Poročen moški (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Poročen moški (13.10.2008 10:21:31)

Sem v vezi z poročenim moškim.Ker mi je vse skupaj že začelo dobesedno presedat,sem se odločila,da temu naredim konec.
Moti me namreč,da mi nonstop teži,če kam grem mu ne paše,če me kdo pogleda mu ne paše...Je zelo ljubosumen.Naj povem,da je 20 let starejši od mene in,da sva skupaj že 3 leta.Zatrjuje,da svoje žene ne ljubi več,da med njima ni več ljubezni in da je z njo samo zaradi premoženja,ker se zaveda,da bi mu vse pobrala,če bi zvedela,da ima ljubico.Mene pa že to vse skupaj moti.Rada bi si našla fanta primerne starosti,si ustvarila družino(čeprav si on zelo želi otroka z mano).Nevem pa,kako si to predstavlja.Kako bo otrok rasel brez očeta.Imam solidno službo,svoje stanovanje tako da nisem finančno od njega odvisna.
Ne rečem,da ga nimam rada,ampak to ni to.Po drugi strani me je pa strah,da če ga pustim,da ne bom slučajno ostala sama.Nisem ravno v rosnih letih(31 let).Da se noče ločiti sem se že spijaznila,on bi najraje videl,da sem samo njegova in da tako ostane.Sama pa bi morala biti zadovoljna z njim,ko pride za par uric 3 krat na teden k meni.Sem rahlo v začaranem krogu in nevem,kaj naj storim.

tanikaa -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:25:03)

1. Če bi te ljubil oz. ne bi ljubil svoje žene bi se že ločil. On ljubi samo denar.
2. Noče imeti s tabo otroka, pa naj govori kar hoče. Njemu ustreza tako, kot je zdaj. Žena+ljubica+neokrnjeno premoženje.
3. Ven te ne pusti, ker se boji, da boš spoznala drugega, on pa bo ostal brez ljubice.
4. In sama si že zdaj. Ne misli si, da maš nekoga. On ma nekoga ... za seks in filanje svojega ega, da si lahko najde 20 let mlajšo ljubico.

piamaria -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:26:02)

Se strinjam ja Tanikaa

neanja duo -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:27:59)

Oj!

Zakaj si nekatere ženske ne izberejo samskih moških in raje razdirajo družine.
Najdi si kakšnega samskega,poročene pusti pri mirz.Ali nimaš nič slabe vesti?
Postavi se v vlogo njegove žene.Ni laštno,a ne?

lp

tanikaa -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:35:17)

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Oj!

Zakaj si nekatere ženske ne izberejo samskih moških in raje razdirajo družine.
Najdi si kakšnega samskega,poročene pusti pri mirz.Ali nimaš nič slabe vesti?
Postavi se v vlogo njegove žene.Ni laštno,a ne?

lp

Mislim, da imajo pri razdiranju družine levjo vlogo tisti, ki se odločijo, da bodo imeli polega moža/žene še nekoga. Na primer, če si jaz omislim ljubimca, smatram, da sem veliko bolj kriva za razdor družine, kot moj ljubimec. Ker jaz se moram v priv vrsti zavedati, kaj imam doma in kake so posledice skakanja čez plot. Moje mnenje pač.

Katey -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:46:41)

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mislim, da imajo pri razdiranju družine levjo vlogo tisti, ki se odločijo, da bodo imeli polega moža/žene še nekoga. Na primer, če si jaz omislim ljubimca, smatram, da sem veliko bolj kriva za razdor družine, kot moj ljubimec. Ker jaz se moram v priv vrsti zavedati, kaj imam doma in kake so posledice skakanja čez plot. Moje mnenje pač.

Bolje skoraj ne bi mogla razložit, kdo je kriv in zakaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Take trapaste izjave kot so te, da ženska obsoja drugo žensko, ki je ljubica poročenemu moškemu in jo sprašuje, če nima slabe vesti, in da je razdiralka domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  mislm za pop*** Kot je Tanikaa napisla, misliti mora tisti ki ga serje okrog in zakaj ga serje!!!!!!

Drugače pa punca, začni živeti svoje življenje, takšnega kot si zaslužiš, ne pa da te terorizira 50 let star moški, ki je najbrž sila ponosen nase kako hud žrebec je, da ima pri svojih letih tako mlado ljubico.
Pa nič nisi prestara za novo vezo in ustvarjanje družine.

