Maxica
|
Dobro jutro, jaz že v službi, čist prehlajena, ampak bo že bolje. Frrrr, jaz skoz glasujem za vas, sem pa že rekla, da je nagradna igra čisto narobe zastavljena. Bi bilo bolje, da bi bilo lepo označeno, klikni tukaj, če ti je fotka z otrokom všeč, ne pa, da so zraven negativne ocene. Ful grdo, in močno vam privoščim, da zmagate. Sam, kakšni morajo biti ti ljudje, ki drugim otrokom dajo enko, samo zato, da bi njihov zmagal??? Piskot, super fotka. Uživajte z očkom. Altati, kako si? Muki, kako ste opravili z Ivo? Remy, srečno prvi dan službe. Katera je že spraševala za bodije? Pri nas Lan kakor kdaj, tudi spodnje majčke že nosi. Ko bo pa iz plenic, pa bodi ne bo več aktualen. Novoletna darila, smrečice, ne, pri nas še ni tega. Meni osebno je ful važno, da se te praznike res doživi, da je pri hiši tisti pravi praznični občutek in bojim se, da če bi prehitro vse skupaj postavljali, ko bi zares prišli prazniki, ne bi bilo več filinga. Tako da mi tudi smrekco postavljamo šele na predbožični večer, o darilih, predvsem Miklavževih, pa z možem počasi že razmišljava. Tasha, se mi zdi, da je Gabriel pa bolj tebi podoben, kot Gael, kaj? Luškana oba, seveda. Arabela, večkrat se oglasi, no. Pogrešamo te. Pa kako velika sta že vaša korenjaka, lepotca mala. Psaša, kako je s tabo in tvojim mehurjem? Mis, upam, da Tina dobro prenaša norice. Neža jih še nima? Sivkamivka, hehe, kako je simpatičen Blaž, kako on to vneto bere. Pa priden pri pomaganju očku, super. Sicer pa, drži se, saj veš.