frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-5 (27.9.2009 18:04:44)
|
v nosečnosti z Jašo se mi je pojavilo... pa zdaj isto. takrat so rekli, da je od vročine (začelo se nekje avgusta), dobila sem Hiconcil, kar je zadevo še poslabšalo... pol so rekli, da je kombinacija zdravil - imela Hiconcil, jedla železo Retafer, pila Magnesol, tu pa tam pa še kakšen CentramedMami vzela. sem vse ukinila, pa ni blo glih ok. je mau minilo, pa se spet pojavilo. testov itaq niso smeli delat, antihismatikov mi niso smeli dat. ko sem rodila, je izginilo. do prejšnje nedelje... pred tem so me prsi srbele kakšen mesec ali mogoče dva, a pikic ni bilo. v nedeljo se je pa začelo po prsih, pol pod trebuhom... zdej imam pa en tak veliiiiik lišaj od vratu, čez prsi, trebuh, do kolen in komolcev... recimo v četrtek sem si še lajšala srbečico z obhladkom (una vrečka z gelom, ki se da v zmrzovalnik), zdej bi rabla pa enih 10 takih vrečk, da bi imelo kaj haska. pa še otročku ni všeč, če mu mrzlo tiščim na trebuh. smo bli zdej na sprehodu in zunaj se vsaj ne praskam... imam pa ustnico zato mau pogriženo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] no, pa kričat tut ne morem v javnosti, ko me spravlja srbenej ob živce... ah, sej bo... v torek sem pri G naročena. jutri morem urin nest, pa bom šla kr vprašat, če so že kdaj videli kaj podobnega. splošna zdravnica me lahko samo na dermatološko kliniko pošlje, kar mi ne diši. mogoče ima G kakšne izkušnje s čim podobnim...
|
|
|
|