|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
29.8.2009 7:30:21   
moci
ravnokar. ko sem razmišljala, kam naj pospravim mačji wc, ker zdaj nekaj časa sigurno ne bomo imeli mačk. dokler se tole s sosedi ne uredi že ne. teh mačkov je ziher 30 in bolni so. mi imamo mačke vedno zunaj in notri in bi se sigurno nalezli.
kdaj se vidimo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
29.8.2009 22:53:56   
frrrr
psaša - super, da je Miha ok!

*lina* - thx za drink!

piškot - mi ga ne mislimo prodat, zato te ignoriram user posted image

*anč* - fajn se naspite.... pa fejst crkljajte

Remy - tut moja osmica je lani šla ven, ker ni imela kam rast, pa ni blo tolk hudo... en teden sem bla na nalgesinih, pol je blo pa kul user posted image sam poseg pa sploh ni bil hud, sm pol me je špikalo user posted image

kdaj se spet dobimo? user posted image z Maxico nama je bla pot kr mau prekratka, nisva se uspele načvekat user posted image bi se res lahk pr muki zmenile, da se bi midve lahk vse pomenile... samo materinsko bi mogla s sabo vzet, če bi kje na poti mogla it rodit user posted image

mi smo na koroškem. včeraj prišli. nas tolk časa ni blo, da me nečakinja mau postrani gleda. včeraj sem jo samo na daleč gledala, danes sem si jo pa že upala mau stisnit. joj je cuker... za pojest.
jaša danes preskočil spanje, ker se je imel z dinozavri tolk za pogovorit, da mu ni ratalo zaspat v dveh urah. posledično je bil ob 19ih že adijo. js sm bla ob 20ih zmenjena s kolegico. sva se fajn načvekale... zdej pa počasi na spavanje. tolk faj dišim, sem en testerček kreme proti strijam preizkusila in se kr ne morem navohat user posted image
aja, pa tale ohladitev mi noro sede. sem v kratkih rokavih zuni letala, folk mi pa v jaknah okol skače user posted image

lepe sanje...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
31.8.2009 10:45:24   
Lu
Hej hoj od meneuser posted image

Imeli morski vikend. Pomojem zadnji. Vam povem taka burja, da je joj. Razbilo nam je eno šipo na čolnu tako je pihalo. Groza. Jaz fasala malo morske bolezni in bruhala k vidrauser posted image No in za nameček sta to doživela še tast in tašča. Ampak konec dober. Malo sonca smo pa le izkusili.

Tako. Z ušmi se še vedno borimo. To je pa ena user posted image reč, vam rečem.

Jutri štartamo z novim vrtcom pri Tianu. Me prav zanima kako bo, ko ne bosta z Majo več skupaj. Ker zdaj sta bila, ko so bili otroci na igrišču vedno skupaj, zdaj bo pač drugače. Upam, da bo manj kreganja in se bosta imela raje user posted image

Zdaj pa šibam še malo podelat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4478
31.8.2009 18:46:45   
Lu
Psssssssssss.................. zakaj je taka tišina tukaj GOR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
31.8.2009 19:38:36   
piskot
nimam pojma. vse se delajo da nimajo nic casa.

mi pa brojimo sitno. v petek na moooooorjeeeeeeeeeeee!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
31.8.2009 19:38:43   
pikapolona2

buuuuuuuuuuuuuuuuu...bom jst mal razgrajalauser posted image

naša Brina je bila danes zadnjič pri varuški...jutri pa vrteeeec. Muki ti nekja jamraš o jokanju pred vrtcem....naša komaj čaka...zenkrat. Danes sva še vse podpisali...ji naštimali nahrbtnik....jutri pa greva. user posted image user posted image user posted image

Pa našla sem način kako ji spravim kakšen košček sadja po grlu. Zadnjič je dobla ene nagravžne gumijaste bonbone....črve. In na vsak način jih hoče jest. No OK....enega na dan lahko....sam prej mora pa eno sadje. Danes je pol ure grizljala jabolko....vmes že obupala....jaz pa sem vztrajala. In na koncu je pojedla polovico (kar je za njo fuuuuul) in potem je dobila tistega črva. Tole sedaj že kakšen teden pali. Grem jutri v DM....tam vem da majo ene bolj eko gumijaste bonbone.

