|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
23.11.2008 18:43:42   
caligula
sj mene bi tud najbrž odpingali če ne bi bil dr.Mijajlovič. on je zakon, pa mi je vse vpisal v materinsko tko da se nimajo zdj več kaj sprdovat. Ampak tale dr. mi je od začetka vedno vse uredil kot je treba. In upam, da bo on poleg poroda. Bi mi bilo najboljš.Bethany... a nimaš zdaj v p. preglede? pa bi ti po mojem morali kajo meniti kakšno sprožitev...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.11.2008 19:27:45   
Bethany
Ja ja, imam vsak dan preglede v P., sem cca 20 min na CTG, potem pa pri zdravnici, ki je pač takrat dežurna, in pogleda izpis CTG, par stvari vpraša in reče, kdaj naj spet pridem. Danes je prvič, da me je tudi pregledala, če sem že kaj odprta, ko sem povedala za izcedek. Druga pa nič.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.11.2008 20:24:52   
*m*o*j*c*a*

res je da se nam lahk zavleče ko čakamo, sam klavdiyi so se pojavili neki spuščaji, ker naj bi ji jetra začela odpovedovat oz. slabše delovat ali kak se nej izrazim..pa že tk ma mal plodovnice..in zarad tega je možnost da ji sprožijo..no sej kej več vam bo sama povedala..js upam, da jo kmal rešijo pa ji sprožijo porod, ker smo kr mal na trnih..user posted image bomo jutri videli kaj bo..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
23.11.2008 20:51:12   
caligula
ja eni moji sokrajanki so zaradi tega pospešili pred rokom tri tedne.
jaz sem dobila kot mozoljčke po nogah pa tko lepo otečene imam kot da bi bila botoxirana :Duser posted image user posted image user posted image
sem pa hvalabogu še vedno na 8 strij. user posted image
čeprav vsak dan meri trebuh 2 cm več v špičko pa ni več tok okrogel.
me pa nekaj zanima. ko sprožijo s tabletko porod, kako to zgleda, kakšen občuetk je in kaj točno tabletka naredi?
če se kateri ljubi odgovoriti na ta vprašanja bi bila zelo vesela, čeprav še vedno upam ,da do srede mali sam sproži porod ampak vseeno bi mi bilo fajn, če bi vedela kaj točno ta magična tabletka počne

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
23.11.2008 21:21:37   
malecka
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

me pa nekaj zanima. ko sprožijo s tabletko porod, kako to zgleda, kakšen občuetk je in kaj točno tabletka naredi?
če se kateri ljubi odgovoriti na ta vprašanja bi bila zelo vesela, čeprav še vedno upam ,da do srede mali sam sproži porod ampak vseeno bi mi bilo fajn, če bi vedela kaj točno ta magična tabletka počne

Ta magična tabletka omehča m. vrat in ko se začne ne popušča, sem imela drugi porod z tableto ( na mojo željo) in več ne bi. Pa se spomnim da mi je ginekolog predlagal naj še počakam........ no pa sem pol cel dan gibala po stopnicah gor pa dol. Zvečer pa rodila Tako, da sem se mantrala 12 ur.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
23.11.2008 21:34:02   
konina
caligula, jaz sem imela sedaj tabletko. Res je, tako kot je napisala malecka. Jaz sem imela popadke od 11h pa do poroda zvečer. Ampak ne morem rečt, da je bilo huje kot naravno. Huje je bilo samo zato, ker na koncu ni bilo časa za protibolečinsko terapijo. Jaz sem bila hvaležna za vsak popadek, da se je začelo dogajat in da bo kmalu konec. Sem pa tudi jaz po hodnikih hodila, da bi šlo čim hitreje. Me je imel pa čez Mijajlovič in je res dober. TAko, da ti želim, da te on prevzame za porod.

Naša fanta spita. Erazem je skopan, sem ga prvič sama oz. sem imela pomočnico Nevo zraven, pa publiko (oči, babi) user posted image . Je pa ena tečka danes, naš Erazem, Gašper pa ne. Bomo videli kakšna bo noč.

klavdy srečno in upam, da se kmalu konča tale tvoja nosečnost in se boste crkljali.

polynesia ČESTITAM za fantiča. Hitro okrevaj, da se boste lahko razvajali.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
23.11.2008 21:59:25   
mojsoncek
oh klavdy, upam, da te kmalu "odresijo" muke in skrbi!!!