Mišni -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:47:45)

Če hočeš imeti še kdaj življenje, pojdi kar se da hitro proč od tega moškega.

Res nisi več rosno mlada, zato ne zapravljaj časa z njim.

Ali pa pojdi v kakšno obmorsko mesto v mondene hotele, pa najemi zasebnega detekva, da vaju slika v kočljivih položajih, in nato te slike pošlji ženi. Tako je naredila moja znanka, ampak a veš, da je sedaj po 10 letih takega zezanja s tem starim dedcom in 4 otrokih ostala sama, brez službe. Dec je dokončno šel nazaj k ženi. No, saj pri njej in njunih otrocih v celoti itak nikoli ni bil. Ijn če mene vprašaš, si to popolnoma zasluži, kar je iskala, je več kot dobila. Samo kaj, ko so otroci pa nedolžne žrtve.

Če si želiš takega scenarija v svojem življenju, potem pa kar.

smigli -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:51:46)

Sebičnež na 10 potenco!

Če se imaš rada, ga pusti. Draga moja 31 let ni nobena starost, da se okleneš enga, ki mu paše na dveh koncih hkrati igrat gospodarja.

Anonimen -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:54:59)

A si ne zaslužiš mal več?
Recimo nekoga k zna imeti rad še kaj razen denarja in k bo želel biti s teboj?

tanikaa -> RE: Poročen moški (13.10.2008 10:59:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Če hočeš imeti še kdaj življenje, pojdi kar se da hitro proč od tega moškega.

Res nisi več rosno mlada, zato ne zapravljaj časa z njim.

Ali pa pojdi v kakšno obmorsko mesto v mondene hotele, pa najemi zasebnega detekva, da vaju slika v kočljivih položajih, in nato te slike pošlji ženi. Tako je naredila moja znanka, ampak a veš, da je sedaj po 10 letih takega zezanja s tem starim dedcom in 4 otrokih ostala sama, brez službe. Dec je dokončno šel nazaj k ženi. No, saj pri njej in njunih otrocih v celoti itak nikoli ni bil. Ijn če mene vprašaš, si to popolnoma zasluži, kar je iskala, je več kot dobila. Samo kaj, ko so otroci pa nedolžne žrtve.

Če si želiš takega scenarija v svojem življenju, potem pa kar.

Mislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj enim vse ne pride na misel??????? In kar slabo mi je, ko pomislim, da nekdo proba izsiliti ljubezen. Ta ali je ali je ni. Ne pa tako. Kam misli folk, ko se poslužuje takih bedarij?

ronja -> RE: Poročen moški (13.10.2008 11:28:07)

Pri 31 te pa res nuima kaj bit strah, da bi sama ostala! Samo ne se vedno v kake poročene zaplest, pa bo vse ok! Sicer pa kaj se sekiraš: če ti ne rata najt nikogar, te bo verjetno itak vedno vzel nazaj, saj on nima kaj izgubit.

ločiti se noče iz več razlogov, premoženje je mogoče eden, vendar pa verjetno ne glavni - sicer pa če je glavni, pa še toliko huje - navsezadnje bi te moral imeti rajši kot denar. tak da ga lepo pošlji domov in začni na sveže.

Ljubosumen je, ker sam dela isto in se boji, da mu boš ušla. Kar bi bilo edino prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ker očitno njemu tale varianta paše, vendar pa to res ni najboljša perspektiva za otroka, saj se zgodi, da se pač ne izteče po pričakovanjih, ampak da pa že delaš otroka v tak pol odnos, je pa res tvegano...

in res je, kar pravi tanikaa, da si že zdaj sama - bolj sama, kot če bi bila, ker zdaj nimaš možnosti, da koga spoznaš.

nuala -> RE: Poročen moški (13.10.2008 11:53:50)

Najprej sama s sabo razčisti, kaj hočeš. Ljubimca ali moža.

Ljubimci so zelo praktični. Pridejo nekajkrat na teden za par uric, navadnbo so takrat dobre volje, prinesejo kakšno darilce in so zelo prijazni in ljubeči. težijo doma, ženi, ki je zadolžena tudi za kuhanje, pranje, oskrbo otrok, kupovanje rojstnodnevnih daril celemu sorodstvu  in plačevanje položnic.
Težava pri ljubimcu je, da navadno ne menja pokvarjenih kotičkov na wc-ju, ne hodi s tabo na dopust in izgine okoli praznikov.

