Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: **** Kar se tice mene osebno jaz vem in prav tako moj ve. Toda ce bi imela moza,ki bi mi pa rekel : Ej, kar je bilo me ne zanima... Bi ga neizmerno spostovala in niti slucajno se mi ne bi zdel cuden ampak prej zelo cool. Uuuu, meni se pa ne bi zdel nič kul, če bi jaz pa hotela to vedet. Če bi se zapičila v to. Verjetno prav zaradi tega, ker ne bi hotel povedat. Pa ne da bi bila ljubosumna, ne zato, ampak preprosto zato, ker če jaz nekaj HOČEM vedet, potem MORAM vedet. To pa tako ne gre, da se mi kar reče, da ne, nekaj pa ne bom povedal. On ne. Mišni navija in navija in navija in vrta in navija. Potem se od besa začne že skoraj v tla metat, no vsaj z nogo v tla buta. Potem bi jo pa že kap po moje, če še vedno ne bi izvedela. In ker potem že vse skupaj postane zeloooo smešno, je še vsak potem vse povedal. Jah, moj je tudi malo čuden. On pa noče vedeti ničesar o mojih bivših, ker je tako zelo ljubosumne narave, pa se s tem po moje zavaruje, mislim svoje lastne komplekse. In točno tako je, kot je ena napisala, če bi mu kakšen začel to govoriti, bi ga ustavil po moje na sredini. Če pa ga ne bi, pa se tudi nihče ne bi sekiral, jaz sigurno ne. Kar se tiče njegovih bivših, pa ne vem zakaj misli, da sem mu podobna in da bi bila ful ljubosumna nanje, če pa nisem čisto nič. Skratka ful težko govori o tem. potem pa naleti na eno tako, kot mišni zgoraj opisuje, ha, ha, ki vrta in vrta, če pa mora vedet. In izvem. Skratka, ti nisi nič čudna, nekaj drugega je očitno v ozadju te zgodbe. Eden od njiju je ljubosumen. Kaj češ, se dogaja.
|