frrrr -> RE: Oktobrčki 2006-5 (26.3.2009 13:26:12)
|
sej sem brez energije... od kod vam ideja, da sem hiper in polna energije. po službi ležim, z malim kej bereva al pa se igrava zdravnika, da lahk js ležim. zuni mi ni problem, se lahk šetam z njim v nedogled, sam doma mi pa ni za z avtki igrat, ker sedeči položaj mi ne paše spljoh. kaj še... večerja... spravljanje v pižamo - ponavadi js kr pod tuš vmes skočim, da lahk po pravljici zaspim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] torej ni kakšnih skrivnih tabletk... hrana... - med tednom ima zajtrk, dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico v vrtcu. doma še mogoče kaj sadja in večerja. za večerjo ponavadi jogurt/skutka ali kaj podobno mlečnega + kruh + nekaj za zraven (rama+med, kakšen drug namaz, piščančja prsa,..). zraven pije mleko. - med vikendom je zajtrk čokolino/keksolino/grisolino. malica sadje. kosilo juhica. včasih še naprej za jest, če pa je v juhi korenje in piščančje meso, pa ponavadi tisto zmaže in imamo drugi del kosila okrog 15. ure. potem mogoče spet kakšen kos sadja. valjda ne poje celega - recimo pol banane / četrt jabolka / pol pomaranče / eno mandarino / par grozdov,... večerja pa kot med tednom. včasih za večerjo pade kakšna polenta ali pšenični zdrob, a to je bolj med vikendom, ko vem kolk je čez dan pojedel... sicer raje neki mlečnega + kruh, da se orng naje.
|
|
|
|