mami Lea -> URGENTNO!!!!!!!!!!!!!!! NUJEN KLIC NA POMOČ (22.3.2005 18:47:50)
|
Najlepša hvala vsem, ki ste bili pripravljeni priskočiti na pomoč. Danes mi je Jasmina sporočila, da je deklica uspešno dobila darovalca in da bo lahko živela naprej. Res sem vesela, da ste se odzvali v tolikšnem številu. Še enkrat se vam vsem zahvaljujem, saj ste dokazali, da lastnosti kot sta človeška dobrota in pripravljenost priskočiti na pomoč še vedno obstajata. Spodaj vam posredujem tudi sporočilo, ki nam ga je vsem poslala Jasmina. Sporočilo: Draga Lea, najlepse se ti zahvaljujem za pomoc in zavzetost. Noelie je ze dobila darovalca, tako da je presaditev opravljena in upamo lahko, da ji bo dano dolgo, srecno zivljenje. Opravicujem se tudi, ker te nisem takoj poklicala, a sem bila te dni ves cas zdoma, mobija pa nimam. Vsekakor bi te lepo prosila, ce se lahko zahvalis vsem, ki so se javili na ringaraja. Res lep obcutek, da je bil taksen odziv in pripravljenost pomagati. V tem duhu ti zelim tudi lepe praznike in se enkrat hvala. Jasmina Toliko od Jasmine. Tudi jaz vam želim lepe praznike in obilo sreče ter zadovoljstva v življenju.
|
|
|
|