@lina -> RE: Oktobrčki 2006-5 (27.5.2009 22:10:55)
|
Jaz sem se s Pušenjakom v živo prvič srečala na NS - nič posebnega, mogoče je bil pač utrujen, bil je dokaj nezgovoren... občutki tako-tako. Potem sva se srečala v porodnišnici zgoraj na oddelku, kjer sem ležala en teden pred porodom pri Matjažu. Je bil občutek pri pregledu veliko boljši. Najbolj pa me je navdušil pri porodu, pa nisem vedela, da mi bo on delal CR. Pogovor in obravnava pred uspavanjem, enkraten šiv pri CR (mi je skril še ostanke groznega prvega šiva), najbolj pa me je presenetil, ko je naslednji dan po porodu prišel k meni v sobo (zaradi gužve na intenzivni in mojega dobrega počutja so me že naslednji dan dali na oddelek), se pogovoril z mano, kako se počutim, kako je potekal porod, vprašala sem ga lahko vse sorte,... Res, to se mi je pa zdelo tako, kako naj rečem, spoštljivo do pacienta. Resda zaradi svoje zdravstvene anamneze nisem bila "čisto navadna pacientka",.... pa vseeno. Pri prvem porodu je bila anamneza enaka, pa tega nisem doživela. Skratka, meni je tudi super zdravnik.
|
|
|
|