Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 19.3.2005 23:05:19
|
|
|
|
cmokec
|
Doma nobeden ne ustreza, bom pa sporočila na čimveč koncev po e-mailu. Bom za vsak slučaj preverla. Skupaj smo močnejši. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 19.3.2005 23:26:04
|
|
|
|
Janeja
|
Žal tudi pri nas nihče nima te krvne skupine. Stiskamo pa vse pesti, da bo družina čim prej dobila darovalca. Naj vsi :angel: pomagajo tej mali punčki. Upam na najboljše. :rozica:
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 19.3.2005 23:28:57
|
|
|
|
Magi*
|
na žalost ne. bom pa posredovala sporočilo naprej.
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 7:59:47
|
|
|
|
buči
|
Pri nas smo rh+, smo pa poslali par mailov naprej. Držimo pesti, da se kdo najde!:rozica:
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 8:12:45
|
|
|
|
Špela
|
Pri nas smo Rh-, sam nismo A. Sem poslala naprej.
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 9:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo mi je žal,ker ne morem pomagat. Moj mož ima sicer redko skupino-O rh negativno,kokr vidim ne pride v poštev..sicer pa imajo v sloveniji vse krvodajalske postaje informacije o krvodajalcih. Upam da bodo donatorja kmalu našli. LPneva
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 11:15:49
|
|
|
|
jagoda
|
Adam ima A samo je poz in ne neg.:(
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 13:26:33
|
|
|
|
SANDY
|
tud mi ne mormo pomagat :(
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 13:51:39
|
|
|
|
mami Lea
|
Najlepša hvala vsem, ki ste mi poslali privatna sporočila. Danes zvečer pride Jasmina v Ljubljano in se bova slišali in menili naprej. Za ankrat smo trije kandidati 1 moški in 2 ženski. Upam da bomo lahko pomagali po svojih najboljših močeh. Vas še obveščam, kako se bo stvar razvila. Lp. Lea
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 19:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda, da ne morem pomagat. sem RH negativna, vendar s krvno skupino AB.:(
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 20.3.2005 23:08:10
|
|
|
|
Pilar
|
SEm ti pisala privat, sem A negativna.....
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 21.3.2005 8:43:24
|
|
|
|
Nani-nani
|
Tudi jaz sem ti včeraj pisala na privat, saj sem A RH negativna. Klicala sem te na mobitel in na navadni telefon pa se noben ni javil. Zanima me, če je še zadeva aktualna ali si našla že dovolj darovalcev? Prosim za odgovor, ker sem bila pripravljena pomagati, sedaj pa ni nobenega odgovora in me zanima kako in kaj. lp
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 21.3.2005 9:51:13
|
|
|
|
ninocka
|
jst jo mam, sam sem ženska pa še noseča! če vseen pride prav, pa da ne škodi mojmu otročku, z veseljem darujem. bo ta RH- vsaj za neki prav prišel!!! LP, :rozica:
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 21.3.2005 11:58:16
|
|
|
|
mami Lea
|
Danes pričakujem Jasminin klic. Govorila sem tudi z Brigito, ki je omenila Jasmini, da nas je nekaj že pripravljenih pomagati in je bila zelo vesela. Danes bo pisala direktno v Francijo in mi sporočila, kako naprej. Lp. in se še slišimo Lea
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 21.3.2005 12:00:21
|
|
|
|
mami Lea
|
Po mojih podatkih noseče in doneče na žalost ne ustrezajo:(. Takoj ko me Jasmina pokliče, vas naprej obvestim kako in kaj. Lp. Lea
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 21.3.2005 12:01:17
|
|
|
|
mami Lea
|
Pardon doječe in ne doneče. Spet škrat na pohodu.
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 22.3.2005 18:47:50
|
|
|
|
mami Lea
|
Najlepša hvala vsem, ki ste bili pripravljeni priskočiti na pomoč. Danes mi je Jasmina sporočila, da je deklica uspešno dobila darovalca in da bo lahko živela naprej. Res sem vesela, da ste se odzvali v tolikšnem številu. Še enkrat se vam vsem zahvaljujem, saj ste dokazali, da lastnosti kot sta človeška dobrota in pripravljenost priskočiti na pomoč še vedno obstajata. Spodaj vam posredujem tudi sporočilo, ki nam ga je vsem poslala Jasmina. Sporočilo: Draga Lea, najlepse se ti zahvaljujem za pomoc in zavzetost. Noelie je ze dobila darovalca, tako da je presaditev opravljena in upamo lahko, da ji bo dano dolgo, srecno zivljenje. Opravicujem se tudi, ker te nisem takoj poklicala, a sem bila te dni ves cas zdoma, mobija pa nimam. Vsekakor bi te lepo prosila, ce se lahko zahvalis vsem, ki so se javili na ringaraja. Res lep obcutek, da je bil taksen odziv in pripravljenost pomagati. V tem duhu ti zelim tudi lepe praznike in se enkrat hvala. Jasmina Toliko od Jasmine. Tudi jaz vam želim lepe praznike in obilo sreče ter zadovoljstva v življenju.
|
|
|
|
URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ 22.3.2005 19:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za tako prekrasno novico.Tako sem srečna še za starše otročka.Saj vem,da še ne morejo prosto zadihat,želim pa jima da bosta svojega otroka kmalu odpeljala zdravega in čilega domov in da bo njihovo življenje od sedaj naprej brez tesnobe in pretresov. Želim jim še veliko srečnih skupnih dni. Srečna sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neva6:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?