|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
7.11.2008 20:32:47   
moci
sivkamivka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.11.2008 20:36:01   
moci
zoja že 10 minut v postelji govoriuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.11.2008 22:07:54   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

ne morem napisati kaj več. se javim, ko bom zmogla user posted image  

user posted image user posted image user posted image

sranje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.11.2008 23:26:16   
pikapolona2
sivkamivka jojuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.11.2008 23:27:45   
pikapolona2
moci pri nas tudi eno uro govori in pleše po postelji preden zaspi.....danes je blo hitro ampak spi pa obrnjena za 180 stopinj naokoli kot pa sem jo položila v posteljo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.11.2008 8:15:29   
moci
piškot, sliko user posted image lahko na mejl. 

Neposredna povezava do sporočila: 806
8.11.2008 8:15:54   
moci
sivkamivka, kako si?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.11.2008 8:32:33   
muki1
Jutro.

Pri nas spet bolezen na pohodu. Včeraj je Iva v vrtcu dobila vročino in pridno kuhala in spala cel popoldan. Zvečer se mi je zdelo, da polulana plenica ful smrdi. Pa me je mož prepričal, da to zato, ker je od vrtca nisva nič previjala. Ampak potem je tožila, da jo peče lulika in ponoči je vstala ob 05.00 pa sem jo previjala in je spet smrdela. Tak res močen, neprijeten duh.....
...ja nič, gremo k dežurnemu, a ne?

Najbolj se veselim tega, da bo morala lulat v vrečko, ker to mi je Neža znala cel dan vodo zadrževat. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 808
8.11.2008 8:57:58   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

ne morem napisati kaj več. se javim, ko bom zmogla user posted image  

Ojoj, Sivkamivka, to pa ni pošteno, no........... user posted image  user posted image  user posted image .
Žal mi je za vse vas.....

Pa saj ne morem verjeti user posted image  user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.11.2008 9:00:45   
psaša
muki to je lahko uroinfekt. Sporoči. Držim pesti, da bo vse OK.

Mali je že kot navit, jaz sem komaj oči odprla. Me je lupčkal in odkrival, da sem se ja zbudila in vstala. Sedaj sva že po zajtrku, pa študiram, če že greva ven ali ne.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.11.2008 9:03:02   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Mene je pa ponoči full spodnji del trebuha bolel, toliko, da sem se 2x čist zbudila. Zjutraj bilo vse OK. Pojma nimam kaj bi bilo to. Mal sumim mehur, ker me je ta drugič full bolelo, ko sem lulala. Pa sej se cel dan nalivam, več kot toliko pa ne morem. Pa sok, pa čaj, pa vodo..... Ali je mogoče tudi od tega, ker ne grem takoj na WC, ko me prime, samo se mi ne da itiuser posted image , matr sem čudna. Sedaj moram mal bolj svoje telo poslušat, sam kaj ko sem tolk lena.user posted image

evo svezi napotki iz prve roke: ful pit, v lekarni imajo tudi en caj za secila za nosecnice, ki ni prepovedan, tako kot ursi caj. pa brusnice jest, pa cim veckrat it na wc.

