|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V razmislek
18.3.2005 21:39:01   
Jutra
Mogoče ste tudi sami že prejeli po e-mailu naslednje misli, pa vam jih vseeno posredujem:

:)Ko nekomu nekaj zavidaš pomeni, da ti je ta oseba pravzaprav všeč?

:)Ko nekdo izgleda močan in samozavesten, je pravzaprav zelo občutljiv in ranljiv?

:)Ko nekdo brani drugega pravzaprav išče nekoga, ki bi branil njega?

:)Obstajajo tri stvari, ki jih je najtežje izgovoriti: Ljubim te, Oprosti, Pomagaj mi. Ljudi, ki to resnično izgovorijo in, ki se zavedajo pomena teh besed je potrebno spoštovati in ceniti.

:)Ljudje, ki delajo družbo drugemu in mu pomagajo, pravzaprav potrebujejo družbo in pomoč zase.

Hm, jaz sem se ponekod kar malo zamislila:zmeden2: Se še kdo najde pri kakšni trditvi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   V razmislek
19.3.2005 9:14:24   
malika
ja, v vsaki :)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   V razmislek
19.3.2005 9:34:23   
frutka_
Ne najdem se pri nobeni...:zmeden2:Sploh tisto glede ljubim te .:love:

To so zame besede, ki jih nikoli ni dobro zadrževati v sebi. Sem štejem tudi Rad/a te imam. Če to čutim tudi vedno povem, ker se mi zdi da je lepo kadar veš da imaš nekoga rad ali pa da tebi nekdo reče da ima rad tebe...Ljubezen se množi, če je deliš z drugimi.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   V razmislek
19.3.2005 10:34:54   
Gina
Se popolnoma strinjam s Frutko. Se tudi ne najdem v nobeni.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   V razmislek
19.3.2005 10:50:29   
Pupica
Se strinjam s frutko, le da jaz tu štejem tudi Oprosti in pa Zmotila sem se.
To sem naučila tudi mojega partneja, ki mu je prej krona padla z glave, kot da bi rekel oprosti in zmotil sem se. Sedaj kadar je potrebno sam reče oprosti, kar mi pomeni veliko več, kot če bi mi dal karkoli drugega!!!:love::love::love:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   V razmislek
19.3.2005 19:08:15   
HuAnita
to so ene čudne filozofske misli... Vse se da gledati z več strani... Moram rečt, da mi je Oprosti res težko reči, Pomagaj pa sploh ne...

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   V razmislek
19.3.2005 19:59:37   
Jutra
Vidim, da vam gornje misli ne "sedejo" najbolje:(

Kaj pa če poskusimo z barvami:)-:)-:)-

:)Ljudje, ki so oblečeni v rdeče so samozavestnejši.

:)Ljudje, ki so oblečeni v rumeno znajo uživati v svoji lepoti.

:)Ljudje, ki nosijo črno želijo ostati neopazni in potrebujejo tvojo pomoč in razumevanje.

Moja najljubša barva je bila do nedavnega modra;), eno obdobje sem bila samo v črni:(, odkar imam pa :duda: sem pa rada predvsem v rdeči:)- Kljub temu pa 2. trditev (1. post) včasih zame drži:ups:

Najtežje pa prosim druge za pomoč. Najraje bi videla, da bi bližnji kar sami spregledali, kdaj jo potrebujem:zmeden:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?