Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: potrdilo o materinski šoli za očete 14.10.2008 10:52:20
|
|
|
|
Kabija
|
no, da povem še svoje mmenje o tem. ko sem šla jaz rodit sploh nobeden od naju ni imel šole za starše, in naju v porodnišnici sploh nihče ni vprašal za potrdilo oziroma ali sva šolo obiskala. Res pa je da sem rodila v 33 tednu in ravno ko sem imela namen obiskat šolo me je vse skupaj prehitelo.
|
|
|
|
RE: potrdilo o materinski šoli za očete 14.10.2008 11:57:57
|
|
|
|
maja&m
|
s tem potrdilom je tudi kar nekaj. Midva sva materinsko šolo obiskovala pred 3 leti,pa saj mi ni žal. Je bilo takrat le prvič. Šla sva tudi zato,da je "lahko bil zraven" pri porodu. Ja prisotnost partnerja se pa itak plača. Letos nisva šla v materinsko,pri porodu praktično ni bil zraven,ker sem hitreje rodila,kot pa je njemu uspelo priti. Tako,da nama potem niso računali prisotnosti. Sestra je tudi letos rodila,pa tudi nista šla v materinsko,pa je fant lahko bil brez problema zraven. Je pa primarij Weber za medije objavil,da materinska šola ni pogoj in obvezna za prisotnost pri porodu.
|
|
|
|
RE: potrdilo o materinski šoli za očete 14.10.2008 12:56:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja&m Ja prisotnost partnerja se pa itak plača. Pri nas v Mb to ni plačljivo . Moj je bil tudi drugič z menoj, imela sem staro potrdilo o opravljeno MŠ zraven. Pa me sploh noben ni nič vprašal, tako da bi komot brez vsega bil prisoten.
|
|
RE: potrdilo o materinski šoli za očete 14.10.2008 16:07:12
|
|
|
|
Naja30
|
V Lj je plačljivo odvisno od dneva oz. od osebe, ki te sprejme. Vsaj po mojih izkušnjah. Potrdilo o pristonosti pa sploh nihče ne pogleda.
|
|
|
|
RE: potrdilo o materinski šoli za očete 14.10.2008 17:02:40
|
|
|
|
M_mojca
|
Tu so informacije za posamezne porodnišnice - ali je potrebna materinska šola, koliko se plača prisotnost partnerja, pomembne telefoneske,...itd: http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/
|
|
RE: potrdilo o materinski šoli za očete 22.10.2008 10:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva hodila v materinsko šolo pred 8 leti.Pa naju junija letos ni nihče vprašal za potrdilo.Sej itak plačaš.Potrdila ti ni treba met.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?