mis -> RE: Oktobrčki 2006-5 (3.2.2009 14:32:37)
|
No, evo me. Sem si naredila kosilce, pa pred RR. Včeraj sva bila z možem v savni pri tašči doma, pa svak z družino živi v isti hiši. Nežo sva hotla dat spat v košaro, pa ne in ne. Pol jo je pa svakinja vzela in je bla čist pridna. No, ura je bila pol enajstih, ko sva se odpravila domov, mala takoj zaspala. Posledično danes tečkica in jok in stok, jasno ker doma nekje do 20h že spi. No, odspi prvo rundo, pa sem jo dala 11:20 že spet spat in evo, še zdej spi. Več kot tri ure. Tega pri nas čez dan še ni bilo. Jaz sem šla z njo spat, sem vstala ob 14h, naspana, začudena in sem šla preverit če še diha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. No, diha... Danes bi morala za obe punci imet bioresonanco. Nežo testiranje, Tino terapijo. No, Neža je ravno dala čez 5. bolezen (ne še čisto, ma še pikice), moja mami me pa zjutraj kliče, da ima Tina vročino. Sem hotla it v LJ, pa na terapijo, pa obe domov, na pa nisem šla. Pa take ceste so baje, da je mami rekla naj počakam do popoldneva. Mogoče bo mož šel... No, in zdaj jem, tudi za Nežo sem že pristavila zelenjavo. piskot, želim ti lepo čakanje. Pa res cartaj malega/malo potem, ker čas tako gre... Noro. Naša Neža sedi skoraj sama, postavlja se na kolena, se smeji, protestira... Res gre hitro prehitro.
|
|
|
|