Drgač sem pa danes šla do zdravnice.....že kakšen mesec-dva se počutim totalno zaničuser posted image in sem kronično utrujena...non stop zaspana in čist adijo....najbolj navaden hrib me utrudi. Mi je pregeldala kri....in ŠOK....imam tako zanič HB in tako nizko železo da tud tablete ne pomagajo......sem dobila direkt v žilo infuzijo.. Zdej moram pa 5 tednov hodit vsake 3 dni po takole dozo. Se pa že danes počutim boljše....mogoče samo psiha....ampak sam da mine tale utrujenost......
Mam pa tud en čudn flek na riti in me je dala testirat za borelio....upam da je nimam.....ampak za vsak slučaj.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
31.8.2009 19:51:00   
Anonimen
Pikapolona- jaz sem tudi Tinkari kupila tiste eko bonbone iz DMa pa jih ne mara, ga je ven pljunila, tudi tistih lizik ne marauser posted image , pa meni tudi niso dobreuser posted image

evo, jaz sem zdajle zaključila z današnjim šihtom, od 7ih zjutraj, pa ko sem domov prišla je bilo potrebno še denar- račune za parking, kilometrino prevoženo poslat,nazive dr. sem mogla updejtat, vpisat delo za prejšnji teden in kaj bom ta teden delala.....en kup vglavnem, pa neke spemembe imamo pa se tega kar nabere, zdej grem pa gledat kaj spet nepametnega je po TVju....

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4482
31.8.2009 20:33:16   
pikapolona2
sem se ravno danes v čakalnici nate spomnila Remy........je en predstavnik neke firme prišel....se zmenil za termin pr dohterci...in je potem prišel nazaj in ko sem jaz končala z infuzijo je še vedno čakal.....Kaj delaš v tem času ko čakaš po čakalnicah....joj men bi blo to fuuul smotano. Pa sej se navadiš najbržuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
31.8.2009 20:58:21   
frrrr
čau bau

vsi, ki jutri štartate s šolo in vrtcem... dober začetek vam želim!

mi smo bli včer na pikniku na gorenskem... smo šli kr iz koroške čez avstrijo. blo luštno... men sedlo mau hladnejše vreme user posted image
zvečer me je začelo neki raztegovat v mednožju... danes se tole raztegovanje nadaljuje user posted image sem postala prava račka čez noč user posted image

danes sem vas varala z letošnjimi oktobrkami... spet user posted image samo sladoled ponudijo, že skočim user posted image smo se dobile pr žabarju, kar je enih 500 m od naše hiše. sem tamaučka na tricikel nabasala in sva šla. ko je pojedel sladoled, se je začel igrat z dinozavri. se je ena ponudila, da bi se z njim mau poigrala... ko se ji pa ni več dalo, mu je povedala, da se ji ne da več... ji je mali odgovoril: ja seveda se ti da user posted image
sicer me je pa enkrat vmes šokiral... sem mu nekaj prepovedala, pa je zakričal name UTIHNI user posted image me je tolk presenetil, da sem mu samo rekla, da to ni lepo. potem je pa mož prišel po naju, ker smo šli v šoping, pa sem načela to temo... je povedal, da mu je prijatelj v vrtcu tako rekel, a mu to ni blo všeč. no, pa smo se zmenili, da drugim ne sme počet ali govorit stvari, ki njemu niso všeč (verjetno že 100ič, pa tut 101ič bo prišlo verjetno kmalu na vrsto user posted image )

še 3x grem v službo user posted image
jutri imam pregled... 23.7. imela nazadnje... že komi čakam. je pa uz na vrsti, da vidimo kolk kaj dete raste. juhu.

uživajte in sladko spite!

Neposredna povezava do sporočila: 4484
31.8.2009 20:59:42   
frrrr
Remy - spočij se mau!

pikapolona - nafilaj se z energijo in upam, da bodo testi za borelijo negativni.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
1.9.2009 8:33:26   
borovnicka
No, pa smo Tjaša oddali v vrtec. Zaenkrat fino, ker je itak vse poznal, ker mu je že Tjan povedal. Iskat ga gremo po kosilu. Dobila sem lupčka in se je šel igrat z avtocestouser posted image . Upam da bo prehod lažji kot pri Tjanu.

Hvala za lep večer prejšnji teden. Upam, da se dobimmo čimprej.

