|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poročen moški
13.10.2008 16:49:22   
HuAnita
Znanka se je včasih lepila le na starejše moške. Saj ne rečem, zdaj ima zato dobro službo, dober avto, v našem okolju je celo dokaj znana, ampak končno ji je potegnilo, da z 24 let starejšimi dedci pa ne bo otrok in družine. Saj so jo pumpali, da je že naokoli razlagala, češ da ona pa že ne bo imela otrok, da je preveč odrekanja, pa jo vidim pred pol leta z enim luštnim mladim fantom - bratom od sodelavke!!! Tako da punci je pravi čas potegnilo, da ja, ta stari ji lahko k postelji pripeljejo materialne dobrine, ne morejo/nočejo  pa ji dati neke normalne osnove za življenje - da bi zasnovala družino, si uredila skupen dom. Ne, tem ritim seveda ni bilo do tega. Eno mlado, da so se pred kolegi postavljali, dokler se 'preveč' ne postara, potem pa na novo žrtev za dvigovanje lastne identitete.
Tako da se odloči sama, pa čimprej.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.10.2008 18:12:11   
Skratek46
Meni se ženske, ki grejo s poročenimi moškimi gnjusijo pa naj mi reče kdo kar hoče! Sej vem da so moški krivi sam tudi se mešat v zakon je meni ogabno. Sm mela priliko-več ko eno...pa ne glede na to koliko mi je ta oseba bila fizično všeč-nisem nikoli z nobenim mela nič. To je zame osnovno spoštovanje do njegove žene. Sama sm žena in vem kako bi mi bilo da se mi katera zaplete z možem...GROZNO!
Tko da ti raje pobrskaj malo po svoji vesti in si najdi samskega-sej jih je dovolj na tem svetu.
Zame so take ženske kot ti sramota za ženski spol!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.10.2008 14:28:42   
devo
Ne vem kaj se vse tolk razburjate. Bodite PRAVE žene in problemov ne bo. user posted image
Al bodte pa samske.

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2008 20:05:01   
Barbara_L
Neeee...ti se ga kr drži! Ta ta ma zagotovo rad! S tem maš prihodnost, sej vidiš, da je razumevajoč, te ceni in podpira, predvsem pa te spoštuje (še posebej se mu poda vzdevek "ljubitelj drugih violin")! Prav tako ni materialist! Takih danes ne delajo več, čimprej pred oltar! Aja, upps...poročen je , praviš? Jooj, potem pa ti je ušla prava življenjska priložnost! Še dobro, da te hoče sploh za ljubico, lahko si globoko počaščena!

(upam, da je zaznati sarkazem in globoko nestrinjanje z zvezo s poročenim)user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2008 20:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Ne vem kaj se vse tolk razburjate. Bodite PRAVE žene in problemov ne bo. user posted image
Al bodte pa samske.

user posted image user posted image user posted image

Bod ti raj dedc pa nehi na babjem forumu čvekat pa upat da se te bo kkšna usmil`lauser posted image

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2008 20:15:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Al bodte pa samske.

Bod ti raj dedc pa nehi na babjem forumu čvekat pa upat da se te bo kkšna usmil`lauser posted image

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.10.2008 20:17:34   
Anonimen

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
15.10.2008 21:16:32   
Anonimen
Res je DEVO,preveč svoj nos v babje stvari vtikaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.10.2008 21:23:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res je DEVO,preveč svoj nos v babje stvari vtikaš.

Babjek. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.10.2008 21:33:50   
Anonimen
Draga moja,vsak izgovor je dober veš-seveda zanj !!!
Saj moja soseda je bila tudi  s starejšim,joj kako jo je ljubil,tudi tako da je bil poročen in se ni mogel ločiti zaradi premoženja user posted image .No po 10 letih romanca,pa je soseda ostala na hladnem,se je njen dragi z ženo preselil drugam,njo pa lepo pustil.Zdaj je stara 38 let,brez otrok,brez partnerja.

ne veš kaj naj narediš?
Ženska božja pa saj nisi neka najstnica!!!
Razmišljaj trezno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.10.2008 15:41:16   
binica
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Meni se ženske, ki grejo s poročenimi moškimi gnjusijo pa naj mi reče kdo kar hoče! Sej vem da so moški krivi sam tudi se mešat v zakon je meni ogabno. Sm mela priliko-več ko eno...pa ne glede na to koliko mi je ta oseba bila fizično všeč-nisem nikoli z nobenim mela nič. To je zame osnovno spoštovanje do njegove žene. Sama sm žena in vem kako bi mi bilo da se mi katera zaplete z možem...GROZNO!
Tko da ti raje pobrskaj malo po svoji vesti in si najdi samskega-sej jih je dovolj na tem svetu.
Zame so take ženske kot ti sramota za ženski spol!

