frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-5 (29.9.2009 13:27:02)
|
js še tu... se opravičujem, ker nisem prej kaj javila... prišla iz dermatološke, se stuširala, namazala z bepanthenom in zaspala kot dojenček... zdej me spet noro srbi, ne morem več spat stanje takšno... jeterni test ok, za žolčno kislino bo znano čez dan ali dva, na dermatološki dobila diagnozo PUPP - neka nosečniška zadeva. ne gre čist za klasično, ker naj bi se samo enkrat v življenju pojavila. je pa res, da v prvi nosečnosti ni bla čist taka oblika. vglavnem dnevno jem Claritine 1 tbl. pa dobila sem kremo (kuterid + belobaza, jo mora še mož iskat okrog 14ih, ko bo zmešana), ki jo 2x dnevno mažem na izpuščaj.če se v enem tednu ne izboljša, ponoven obisk na dermatološki. dovoljen bepathen. pa mrzli obkladki fiziološke ali kamiličnega čaja. dete pridno skače po men. ginekologa imam v petek. no, zaključek je bil lepši kot pa začetek... za dobro jutro sem prišla v laboratorij v polno čakalnico, pa sploh še delali niso. potem so me špiknili, vzeli 3 epruvetke krvi. grem in priteče za mano, da je z eno epruvetko neki zašuštrala, če me lahk še enkrat špikne. no, me še v drugo roko tako, da me zdaj obe fajn bolita. pridem do avta, so me tolk fino zaparkirali, da nisem vedela kaj naj. pa verjetno si predstavljate kk je s tem ogromnim trebuhom vzratno vozit. no, na srečo se en strič hotel na moj parking parkirat in je ženo vn poslal rezervirat prostor. sem tole tetko prosila za pomoč in me je po 5-10 cm pošiljala naprej in nazaj, da sem prišla vn. hvala tetki, res. na dermatološki je v sprejemni napisala samo listek na napotnico s sporočilom Prosim za oceno nujnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] tetka v ambulanti je pogledala napotnico in me poslala nazaj po cifro. torej od tam dalje pa same lepe. hitri so, prijazni. zrihtali so v času, ko je Claritine še deloval in ni blo tolk težko sedet tam. to je to na dolgo in široko... grem še mau obkladke polagat, pa poskusiš še mau zaspat...
|
|
|
|