Uživajte in razvajajte se.

nagajivčka TT

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
1.9.2009 8:43:33   
Maxica
Da se še jaz mal pofočkam. Spet v službi. user posted image  Kolk se mi pa ne da. Jaz bi bila komot doma. user posted image  Noga boljša, ni pa še čist v redu. Tako da zdaj spet lepo kolesarim.
Hvala, Lina, za pijačo in vsem ostalim za res lušten večer. Se je res splačalo priti. user posted image
Drugače pa nič posebnega pri nas, se mi zdi. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
1.9.2009 13:30:08   
Anonimen
evo, mi iz morja in skoraj direkt v vrtecuser posted image

v vrtcu jih je bilo danes 17 - od tega 3 novi in od tega mamica in punčka, s katero smo po porodu skupaj ležale v P. Torej imata oba 3.oktobra rojstni dan, prvič smo bili skupaj v porodnišnici, pa evo - še v isti vrtec smo istega dne začeli hoditi. In sploh nisem vedela da je doma iz teh krajev. user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
1.9.2009 20:33:34   
muki1
Evo še mene. Ravnokar poslušam tuljenje in poizkuse upora iz gornjega štuka, ker je šel za spremembo mož z njima. Uvajamo nov režim, ne zmorem več vsak večer, večer za večerom, teden za tednom, mesec za mescem....in ja, leto za letom. user posted image
Prvi dan vrtca minil ok. Neža je rekla, da je bilo super, Iva je rekla, da je bilo grozno....a se je pozneje zagovorila in rekla, da je bilo fajn user posted image . Pa vzgojiteljica je tudi rekla, da ni bilo problemov.
Bom videla, kako bo v naslednjih dneh. Ta teden ju dvigam po kosilu, za lažji prehod. Itak sta bili skoraj tri mesece na počitnicah.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 1.9.2009 20:34:00 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
1.9.2009 20:36:26   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
naša Brina je bila danes zadnjič pri varuški...jutri pa vrteeeec. Muki ti nekja jamraš o jokanju pred vrtcem....naša komaj čaka...zenkrat. Danes sva še vse podpisali...ji naštimali nahrbtnik....jutri pa greva. user posted image user posted image user posted image

Me prav veseli, da je tako, res, ni fajn gledat otroka, kako mu ni za it in te potem to spremlja ves dan v službi tako po malem...

< Sporočilo je popravil muki1 -- 1.9.2009 20:37:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4490
1.9.2009 21:40:34   
frrrr
muki ne daj se... slušalke na glavo, pa pivo odpri user posted image

čestitke vsem, ki so preživeli prvi dan v vrtcu brez problemov!

naši so se tut preselili v drugo igralnico. zdaj so v njihovi sobi dojenčki user posted image oni imajo pa že 2 dni nove igrače in so čist navdušeni. danes so dobili še 4 nove v skupino, 3 punčke in enega fantka. zdaj je pa 6 punčk in 12 fantov. mau se je razmerje popravilo user posted image

js imela dans pregled pri ginekologu. dete na glavi, približno 2kg težko. glavca že v porodnem kanalu pripravljena na izstrel user posted image spol se menda fajn vidi, samo nisem hotela vedet kaj dobimo user posted image

mali še vedno ne spi... pravljic ne smeva ugasnit, zaspat pa zgleda ne more, če jih je treba poslušat user posted image ah, vsaj v temi počiva... slej kot prej ga bo zmanjkalo.
aja, drgač ima pa take čudne ponoči... včeraj je okrog polnoči zakričal ATIIII... prideva oba v sobo, on pa spal dalje user posted image nekaj minut kasneje je začel pa jokat, da je žogo izgubil in spet spal dalje... zgleda zelo živo sanja user posted image

prej sem koledarju liste obračala in sem mau preštela nesreče pri lulanju.... v juliju bila plenica ponoči samo 1x mokra. v avgustu pa kar 8x in 3 nesreče je imel čez dan. zgleda, da se je res mau prehladil, ker so bile nesreče bolj kot ne skupaj...  sploh ne vem kdaj bi nočno plenico ukinili... kr ni mi neki za preoblačit posteljo. pred spanjem gre itaq lulat, pa potem zjutraj tut takoj. tako, da mu je v bistvu jasen koncept, tut zbudi se kdaj ponoči za lulanje (do zdaj enih 6x). bi ve kr ukinile oz. ali ste kr ukinile tudi ponoči?