Drugace pa je za nami en cudovit vikend (kljub temu, da je nasega fantica danes nekaj "metalo"). In kot zadnji v troje, mi bo definitivno ostal v lepem spominu user posted image

Zdej grem pa spat!!!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
23.11.2008 22:05:33   
caligula
torej ko začne ne popušča user posted image vsaj enkrat user posted image
naj kr začne, ker je že čas. pa tud če me cel dan "meče", itak sem navajena skakat po stopnicah pa to, bom že poskrbela, da bo pospešlo. samo začne naj se že enkratuser posted image
konina, Mijajlovič je ZAKON! tko super človeka res treba v naši p. iskat z lupo, pa ena babica je tud hudo dobra sam sem pozabila kako ji je ime. pa tista ta mlada sestra z dolgimi lasmi je super. za ostale bom brez komentarja. user posted image
zdaj spijem mlekec in grem v posteljo. upam, da  do jutra. sem danes zgodaj vstala pa bi mi pasalo še malo počitka pred porodom.user posted image

vsem ki pa še čakate z mano vred, upam da bomo kmalu mamiceuser posted image user posted image user posted image
jaz že komaj čakam.
nočka

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
23.11.2008 22:47:27   
Andromeda
klavdiy, caligula - upam z vama, da boste kmalu mamice!

Tinka05 - tvoj Žan je pa tak mali cukrček! user posted image Boš videla, da se bo kar naenkrat potegnil, taki drobižki ponavadi hitreje napredujejo.

Aha, še nekajslik sem dodala v album.
Dario je končno zaspal, se je pa toliko mlekca napokal, da je malo več polil in še to po sebi. Pa sem ga mogla preoblečt in seveda previt. In ker je gospodič navajen, da po previjanju dobi mleko, je začel protestirat iz koška, tako da je dobil še malo mlekca in zdaj zadovoljno spi. Jaz grem pa tudi na zaslužen počitek. Lahko noč!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.11.2008 23:18:54   
caligula
no jaz sem pa spet tleuser posted image me neke čudne vibracije v križu dajejo in se nikakor ne morem namestit za spanje. bom mal še tv pogledala potem pa nazaj pod kouter, papa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.11.2008 23:21:46   
caligula
Tinka... ko pridemo k sebi ti prinesem mal pogače, pa bomo tega tvojga Žankota mal poredileuser posted image a je kul?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
24.11.2008 5:42:45   
caligula
jutro.
meni je uspelo skoraj celo noč prespatiuser posted image
zdaj pa še en dan in po štručkouser posted image
za vse zaspanke pa eno veliko user posted image za dobro jutro.
pa pogrešam že čveke tle gor, a ste vse na polno zaposlene z novo službo?user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
24.11.2008 9:11:44   
bobika1
Dobro jutro: Hvala za kavico caligula.

Kako smo spale... JAs sem mela sanje da sem šla v P (in bla je taka hecna), in naj bi mi delali ctg potem sem se mogla tuširat...prav v živo se mi je sanjal kk sem se tuširala pa še glavo prala zraven-ne vem zakaj sem si še glavo pralauser posted image

Pa grem lepo po vrsti: Naša jelka še ni nič sporočila- upam da že carta...
Potem Bethany je šla v P, dobila popadke, tako da upam da tudi ona že carta svojo štručko
Potem Klavdiy, tudi ti danes je tvoj PDP, kaj še čakaš.user posted image

Caligula... hm kaj naj komentiram...pejt že madonca, skrajni čas je že, no če ne prej jutri bo luštnouser posted image ,

No zej sem pa lačna ratala morem it neki pojestuser posted image

Aja pri meini še vse mirno, ni če kaže da bi beba hotla pridit pogledat kak je vzuniuser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
24.11.2008 9:23:43   
Oaza
Jutro!

Za mano je prespana noč (po dolgem času), zdaj pa zajtrkujem in preverjam, če je kaj novičk pri novembrčicah...

Jelka, tudi jaz upam, da že cartaš...
Caligula, zdaj pa končno bo! Držim pesti, da bo čim manj boleče in da bo čim prej za tabo! user posted image user posted image user posted image
Bethany- čimprej sporoči lepo novičko!
Klavdiy- tudi za tebe držim pesti in ti želim, da se vse vredu in hitro izteče! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam na vsaka dva dni ctg in pregled pri zdravniku, ki je takrat dežuren.

