muki1 -> RE: Oktobrčki 2006-5 (28.11.2008 8:19:04)
|
Dobro jutro. @lina, upam, da virus čimprej gre stran, da boste imeli fajn vikend, pa da se še kateri ne okuži. Le pocrkljajta se, jaz opažam, da si punci resnično data duška s crkljanjem kadar je katera sama doma in ni druge zraven. Še posebej Iva, ki me res maltretira u nulo takrat, da je prav očitno, da si daje duška, ker Neže ni zraven. Po kosilu domov je pa tudi pri moji starejši večna želja....... Sivkamivka...takih, skoz celo leto je še en kup. Najbolj seveda petki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], nakupovanje cotk od hrane pa lignji in čokolada. Pa kakšne župce zelenjavne. Frrrr, ti kar zapisuj Jaševe zgode in nezgode. Je res car s temi izjavami. Pikapolona, a tvoj mož bo zdaj vseeno šel v Bombaj ali ga je prpa? Meni bi sploh ne bilo vseeno, kdo ve, kaj majo še naštudirano te mrhe. Lu, če imaš kakšno slikico kako zgledajo te zvezdice se priporočam, ker tega pa še nismo delali in me zanima, kak zgleda. Anč, tudi meni je všeč tvoj nasvet. Ja, vse prevečkrat pozabljamo kaj je bistvo..... Torej punce, danes ga boste žurale, a? Lepo se imejte, pa dobro se najejte.
|
|
|
|