lepo spite!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
1.9.2009 21:51:20   
moci
naša zoja pa tako težko zaspi in tako malo spi. zaspi okrog pol 10h, vstaja po novem pred 6. če jo dava prej spat ni šans, da zaspi. grrrr
drugače pa ima ponoči še plenico, zdaj smo jo 2x vzeli, pa bom videla kako bo. zaenkrat še ni bilo mokrouser posted image

tudi naši mucki so postali veverice in imajo novo igralnico, menda je finouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
1.9.2009 22:05:43   
frrrr
naše čebelice so pa samo zrastle in zdaj so čebele user posted image
in v panju jih ni več samo 14, ampak 18 user posted image

mi pa našega zelo težko zbudimo zjutraj user posted image prejšnji petek smo ga kr doma obdržali, ker smo itaq potem ob 12ih šli proti koroški in se je fant naspal, doma zajtrkoval... js vmes skočila v službo, dedca sta mi pa doma kosilo skuhala. čez vikend smo pa spali vsak dan do 9ih.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 22:13:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
2.9.2009 8:03:02   
*anč*
jutro!

spali bolj tako user posted image , pd 10-7h s 3xno budnico vmes user posted image . nisem še na to navajena  in sem ko cota. ko se zbudi sam enkrat, bi pa lahko gore premikala user posted image . naš mali je tut včeri preživel 1. dan v vrtcu po počitnicah, zjutraj se je nekaj bunil, tam pa baje ni blo težav. danes je doma, ker se je nekaj obiral in skrival, mojmu pa full mudilo, tko da je šel brez njegauser posted image in je bil jok, da kdo ga bo pa zdej peljal ... tko da ne bo težav.
mali se igra, kiara nekaj brunda v ležalniku, jst pa mlek delam in zeham user posted image .

frrrr 
jst sm nočno plenico ukinla 14 dni po dnevni, tko da smo že več kot 2 meseca brez, od tega imeli nesrečo samo 2x. jst bi mujo dala sigurno dol, če je kolikortoliko suh.  pa super za pregled! jst mam kr mal nostalgijo po bušiju in brcah, sploh ker verjetno ne bom več tega doživela ...

muki  jst tut dajem oba spat. mali noče brez mene it. se bosta že privadle!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4495
2.9.2009 8:29:25   
frrrr
v vrtcih naj ne bi bili več poimenovani kot živali... ampak naša vzgojiteljica se je vseeno za čebelice odločila in nas vprašala na spoznavnem dnevu ali nam to ustreza. smo se kr strinjali vsi po vrsti... in zdaj niso več čebelice, so že veliiike čebele (besede našega tamauga user posted image )

lep sončkast dan...  js pa še dans in jutr delat user posted image hihihi hahaha hohoho user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
2.9.2009 9:18:55   
pikapolona2
Frrrrr...ti preveč analiziraš....pa statistiko delaš....daj plenico dol pa bouser posted image user posted image
zakaj pa se nebi več imenovali po živalih????? Klele v Križah so tud čist neizvirni.....že 20 let so namanjši Miške...naslednji medvedki (to je sedaj Brina) potem so mensezdi zajčki ...itd. Še moj mož se spomne da je bil medvedek??????

Pa dobro jutro....jst sem čist zaspana......sej nevem a si nej grem kavo kuhat,,,,,že 2 leti pijem brezkofeinsko....pomoje bi me zdejle ena ta prava čist naspidirala

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
2.9.2009 9:22:49   
Lu
Tudi mi prestali uspešno uvajanje. Mali ima nov vrtec, nove vzg.- zdaj je palček. In ko sem ga vprašala kaj je, je rekel, da je škratek user posted image user posted image Danes bo že spal tam.

Maja ostala v isti skupini, vrtcu. Vse isto razen iz mišk so postali metuljčki.

To poimenovanje po živalcah mene prav nič ne moti.

Eno vprašanje. Sanjala sem že 3x da mi je tamau padel v vodo. Kaj to pomeni?Kaj dobrega al slabega???

Frrrr sam še 2. Pol pa uživancija user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
2.9.2009 9:52:04   
muki1

Frrrrr...ti preveč analiziraš....pa statistiko delaš....daj plenico dol pa bo

Ja, to pa se čisto strinjam. Saj še malo, pa ne bo imela več časa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4499
2.9.2009 19:42:50   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrrr...ti preveč analiziraš....pa statistiko delaš....daj plenico dol pa bo

Ja, to pa se čisto strinjam. Saj še malo, pa ne bo imela več časa user posted image

no pri nas ni treba analizirat sploh. plenica je zjutraj totalka premocena. zgleda da bo se nekaj vode preteklo ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?