Hvala piskot. Danes je bilo vse OK. Sem ponoči šla ene 3x na WC, pa čez dan tudi bolj pogosto. Moram pa kupiti tisti čaj, ki si ga omenila.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 811
8.11.2008 9:22:38   
Maxica
Dobro jutro, končno vikend, čeprav bo mal delaven, ampak bo že. Mi smo zdravi, trkam, da bi le tako ostalo. Sicer je Lan postal prava žlobudra, govori vedno nove besede, edino s spanjem imamo pa grozovite težave, vse skupaj se mu je ful premaknilo, tako jutranje vstajanje, popoldanski spanec in da ne govorim, kdaj hodi zvečer spat. user posted image
Oh joj, no, Sivkamivka, ful ful ful mi je žal, prav res. user posted image user posted image user posted image  Drži se, kaj drugega pametnega ti tako ne morem napisati. user posted image
Muki, fajn opravite pri zdravniku, naj se Iva čimprej pozdravi. user posted image
Luštne, luštne fotke vseh vaših prečudovitih korenjakov. Res bi se morale zmeniti za en zmenek, noooooo.
Toliko za sedaj, šibamo v shoping, se še beremo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 812
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 14:01:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
8.11.2008 15:47:01   
Anonimen
sivkamivka, res mi je zelo žal, da sta obe pikici odšli, ker vem kako zelo sta bili zaželjeni.........ko bo čas, pa bomo vse držale pesti, da naslednja pikica ostane z vami.......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
8.11.2008 17:07:30   
mis
Sivkamivka, zelo lepo si napisala. Mene je takrat ko sem imela enako težavo najbolj bolelo takrat ko sem izvedela. Sem jokala kot dež. Ko je šla pa pikica ven mi je bilo lažje, sem že dala čez. Enostavno tako mora biti. Nimamo kaj. Drži se!

Pri nas en tak čuden dan. Dopoldan smo okrog hamlali. Kosilo ob 12h, martinovo, in sta šli punci šele 15 do dveh spat. Neža še vedno spi. Jaz sem zraven čmurila do zdaj. Tina je spala ene 2 uri, ati je šel zdaj z njo ven. Pol gre pa k tašči do jutri, mi imamo pa eno srečanje, pa bova Nežo s seboj vzela. Moram jo it pa zbudit, da bo še ponoči kaj spala.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.11.2008 19:23:03   
*anč*
sivkamivka    sm vesela,da si že boljš. prvi udarec je najhujši, potem  ko sprejmeš,je vse lažje. poslovi se od svojih pikic in jokaj,če ti paše.  meni je bil tristan v veliko pomoč ... sm ga stiskala do onemoglosti in bila še bolj hvaležna za mojega zlatega fantka. naj te tvoja dva fanta lepo pocrkljata, v torek bom pa držala pesti,da vse skupaj hitro mine. drži se! naslednjič bo pa vse tako kot mora bit! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.11.2008 20:09:09   
pikapolona2
joj koliko vas že ima to bolečo izkušnjo za sabouser posted image ...božce

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.11.2008 20:26:23   
Lu
Čer!

Najprej sivkimivki en velik user posted image . Drži se. user posted image

Drugače smo pa mi ok.

Danes smo šli na pohištveni sejem na Gospodarca. Tian je ostal pri mami ker je bila ravno ura za spanje in se je zbudil ko smo prišli. Smo pri naših pojedli še kosilo in odšli domov.

Zaenkrat smo zdravi. Trkam.

Muki upam, da ni bilo kaj hudega.

O pa Remy čestitke za šiht.

Zdaj vas grem pa še malo brat.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 818
8.11.2008 20:57:49   
Lu
Frrr rada bi ti podarila še kak glas vendar ne najdem slikce od Jaše z igračko??? 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 819
8.11.2008 21:20:26   
piskot
cer.

po mojem sem glih ene 2× do zdaj sliko limala na forum... evo vam dva oktobrska golobcka.

user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 820
8.11.2008 23:40:07   
frrrr
sivkamivka - sem brez besed user posted image

muki - pozdravite vašo malo princesko! in poročaj ali so salte uspele preobrnit mišljenje tvojega možička user posted image

Arabela - vaš Sergej je že pravi korenjak, Katarina pa tutvelika punca user posted image

piškot - to sta pa ZojKa in MArtin, a ne? zgleda resno user posted image

tasha - Jaša je ob sliki vašega Gabrijela rekel, da je na sliki Jaša. pa sva mu rekla, da ni. in je poskušal ponovno - Katjuša je. in spet odgovor ne. mu poveva, da je Gabriel in je hotel še drugo slikico gledat. jo odprem in on suvereno tega poznaš iz vrca (vrtca) user posted image

*lina* - js sm tut za srečanje... pa moci tut že dolgo navija... samo povej kdaj in kje user posted image  letos bi lahk kakšno sankanje organizirali nekje, kjer bi lahko prespali in bi lahk zakuhanca pili user posted image  

altati - čimhitrejše okrevanje ti želim!

psaša - js sm tut kot otrok zadrževala urin in poznam te bolečine... raje večkrat pojdi in bo spet mir.

