lucika -> RE: Oktobrčki 2006-5 (10.2.2009 14:36:30)
|
pozdravček vsem! o čem ti to, lina=? to je zdaj na novo? mi nismo nič plačali, daljnega leta 2006:) al smo, pa sem pozabila? glih študiram, da je bilo nekja ja, za obleko in to...pikulina, o dnerju se gre, pa sem pozabila! v soboto smo bili v europarku na nodiju. mali sploh ni mogel ust zapret, navdušen do amena. no, pa virusi tudi, ki so nas uhvatili tam ( kje drugje). je bruhal celo nedeljo popoldan in ponoči. včeraj je nehal bruhat, je pa še vedno ne. pije, to že, tak da panike nisem naredila. smo se pa cartlali cele dneve, kr po nama je plezal in se stiskal. bogi fantiček... drugače vse po starem. pri nas, sicer je smotano, a hkrati super...ful piha veter in bo ves drek posušil. potem pa se začenja pomlaaaaaad! me moj kr sprašuje, kaj si želim za rojstni dan...jaz pa si želim eni 100 komadov škarpnikov, da se končno na delo spravimo in bom lahko rožice sadila, zalivala, se pogovarjala in bila nadvse ponosna:))) no, zdaj imam sam en hrib, potreben rihtanja. ampak komaj čakam. on je imel bolj v mislih kak parfum ali kaj...samo se ne dam... že od začetka vse viroz se trudim, da ne podležem. kr non stop me boli vrat, pa nekaj se mi začenja, pa nič konkretno. se držim, upam, da tako tudi ostane:)
|
|
|
|