mis -> RE: Oktobrčki 2006-5 (27.5.2009 10:42:39)
|
No, pa mam jaz tudi mir[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tina v vrtcu, Neža drnjoha. Tudi mi smo na polno zasedeni, ati ma miljon špilov, organiziramo fešto, ena poroka se bliža... Ni da ni. Punci sta super. Pestro je z njima. Danes je šla Tina prvič v vrtec brez plenice. Upam da bo ok. Doma je. Ko se Neža zbudi šibava v vrtec, da oddam pogodbo in zvem če bo drug teden plac za Nežo v vrtcu. Mah, ne vem, še vedno sem razdvojena, nekako ne najdem tistega miru glede tega. Tina je zdaj super v vrtcu, uživa, ga je te dni že pogrešala. Neža se mi zdi še tako micena, čeprav ima baba že 11 mesecev. Pa sem se kar nekako odločila za vrtec. Ne vem. Pa bla bi edina nova in bi se mel mal več časa z njo ukvarjat kot jeseni. pa 5.6. začnem delat, drug teden bi jo uvajala, pol bi pa počasi prešli na polni čas. No, pol mam pa še ta filing jasno da sem poleti doma, obe bosta pa v vrtcu. Ampak tud to smo se že menile, da se mi bo scufalo celo poletje bit sama z obema. Pa še mag bi rada napisala. Kaj pa vem. Po eni strani vem da jima v vrtcu ne bo nič hudega, po drugi strani pa zakaj???? Ne vem, pojma nimam. Mah. Pol pa vas berem kako ste super sproščene da so taveliki v vrtcu vi pa na porodniški. Super. Sivkamivka, čez poletje bo tvoj v vrtcu? Dost teženja...
|
|
|
|