Lepo se mejte in sporočajte lepe novičke!!!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.11.2008 9:44:37   
mojsoncek
Jutro! No, se preden bom docakala nase dete, sem docakala sneg user posted image . Ob devetih sem se zbudila, dvignem roleto in me je skoraj kap... VSE JE BELO!!! grrrrrrrrrrrr

No, pri nas tudi nic novega od vceraj zvecer... grem na zajtrk, pa vas pridem se kasneje kaj pogledat...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.11.2008 10:15:43   
Andromeda
Živjo!

Še nobene nove mamice? Ste si vse strelčke rezervirale? No, saj prav, so prav prikupni otroci in taki dobrovoljčki.

Za nami je še ena dokaj mirna noč, Dario je zaspal okrog 22. ure in se zbudil ob pol štirih, je bil tako lačen, da je mleko dobesedno goltal in še repete sem mu mogla dat, potem je pa tako kupčka podrl in me zalil, da je moj šlafrok takoj letel na pranje user posted image

Zdaj spet spi kot polhek. Pa upam, da ne bo preveč snega, ker ima na sebi pajacek z napisom "More snow please!" - kar je čisto skregano z mojo filozofijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.11.2008 10:21:56   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Pa upam, da ne bo preveč snega, ker ima na sebi pajacek z napisom "More snow please!" - kar je čisto skregano z mojo filozofijo user posted image

Andromeda, ne klicite user posted image ... ce kmalu ne neha sneziti, ga hitro preobleci user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.11.2008 11:34:59   
caligula
ja jaz sem čist neučakana že. user posted image se je pa stanje res zelo umirilo tle gor. nobena več nič ne piše skoraj. pa vidim da vse veselo spite ponoči. pr nam še nič snega. najbrž bo snežilo ko bom rodilauser posted image
sem eni sosedi rekla ko mi je prbila, da bi že lahk voziček rinla, da bom prej sanke vlekla. pa je surlo stegnila. kot da sem jaz kriva da mali noče vn oz kot da moram rodit zarad nje. krneki ta folk.
ampak sj bo kmalu mimo potem se bomo pa še lahko feb mal na sankah vlekliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.11.2008 11:44:13   
Andromeda
Ajoj, caligula, poleg vsega moraš prenašat še pikre izjave sosedov in ostalih user posted image ki jih prav nič ne briga. Če ne prej, se jim bo v sredo gobec zaprl user posted image

mojsonček
- čakam, da se Dario zbudi, ker tisti tam zgoraj oz. kdorkoli ureja vreme, je očitno zelo zares vzel napis na pajacku.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.11.2008 11:51:41   
mojsoncek
caligula, jaz ti z veseljem delam druzbo!

Mene bo pa zgleda mozek lahko kar na sankah odvlekel v porodnisnico. Pri nas res snezi kot za stavo in zelene trave ni nikjer vec videti. Ja takole je, ce si "s hribov doma". user posted image

Skratka, jaz moram danes za moja dva decka spakirat kufre, ker gremo jutri ze vsi skupaj k mojim v LJ, da ne bomo v sredo ze ob stirih vstajali, ker moram biti ze ob sedmih v porodnisnici. No, da pa se ne bosta vozila vsak dan samo spat domov, bosta pa kar cel teden v LJ user posted image .

Punce nase dete je vedno bolj zivahno, trebuh mi pa tudi tako malo otrdeva (veliko manj kot pred nekaj tedni). Ne vem ce mi vsega skupaj otrdi 5x na dan. Kaj sele, da bi imela kaksne popadke ali pa da bi me kaj zvijalo. No, kot kaze se mu/ji nikamor ne mudi in bomo predvsem mirno docakali sredo.

Ja nic, grem pocasi kuhat kosilo...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.11.2008 14:17:16   
bobika1
Takole sporočam da je Bethany rodila: Elina, 51 cm in 3600 g.
To sem izvedela na njenji strani tako da kaj več bo pa tako sama sporočilauser posted image user posted image

Kje se skrivate punce, vse občudujete sneguser posted image .

Nekej me zanima katera ureja drugače seznam. Jaz ga bom sedaj uredila da obarvam Bethany rdeče, upam da ne bo katera jezna. ker vem da ga je prej klavdiy, pa še ena sam ne vem katera.

Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.11.2008 14:25:20   
bobika1
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ       RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE      RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (?user posted image ,0user posted image )        27 let       MB      RODILA  user posted image ,user posted image   

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0user posted image )          ?? let      kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO     RODILA  user posted image   

7. 03.11.     maša23                (1user posted image , 0user posted image )          ??let         kraj     RODILA user posted image

8.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image )           23 let      kraj     pregled  user posted image

9.  03.11.    tamy31              (2user posted image ,1user posted image )           24 let      NM    RODILA   user posted image

10.  04.11.   zara13               (1user posted image ,0user posted image )           28 let   Jesenice RODILA user posted image   

11. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image (1user posted image ,0user posted image )       32 let        LJ     RODILA user posted image ,user posted image         
12. 05.11.    luna8                (1user posted image ,0user posted image )          27 let        LJ       RODILA   user posted image

13. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image )          28 let        LJ        RODILA  user posted image

14. 07.11.   carly                  (?user posted image ,?user posted image )          26 let    Jesenice  RODILA user posted image

15. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška    RODILA user posted image  

16. 08.11. nixie                     (?user posted image ,?user posted image )           ?? let     kraj       RODILA user posted image

17. 08.11     letalo                 (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj      RODILA  user posted image

18. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        RODILA  user posted image

19. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )          ?? let   Domžale   RODILA   user posted image

20.
11.11.    _katja_             (1user posted image ,0user posted image )          24 let   Domžale    RODILA   user posted image      
21. 12.11     petra*k             (1user posted image  ,0user posted image  )        25let    Ptuj        RODILA   user posted image

22. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image )          27 let    LJ          RODILA  user posted image

23. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )          31 let    LJ           RODILA  user posted image

24.
13.11.   Šema                 (2user posted image ,1user posted image )          33 let     LJ           RODILA   user posted image

25. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )        29 let     Kamnik   RODILA user posted image ,user posted image    

26. 13.11    Bethany               (1user posted image ,0user posted image )         29 let       Celje     RODILAuser posted image   

27. 14.11.   pomar*ANČA*    (?user posted image , 0user posted image )         24let    Mengeš   RODILA  user posted image

28. 14.11.    Malapikice         (2user posted image ,1user posted image )          29 let   KR            pregled   user posted image

29. 14.11.    Članica             (2user posted image ,1user posted image )          36 let  Kamnik      RODILA   user posted image

30.  16.11    caligula             (1user posted image ,0user posted image )          26 let   NM           pregled user posted image

31. 17.11.    taly82              (1user posted image ,0user posted image )          26 let  Gorenj.      RODILA   user posted image

32. 17.11.    TINKA05          (?user posted image ,?user posted image )          28 let   NM            RODILA   user posted image     

33. 19.11.    Lakšmi             (1user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ              pregeld   user posted image

34. 20.11.   orka                 (3user posted image ,2user posted image )          33 let   LJ              RODILA    user posted image

35.  20.11.    onur                (?user posted image ,0user posted image )          27 let    Kras         pregled   user posted image  

36. 21.11    Andromeda      (1user posted image ,0user posted image )          28 let   LJ              RODILA    user posted image

37.
21.11.    natasa78 user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )      ?? let    kraj         RODILA user posted image ,user posted image     

38. 21.11.    j5ra                  (2user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ            pregled    user posted image

39. 22.11.    Jelka123          (3user posted image ,1user posted image )         30 let   kraj        pregled    user posted image     

40. 22.11.   konina user posted image  user posted image    (2user posted image ,1user posted image )             30 let   NM        RODILAuser posted image ,user posted image    

41. 22.11.   saba                (4user posted image ,1user posted image )         31 let   KP             pregled   user posted image   

42. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )      18 let   Ljubno      24.11.   user posted image

43. 25.11.    tayrin                (2user posted image ,1user posted image )         29 let  
 kraj           pregled    user posted image

44. 25.11.    bobika1             (1user posted image ,0user posted image )        21 let  Laško         pregled user posted image

45. 25.11.    bebbe                (2user posted image ,?user posted image )        33 let Damask       pregled   user posted image

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )       32 let   MB            RODILA  user posted image

47. 26.11.   mojsonček         (2user posted image ,1user posted image )       30 let   Žiri             pregled   user posted image  

48. 26.11.    sonček2008     (2user posted image ,0user posted image )       30 let    LJ       
       pregled   user posted image

49. 26.11.    amani                (2user posted image ,1user posted image )      26 let    LJ               pregled  user posted image  

50. 26.11.    Marty1              (1user posted image ,0user posted image )      32 let   
 LJ               pregled   user posted image

51. 27.11.    Oaza                 (?user posted image ,?user posted image )       ?? let   kraj             pregeld   user posted image   

52. 27.11.    MissI                (1user posted image ,0user posted image )       ?? let   kraj             
pregled   user posted image

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj           pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj          
 pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj           pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj           pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj          
pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image )       ??let       kraj         pregled  user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
24.11.2008 14:26:44   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Nekej me zanima katera ureja drugače seznam. Jaz ga bom sedaj uredila da obarvam Bethany rdeče, upam da ne bo katera jezna. ker vem da ga je prej klavdiy, pa še ena sam ne vem katera.

