frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-5 (3.8.2009 8:41:08)
|
dan! muki - želim vama vse dobro... pa hitr opravita! @lina - rezervacija se po moje da prestavit... je pa ja čas recesije in so vsi gostje zaželjeni :) drgač zna pa naše dete tut sve i svašta obljubit, minutko kasneje pa lahk že vse pozabi :S *anč* - js sm že rodila tak cajt, ti pa na kolpo. maš jajca :) js se bom bolj okrog porodnišnice sukala pr 37ih tednih, če do tja preguram :) sivkamivka - super za lep dopust, zgovornega in pridnega fanta polnega idej :) izkoristite še zadnje trenutke dopusta! upam, da so že pogasili un hrib za vami... piškot - zakaj je bil Martin na operaciji? sem očitno pozabila :S in super za vašo radovedno plezalko... upam, da čimprej odkirje kako gibe ponovit in vas neu več sekirala :) pikapolona - vi bi mogli pr teb doma tobogan uštimat, pa bi se lahk zastonj namakali in vsi uživali :) mi preživeli super vikend. pravi luksuz, ko smo za enega otroka trije odrasli. se muskoz na polno dogaja, pa še spočiti smo vsi trije :) imamo pa tolk ležerne dneve na morju, da kr glava peče... vsi neki okrog hodite in si ogledujete, mi pa niti pod razno nimamo časa. letos še v poreču (3km stran) nismo bli, pa smo bli letos že veliiiiko na morju. zjutraj vstanemo, zajtrk... pol pa mogoče sprehod po kraju, kjer smo ali pa kr pred prikolico posedimo in potičke v peskovniku delamo (odvisno kdaj vstanemo). okrog 10ih gremo proti plaži, se dobro urco namakamo, nazaj grede stuširamo. pojemo kakšno juhico in spat. po spanju kosilo. od treh dni gremo skor zihr 2x jest v restavracijo v kampu, ker je cenovno ugodno in tok njami njami, da se nam ne splača pacat pred prikolo. pol pa nazaj proti prikoli po brisače... se glih tolk shodimo, da lahk pol gremo v vodo in trebuščki niso več prepolni. in v vodo za kakšno uro, spet tuš in proti prikoli na večerjo. je ura zihr že 19. pol pa še mogoče kak sprehod po kampu do igrišča, al pa gremo ladje gledat v pristanišče in je treba že spat. in kdaj bi si lahk še kaj ogledali?? :)) lep teden... šibam zdej v službo...
|
|
|
|