Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 21:55:48
|
|
|
|
Pia73
|
Sama si nikoli nič posebej ne kupim. Če si kaj posebej želim in mi finančne možnosti dopuščajo, si kupim kar tako, sicer pač ne. Nekih globokih želja, razen zdravja, namreč nimam. Ti pa si morda omisliš gospodinjsko pomočnico za kakšen teden/mesec ali si pa npr. plačaš vsaj vpisnino v kakšno šolo. Če si jo sevedsa še nisi glede na to, da vem, da je to tvoja želja.
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 22:34:35
|
|
|
|
smrka
|
Ja jest ze pol leta razmisljam kako bom izvedla moj 30 rojstni dan! Skratka to bo februarja in bom naredila tako: povabila bom 4 prijateljice ki smo si kot rit in hlace. Zdaj se nevem, moram njih vprasat za njihovo mnenje, glede na to da so vse porocene in da vse imamo otroke: al bodo same prisle k meni in bomo imeli nori vecer, al bodo prisle z druzinami in bomo skupaj imeli nori vecer :) Bom jih pa definitivno doma pricakala z kosilom, potrudila se bom da bom nasla vse slike ki jih imam, ko smo bile skupaj, ko smo skupaj norele in bile najvecje face.. v mislih imam da bom slike obesila s scipalko na spago, ki bo napeta v jedilnici kjer bomo prezivele vecji del. Namen tega je da se spomnimo tistih lepih dni ko smo bile se "mlade" in ko smo uzivale sto na uro. Mislim da bo to super! jest ze komaj cakam!
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 22:52:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
Bereš mi misli, Smrka ... že kopljem po starih fotografijah in sestavljam seznam komadov, ki smo jih takrat poslušale, da zapečem en CD (za vsako).
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:03:06
|
|
|
|
F*S*M
|
tolk mlada si, ne morem verjet. Sorry sam jaz sem skoz mislila da jih imaš več.
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:06:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
A res?
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:08:12
|
|
|
|
F*S*M
|
ja res, glede na tvoje podane odgovore na raznih temah sem sklepala da jih imaš več. Drugače pa že sedaj vse najboljše
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? Kdaj tocno se postaras ?
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:11:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M Drugače pa že sedaj vse najboljše Nikar ne prehitevaj, prosim... nočem se predčasno postarati ... hvala, no, saj veš. Mič - 25.10. ob 23:00.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
25.10. ob 23:00. Aha, to je se fullllllll casa za kako maldostno neumnost uspicit .
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:15:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja... potem se bom pa zresnila.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:44:40
|
|
|
|
barika
|
Sam ste pa že staaare . Mogoče obisk Pece Jaz ga imam tudi, naslednji teden, samo me do 30 loči še veeeliko let .
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 14.10.2008 23:45:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Sam ste pa že staaare Hvala .
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 7:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
v čem je poanta, da razgališ sama sebe do te mere, da dejansko pišeš svoje misli na internet in jih deliš s popolnimi tujci? Predstavljaj si, če bi vsi rokopisi tega sveta ostali nekje v predalih. A bi tisti, ki so jih napisali, imeli zadoščenje v tem, da ne najdejo pot do drugih? Kljub temu da je ta forum preglomazen obstajajo svetle izjeme, ki jih je zanimivo prebrati. Kolikor je iskreno, toliko bolj verodostojno, avtentično je. Torej vredno branja.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 13:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Marš pisat diplomo... skupaj z mano!!! ¸ Kot lektorji diplome pa prideva Mišek pa jaz Obema dam, da mi lektorirata.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 13:30:17
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Obema dam, da mi lektorirata. Si siguren? BTW: katero podrocje je za diplomo?
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 13:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jaz ga imam tudi, naslednji teden, samo me do 30 loči še veeeliko let . Mene pa od 30 loči skoz več let
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 13:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
O tom potom. Drugače ekonomija.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 13:40:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Ja jest ze pol leta razmisljam kako bom izvedla moj 30 rojstni dan! Skratka to bo februarja in bom naredila tako: povabila bom 4 prijateljice ki smo si kot rit in hlace. Zdaj se nevem, moram njih vprasat za njihovo mnenje, glede na to da so vse porocene in da vse imamo otroke: al bodo same prisle k meni in bomo imeli nori vecer, al bodo prisle z druzinami in bomo skupaj imeli nori vecer :) Bom jih pa definitivno doma pricakala z kosilom, potrudila se bom da bom nasla vse slike ki jih imam, ko smo bile skupaj, ko smo skupaj norele in bile najvecje face.. v mislih imam da bom slike obesila s scipalko na spago, ki bo napeta v jedilnici kjer bomo prezivele vecji del. Namen tega je da se spomnimo tistih lepih dni ko smo bile se "mlade" in ko smo uzivale sto na uro. Mislim da bo to super! jest ze komaj cakam! Super ideja.
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 15.10.2008 21:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja... potem se bom pa zresnila. Po petdesetem
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 16.10.2008 2:33:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Predstavljaj si, če bi vsi rokopisi tega sveta ostali nekje v predalih. A bi tisti, ki so jih napisali, imeli zadoščenje v tem, da ne najdejo pot do drugih? Meni bi bilo popolnoma vseeno (za moj rokopis), ali je javen ali pa v predalu... če dobro razmislim, je na Internetu iz enega samega, popolnoma praktičnega razloga... ker je nemogoče pri vseh mojih selitvah paziti na en popisan zvezek ... toliko stvari leti v kanto vsakič, ko se selim, da bi mimogrede tudi tisti zvezek nezavedno nekam treščila in reciklirala ... na Internetu pa je, ne glede na to, kje živim... takrat, ko sem pisala, še nisem znala naštimati, da bi bil zaseben, da pa zdaj to naredim, je pa brezveze, ker so itak že vsi prebrali.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 16.10.2008 7:26:51
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Jaz sem si uro kupila... praznovala pa nisem nič svečano. Totalno brez veze je, če imaš rojstni dan pozimi, da še poštenega piknika ne moreš narediti........ se podpišem... Jaz sem jih praznovala letos januarja, v 8 mesecu nosečnosti, vsa otečena, polna jajca sem imela vsega Tako da moji 30-bljak. Se pa spomnem 15 roj dne Ful žurrrrrrrrrrr
|
|
RE: Kaj kupiti samemu sebi za... 16.10.2008 11:32:49
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Jaz sem si uro kupila... praznovala pa nisem nič svečano. Totalno brez veze je, če imaš rojstni dan pozimi, da še poštenega piknika ne moreš narediti........ se podpišem... Jaz sem jih praznovala letos januarja, v 8 mesecu nosečnosti, vsa otečena, polna jajca sem imela vsega Tako da moji 30-bljak. Se pa spomnem 15 roj dne Ful žurrrrrrrrrrr Laki ju , jaz bom v 9 mesecu, pa me že vsi morijo z neko fešto, pa še selimo se v hišo in bi še otvritveni žur meli .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?