Anonimen -> RE: Oktobrčki 2006-5 (27.7.2009 22:44:32)
|
Midve tudi že nazaj! Sem brala in ste imele kar pestre debate, jaz načeloma Tinkaro vlačim povsod s sabo....ker verjamem, da je potem, ko imaš otroke, življenje pač treba prilagoditi malo tudi njim, ne samo da se oni prilagajajo nam........paše pa seveda tudi kakšen vikend brez tamale! Se pa pridružujem Piškotki glede posesivnosti......[sm=smiley36.gif] R-ja še ne izgovarja, je vse L. Pa tudi nekaj svojih besedic ima, meni je luštna PAKAČINKE(palačinke), pa ona se kliče TIKALA,... Drugače pa so pri nas katastrofa barve, vem samo, da ni barvno slepa, enostavno se to njej ne da, pa lahko 5000x ponoviš pa bo ona čez 5 minut že vse pozabila! Pozna vse barve ki obstajajo, samo ne poveže barve in slike...... OK- na morju je bilo res lepo, 13 dni uživancije, kar prehitro je minilo! Tinkara je bila res pridna, prilagodljiva, vse je ful pozorno spremljala, tako da je bil z njo se užitek potepat okoli. Smo si ogledali Makarsko (mende že ene 10ič....), celo Baško vodo, kjer smo bili, pa Brelo, Omiš, Cetinjo, Split, šli z ladjo na Hvar in Brač, se sredi največje vročine cvrli na Bolu...zvečer je bila pokonci tudi do 22ih(doma gre obvezno spat že ob 19:30), no, prvič je v slaščičarni skoraj v sladoled padla[sm=jezicek.gif]..... Na plaži je bila skoz v vodi, se metala v valove (prvi dan ko so bili, potem jo je pa zbilo po tleh in je bilo hudobno, grdo morje), kanglica in lopatka sta bili obvezna oprema......kopalke je podarila žabici, da je ne bo zeblo, mi bomo pa nove kupili (ob 3 odraslih osebah zraven, se ji je uspelo sleči kopalke ne da bi kdorkoli kaj opazil[sm=smiley36.gif])........najboljši stavek je pa bil: "Mami nehaj, jaz bom delala kar bom jaz hotla!"[sm=zmeden.gif] Danes smo bili v Postojnski jami, najbolj fajn je bil seveda vlakec.... Jutri pa v šoping, zvečer grva pa Harrya gledat[sm=smiley4.gif]
|
|
|
|