V razmislek (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Jutra -> V razmislek (18.3.2005 21:39:01)

Mogoče ste tudi sami že prejeli po e-mailu naslednje misli, pa vam jih vseeno posredujem:

:)Ko nekomu nekaj zavidaš pomeni, da ti je ta oseba pravzaprav všeč?

:)Ko nekdo izgleda močan in samozavesten, je pravzaprav zelo občutljiv in ranljiv?

:)Ko nekdo brani drugega pravzaprav išče nekoga, ki bi branil njega?

:)Obstajajo tri stvari, ki jih je najtežje izgovoriti: Ljubim te, Oprosti, Pomagaj mi. Ljudi, ki to resnično izgovorijo in, ki se zavedajo pomena teh besed je potrebno spoštovati in ceniti.

:)Ljudje, ki delajo družbo drugemu in mu pomagajo, pravzaprav potrebujejo družbo in pomoč zase.

Hm, jaz sem se ponekod kar malo zamislila:zmeden2: Se še kdo najde pri kakšni trditvi?

malika -> V razmislek (19.3.2005 9:14:24)

ja, v vsaki :)

frutka_ -> V razmislek (19.3.2005 9:34:23)

Ne najdem se pri nobeni...:zmeden2:Sploh tisto glede ljubim te .:love:

To so zame besede, ki jih nikoli ni dobro zadrževati v sebi. Sem štejem tudi Rad/a te imam. Če to čutim tudi vedno povem, ker se mi zdi da je lepo kadar veš da imaš nekoga rad ali pa da tebi nekdo reče da ima rad tebe...Ljubezen se množi, če je deliš z drugimi.

Gina -> V razmislek (19.3.2005 10:34:54)

Se popolnoma strinjam s Frutko. Se tudi ne najdem v nobeni.

Pupica -> V razmislek (19.3.2005 10:50:29)

Se strinjam s frutko, le da jaz tu štejem tudi Oprosti in pa Zmotila sem se.
To sem naučila tudi mojega partneja, ki mu je prej krona padla z glave, kot da bi rekel oprosti in zmotil sem se. Sedaj kadar je potrebno sam reče oprosti, kar mi pomeni veliko več, kot če bi mi dal karkoli drugega!!!:love::love::love:

HuAnita -> V razmislek (19.3.2005 19:08:15)

to so ene čudne filozofske misli... Vse se da gledati z več strani... Moram rečt, da mi je Oprosti res težko reči, Pomagaj pa sploh ne...

Jutra -> V razmislek (19.3.2005 19:59:37)

Vidim, da vam gornje misli ne "sedejo" najbolje:(

Kaj pa če poskusimo z barvami:)-:)-:)-

:)Ljudje, ki so oblečeni v rdeče so samozavestnejši.

:)Ljudje, ki so oblečeni v rumeno znajo uživati v svoji lepoti.

:)Ljudje, ki nosijo črno želijo ostati neopazni in potrebujejo tvojo pomoč in razumevanje.

Moja najljubša barva je bila do nedavnega modra;), eno obdobje sem bila samo v črni:(, odkar imam pa :duda: sem pa rada predvsem v rdeči:)- Kljub temu pa 2. trditev (1. post) včasih zame drži:ups:

Najtežje pa prosim druge za pomoč. Najraje bi videla, da bi bližnji kar sami spregledali, kdaj jo potrebujem:zmeden:

Stran: [1]