Možje so bolj zahtevni, sitni, slabovoljni, razdražljivi. Dostikrat so tudi pri seksu mnogo slabši. Vendar se ukvarjajo z otroci ( vsaj načeloma ), menjajo žarnice, vozijo stare tete k zdravniku. Hodijo na družinske dopuste kjer napihujejo plastične krokodile, hodijo po trgovinicah in otrokom kupujejo sladoled. Čez praznike te sicer ne razveselijo s kakšnim izvirnim darilom, so pa doma in se ga rahlo napijejo.

Torej, ko boš razčistila, koga ob sebi potrebuješ, se boš veliko lažje odločila. Tvoj pravzaprav čisto iskreno pove, da se je žene naveličal, udobja pa ne in se ni pripravljen odpovedati stvarem, ki sta jih z ženo nabrala v zadnjih 20 letih. čeprav pravi, da si s tabo želi otroka ( da mu ne boš ušla verjetno ), je vprašanje, če se mu bo dalo z njim ukvarjati. Le redki moški v njegovih letih ( ki jih seveda samo predvidevam ) imajo dovolj energije za to. Načeloma postanejo dolgočasni.
Če bi torej rada družino, otroke, partnerja, bi ti svetovala, da ga začneš iskati. Tega zdajšnjega lahko še vedno obdržiš nekaj časa, pazi pa na kontracepcijo.

stunfek -> RE: Poročen moški (13.10.2008 12:01:45)

saj vem daje lazje o tem govorit kot pa naredit ampak najdi si drugega. pusti tega neodlocneza njegovi zeni. kako lahko ze tri leta vara svojo zeno - se nic ne vprasas kaksen karakter je? tudi ce bi se enkrat locil in bil s tabo - kje je receno, da tega istega ne bi storil tudi tebi. skoda casa. vredna si vec. in vec si vzami.

bi ga vzela za svojega ce se loci in izgubi vse ali vecino  premozenja?

cgorjanc -> RE: Poročen moški (13.10.2008 12:06:50)

čimprej si ustvari svoje življenje.leta tečejo.On se pa naj odloči že enkrat.

Anonimen -> RE: Poročen moški (13.10.2008 12:14:38)

Sej sem odločena,da to naredim.Preseda mi že,ko me doma nonstop sprašujejo,kdaj si bom le našla fanta.Pa žlahta me tud čudn gleda pa se marsikdo sprašuje kaj je narobe z mano,da sem še kr sama.Ja,vedno bolj me ta veza moti.Še bolj pa mi je hudo,ko pomislim,kako priliko sem zapravla,ko sem se namesto fanta,ki mi je resnično pihal na dušo raje izbrala zdejšnega.Še zdej mi je žal.Ampak je na žalost že oddan in ima otroke.Sej ne rečem,da ni interesentov,ampak jst sem se skos tega oklepala,ampak zdej mi pa res to preseda.Zdi se mi,da si res zaslužim več.Pa sej  nimam kej izgubit,on pa lahko marsikej.Ni mi pa do kakih podlih igric,ker se mi res ne da.

veseli trebušček -> RE: Poročen moški (13.10.2008 12:29:22)

Kaj želi on mislim,da ti je dal vedet že takoj. LJUBICO in ničesar več. Če bi to kar imata vidva preraslo v pravo ljubezen bi se izkazalo takoj na začetku in takrat bi se odločil zate.On ljubi le ženin denar in ti si mu samo igračka ko jo potrebuje, neke vrste razvedrilo. Takšni postanejo moški,ko imajo vsega v izobilju in živijo na račun drugih.Postane jim dolg čas in tako si "umislijo " ljubico. Za zabavo.

Mislim,da znaš biti zelo prijetna sogovornica, prijetna v družbi,zato,nikar se ne zadržuj za računalnikom in razmišljaj kako, potrebuješ "svež zrak", pojdi in se zabavaj, spoznavaj nove ljudi in pozabi na njega,saj če mu boš začela "gnjavit" glede vajinega odnosa mu bo dopi**** in bo sam odšel.