Maxica - s spanjem niste edini...
mi imamo tut od prestavljanja ure grozne probleme s spanjem... čez dan je 3x izpustil dnevno spanje v zadnjih 2 mesecih. sicer pa traja full dolgo. vzgojiteljica je rekla, da full malo pi in posledično je zadnji teden tečka doma in v vrtcu. ampak res grozna tečka... takega ne poznamo... greva po pločniku, mimo pripelje avto in začne cmerat takoj, ko se avto ne vidi več kjeee je avtoooo? za znoret. in skoz išče kaj bi ušpičil. mi mu valjda prepovemo, če je nevarno in potem cmeri.
a je to že začetek trme? al samo hudo pomanjkanje spanja? jaša je ponavadi spal čez dan min. 1:45... zdej je pa 1 ura maximum zadnjih 14 dni. zvečer pa traja... in traja... jutri bova ob 19ih v postelji, mogoče bo bolje. kak dan je ok, pol pa 2 dni štala in spet 1 dan ok... noro. zjutraj pa spi nekje do 7ih, 7:30... ta teden se enkrat zbudil 6:45 in smo bili 7:15 na izi spravljeni... enih 2x sva ga pa 7:45 komi zbudila user posted image  groza!

pa da vam še to povem... v zadnjih treh tednih se je 3x ponoči pokakal user posted image  ni mi jasno... pa ni mehko blato, da ga ne bi mogel zadržat, ampak trd kakec. svašta. včeraj tut kakal, mož odnese plenico na balkon v smeti. Jaša do takrat dremal in se takoj predramil, ko je odšel kje je ati? mu povem, da odnesel plenico na balkon, da ne smrdelo in jaša začne s svojimi doooolgimi pametovanji ati na bakon nesel penico. ne bo tu na tleh smdelo. ati na bakon šel pokadit. to ni zdravo pokadit user posted image  sm mislila, da bom dol padla. ob polnoči njemu taka pametna pride na misel, da ni zdravo kadit user posted image

zadnje dni je res vse slabše... spanje, kakanje... še govorenje... tolk je postal len, da kr neki bluzi in ga ne razumem... pol pa enih 10x ponovi, pa mu vedno odgovorim, da ga ne razumem (čeprav mau neki ga user posted image ), se pa potrudi in lepo pove user posted image  
včeraj zjutraj me je 6:30 poklical in hotel kr v svoji postelji spat skupaj z mano. sva tam zaspala še za dobro urco in ko sva se zbudila mi je začel govorit mamica danandina, mamica danadina... in po enih 20ih poskusih mi je uspel dopovedat, da moram potegniti rolete in narediti dan user posted image

grem spat... lepo spite!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.11.2008 23:40:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Frrr rada bi ti podarila še kak glas vendar ne najdem slikce od Jaše z igračko??? 
http://bibaleze.si/multimedia/z_igraco_do_nove_sobe/jasa-in-nodi.html

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.11.2008 10:50:14   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

http://bibaleze.si/multimedia/z_igraco_do_nove_sobe/jasa-in-nodi.html

Daj si link v podpis, se bomo še večkrat spomnile, čeprav jaz 1x na dan zihr glasujem za vas. Itak, da boste zmagali.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.11.2008 12:50:57   
piskot
dan.

no mi smo dobili atija nazaj v enem kosu. ampak menda da bo po tej izkusnji resno razmislil naslednjic ko bo treba kam z avionom.

zdaj sta z deckom na igriscu, brcata zogo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.11.2008 14:03:13   
Lu
Se mu je kaj pripetilo ali vas je full pogrešaluser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.