kao nekaj proti bolečinam dajali, pa sem še vedno v dvomih, če ni to samo fora... Ne vem, če bi lahko še kaj bolj bolelo, namreč.

Anonimen -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 15:20:14)

Aja, pa še nekaj sem imela v mislih. In to je, da si mi zelo všeč, ker sprašuješ veliko stvari, ki si jih nekatere verjetno sploh ne bi upale vprašati, ker se jim verjetno zdi, da bi pač to morale že vedeti. Pametni sprašujejo. Kar tako naprej.

Jančika_ -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 15:57:00)

Jaz sem dobila Dolantin (je opioid, učinkovina je petidinijev klorid, zgleda, da zdaj ni več v uporabi, ker je na strani http://www.zdravila.net/ naveden med ukinjenimi). Zadeta sem bila kot mina, kar niti ni bilo tako napačno, bolelo je pa vseeno. Malega so mi takoj pristavili na joško - oni že vejo, kaj lahko dajo in kaj ne (vsaj upam).

Anonimen -> Protibolečinska sredstva (20.3.2005 17:05:11)

Super, hvala za odgovore :bravo::)

Stran: [1]