Mlada si še in mislim,da je ravno pravi čas za spremembe.

tanikaa -> RE: Poročen moški (13.10.2008 12:30:40)

IZVIRNO SPOROČILO: veseli trebušček

Kaj želi on mislim,da ti je dal vedet že takoj. LJUBICO in ničesar več. Če bi to kar imata vidva preraslo v pravo ljubezen bi se izkazalo takoj na začetku in takrat bi se odločil zate.On ljubi le ženin denar in ti si mu samo igračka ko jo potrebuje, neke vrste razvedrilo. Takšni postanejo moški,ko imajo vsega v izobilju in živijo na račun drugih.Postane jim dolg čas in tako si "umislijo " ljubico. Za zabavo.

Mislim,da znaš biti zelo prijetna sogovornica, prijetna v družbi,zato,nikar se ne zadržuj za računalnikom in razmišljaj kako, potrebuješ "svež zrak", pojdi in se zabavaj, spoznavaj nove ljudi in pozabi na njega,saj če mu boš začela "gnjavit" glede vajinega odnosa mu bo dopi**** in bo sam odšel.

Mlada si še in mislim,da je ravno pravi čas za spremembe.

Ne samo moški. Tudi ženske so take. Spol ne igra nobene vloge.

Anonimen -> RE: Poročen moški (13.10.2008 12:49:43)

To,da je porocen raje ne komentiram...
Je pa podatek,da je z zeno samo zaradi denarja dovolj,da ga zapustis(pa se ljubosumnost,sam pa na dveh stolckih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]).Sigurno je bil tudi razlog poroke denar,se pravi, da zivi ze ves cas zlagano.Pa ce je njo sposoben 3l varati,mar mislis da tebe ne bo?
Prestara za novo vezo pa nikakor nisi,kaj pa je to 31let.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.10.2008 12:57:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

fricka -> RE: Poročen moški (13.10.2008 13:16:50)

Po moje razmisli kaj počneta skupaj 3 x po nekaj ur na teden in kaj hočeš. Sta samo v stanovanju, postelji in se pogovarjata? Ali gresta v mesto na kavo, v gozd po kostanj, pozimi na smučanje,...? Meni tako preživljanje prostega časa izredno veliko pomeni in tega ne bi zamenjala.

fricka -> RE: Poročen moški (13.10.2008 13:17:47)

Še to: sploh ni prepozno. Jaz sem spoznala moža pri 32, se poričila pri 34 in rodila pri 35 letih.

lara larissa -> RE: Poročen moški (13.10.2008 13:46:23)

Pozdrav.

Prebrala sem samo tvoj post, dalje se mi ne da brat in bom rekla samo to, da če ne bi imela poročenega se ti to ne bi dogajalo. S tem mislim  da ne bi mel izgovorov to z ženo pa glede premoženja. Najdi si raje kakšnega ko je fraj, saj jih je še polno , tiste ta zasedene pa poročene pa pusti njihovim dragim ženam, puncam ali manj dragim pač ne vem kak majo kiri pošlihtano pa je to to.

Sej ne rečem to da so prevarane se lahko zgodi vsaki od nas, tud meni.... ampak postavi se v kožo kake prevarane žene.  Tudi ti boš morda enkrat poročena in bo prišla mimo ena ne vem kolko mlajša pa tipi topi punca pa ti bo spelala dedca, sploh pa če boš mela tega, če vara že zdaj, bo še naprej. Pol boš se mogoče zavedala kako je če se ti kdo vmeša v zakon.

K_a_t_i -> RE: Poročen moški (13.10.2008 14:41:34)

Predlagam ti, da ugasneš računalnik, se nehaš smilit sama sebi in greš ven na sonce. Poišči si kak hobi in začni živeti svoje življenje!
Fanta pa verjamem, da bolj težko najdeš, ja - običajno je tako, da tisti fantje, ki imajo srce, ne iščejo zasedenih....

Anonimen -> RE: Poročen moški (13.10.2008 14:59:17)

jaz sem imela tudi podobno situacijo...je že 10 let od tega, pa ti svetujem da ga čimprej skenslaš. Ni mu do tebe, on rabi samo sveže meso, žene ne bo nikoli zapustil, ker mu je tako preveč dobro....
odidi stran od njega

nadya -> RE: Poročen moški (13.10.2008 15:36:42)

Pejt stran od njega. Ta sigurno ne bo pustil svoje žene, pa mislim da ni problem v delitvi premoženja. Če bi mel tip resne namene, bi vidva že živela skupaj.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>