Se podpišem pod to 10000x !!!!! Sram te bodi

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.10.2008 20:35:55   
nasmejani
Ni važno je poročen al ne.
Ženskam je važno da jo
fajn obdela.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 22:54:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nasmejani)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
17.10.2008 9:34:01   
devo
A zdej je pa to samo babji forum ?! user posted image

Potem pa prosim moderatorja, če ukine moški spol ... pa bodmo vse **** user posted image

Ehhhh .... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.10.2008 9:58:46   
Vrtnica79
Uf, spet neke vroče debateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.10.2008 11:43:25   
Anonimen
Ti si stara 31..on 51..ujej, a se sploh zavedaš, da njegova "mašinca" ne bo več dolgo delovala kot je treba??? Naj ti povem, da sem se jaz tudi zapletla s poročenim moškim..ampak je le 7 let starejši od mene. Po 2 mesecih se je ločil od žene in sedaj sva že lep čas midva skupaj-načrtujeva tudi poroko. Ampak jaz nisem hotela biti ljubica, ali bo moj-samo moj, ali pa ne bo nič. In čustva so naredila svoje. Ti pa se odloči kakor veš in znaš..brezveze ti pametujemo. Sama itak že vnaprej veš kaj boš.

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 12:21:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
17.10.2008 21:23:10   
nasmejani
Rebeka ti ne vtikaš nos o elektroniki, jer kot vidim te bolj tiči zanimajo. Pa tam kje ti paše tam se i vtikaj.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.10.2008 21:44:20   
M_mojca
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

1. Če bi te ljubil oz. ne bi ljubil svoje žene bi se že ločil. On ljubi samo denar.
2. Noče imeti s tabo otroka, pa naj govori kar hoče. Njemu ustreza tako, kot je zdaj. Žena+ljubica+neokrnjeno premoženje.
3. Ven te ne pusti, ker se boji, da boš spoznala drugega, on pa bo ostal brez ljubice.
4. In sama si že zdaj. Ne misli si, da maš nekoga. On ma nekoga ... za seks in filanje svojega ega, da si lahko najde 20 let mlajšo ljubico.

SE PODPIŠEM!!!
Pravilno si povedala tanikaa!!

Punca, pa kaj razmišljaš?? Bejž stran od njega!
Sicer so pa že ostali napisali dovolj! Več kot dovolj razlogov imaš! POJDI STRAN IN ZAŽIVI ŽIVLJENJE!!!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.10.2008 7:10:14   
daddy

A zdej je pa to samo babji forum ?! user posted image

Potem pa prosim moderatorja, če ukine moški spol ... pa bodmo vse **** user posted image

Ehhhh .... user posted image

Sej ni .... zamišljen je kot starševski forum, čvekasti pa itak znamo bit dedci tud user posted image .
  Drugač pa, zanimivo, še pred časom bi bilo na takole temo vse polno postov v stilu "moški - so - pač - bla bla bla" ( kao nobene razlike med njimi ), pa se je tokrat to nekako zaobšlo ( morda tudi zaradi odsotnosti nekaterih "cvetk" ).

V konkretnem primeru pa skoraj ni kaj dodat, je bilo bistvo že povedano. Stran od njega, ne samo zato, ker je poročen, pa se seveda ne bo ločil, pa očitno te ne ljubi ..... ampak, ker to res ni ničemur podobno, še najmanj pa ljubezenski zvezi. Spolno se lahko zadovoljiš tudi drugače, pa še en namig: naslednjič si zase poišči nekoga, ki ni "control freak". Pa ti želim vso srečo user posted image .

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?