Ti ga kar uredi- mislim, da ne bo nobena jezna. Prej ga je zraven klavdiy urejala tudi luna in glede na to, da se skoraj več ne javi, ti kar uredi. Včasih pa sem tudi jaz vtaknila prste vmes. user posted image

Bethany user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
24.11.2008 14:27:37   
Oaza
Pa si me prehitela, preden sem utegnila odgovoriti... user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
24.11.2008 14:33:31   
bobika1
user posted image   
            user posted image

26.08.2008 (8:25)
1. Orka  -     Ema (1040g, 35cm) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008 (18:44)
2. Zara13  -    Tian (1330g, 40cm) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008 (21:44) in (21:48)
4. Anime - Tjaša (2740g, 49cm) in Uroš (2250g, 46cm) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj (1470g) in Mak(1835g) ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200g, 45cm)  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

15.10.2008 (17:00) in (17:07)
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 - Emir ( 3470g, 52cm ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008 (15:14)
9. varci- Gaj (3560g, 51cm) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070g, 50cm)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008 (11:55)
12. poli*- Tanja (3310g, 52cm) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008 (19:54)
13. taly82 -Marcel (2900g, 50cm) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008 (9:43)
14. jada - Žiga (3140g, 52cm) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

03.11.2008 (23:05)
15. Maša23 - Maša (3290g, 50cm) (pdp)

04.11.2008
16. Šema - Aljaž Žan (2850g, 49cm) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

04.11.2008 (13:30)
17. carly- Taja (3200g, 51cm) (pdp 7.11.2008- 40. teden)

05.11.2008 (17:29)
18. Tinka05 - Žan (2300g, 47cm) (pdp 17.11.2008- 39. teden)

07.11.2008
19. Nixie -  Aljaž (3400g,51cm) (pdp 08.11.2008- 40.teden)

07.11.2008
20. Nataša78 - Zarja (2670g) in Živa (2840g) (pdp 21.11.2008 - 38.teden)

07.11.2008
21. Letalo - Maks (3090g, 50cm) (pdp 8.11.2008 - 40.teden)

09.11.2008  (10:15)
22. Luna8 - Pia Lucija (2950g, 49cm) (pdp 5.11.2008-41. teden)

10.11.2008
23.Petra*k - Tia (3070g, 51cm) (pdp 12.11.2008- 40.teden)

10.11.2008
24.Konina - Erazem (3180g, 50cm) in Gašper (2590g, 50cm) (pdp 22.11.2008 - 39.teden)

11.11.2008 (11:40)
25. Pat13 - Miha (4080g, 54cm) (pdp 13.11.2008 - 40.teden)

11.11.2008
26. Tamy - Lana (3400g, 54cm) (pdp 3.11.2008 - 42.teden)

11.11.2008 (20:31)
27. Polynesia - Patrick (3950g, 54cm) (pdp 6.11.2008 - 41.teden)

12.11.2008 (18:50)
28. Sshelia - Tilen (3650g, 52cm ) (pdp 2.11.2008 - 42.teden)

13.11.2008
29. Lorby007 - Val (4030g, 52cm) (pdp 26.11.2008 - 39.teden)

15.11.2008  (7:58)
30. Nagajiva - Lovro (3690g, 51cm)  (pdp 10.11.2008 - 41.teden) 

16.11.2008 (7:30)
31. Mali_marsovček - Nejc (3790g, 53cm) (pdp 12.11.2008 - 41.teden)

20.11.2008
32. _Katja_ - Nace (3890g, 54cm) (pdp 11.11.2008 - 42.teden)

21.11.2008 (23:06)
33. pomar*ANČA*- Gal (3985g, 54cm) (pdp 14.11.2008 - 41.teden)

24.11.2008
34. Bethany - Elina (3600g, 51cm) (pdp 13.11.2008 - 41.teden)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?