muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (3.12.2008 10:37:44)
|
Padle smo na drugo stran. Ja nic, sem v ponedeljek napisala porocilo pa me je ven vrglo, te se mi pa ni vec dalo...... mi smo okej. Punci v vrtcu, v ponedeljek smo hodile okrog zdravnikov. Ker je Ivo ze vekcrat pekla lulika sem prosila za pregled vode, ki je bila okej. HB. Se ji pa cez vikend na ocesu in v nosku skuhalo fajn gnojno, tak da je dobila Tobrex, ki nam res ful pomaga. Neza pa je hodila k zobozdravniku, ker veckrat pojamra, da jo boli zob, ceprav vedno drugega kaze, sem raje vseeno peljala pokazat. Na sreco je vse okej. Zobki so lepi, vsi brez kariesa in smo ponosni. Je ves dan to razlagala in potem je Iva, ki sploh ni kazala pretiranega zanimanja za ta dialog....zvecer hitela v kopalnico pred spanjem, ces da mora se zobke umit. To je zmeraj muka, ocitno ji je seglo v mozgane, ha ha. Ja, tako sem se veselila tega decembra, zdaj pa kar ni casa, da bi malo izpregli in kar naprej nekam hitimo in se sploh nimam adventnega vencka. Jebela cesta, no. Sramota. Vikend je itak blisnil. V nedeljo me je celo gospa tasca malo ponervirala, ko je SPET komentirala mojo postavo, ces da bi bila vsec njenemu pokojnemu ocetu, ki je BTW ze 20 let mrtev, ker je on imel rad bolj polne zenske. Ta druga snaha, ki pa je suha, pa mu sigurno ne bi bila vsec. Mislim.....kako fino eni znajo pikre pripombe zaviti v celofan, oziroma kao, da mi je dala kompliment. Jao.....se zmeraj nisem toliko odrasla, da me take finte ne bi vec prizadele. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Veraj smo bile v Europarku in si nisem nic kupila. Sem pridna, a ne? Sem bila sofer za mamo in sestro, pa smo potem s puncama vandrale tam v tistem pravljinem svetu, pa McDonaldsu, pa gor in dol....domov grede je scalo in sem se ful naprezala, tak da sem prisla domov kot cunja, direkt v kopalnico in posteljo. Zdaj pa sem tu, danes obiski, jutri spet trening, v petek imamo najbrz zmenek z enimi prijatelji s katerimi gremo na smucanje , v soboto greva z mozem na Dunaj, v nedeljo pa res upam, da nam bo uspelo malo crkljanja. Pa se grlo me boli, da komaj poziram.
|
|
|
|