|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
21.11.2008 15:10:47   
Andromeda
Hello!

klavdyj, pomaranča - mislimo na vas in dihamo z vami! Da bi čimprej držale svoje zakladke v naročju!

Drugače pa jaz zelo budno spremljam stanje pri novembrčicah in mi lahko mirne duše sporočite novičke!

polynesia
- user posted image zate in Patricka, super, da je tako priden dečko. Mi imamo občasne težave z zaprtjem. Krči so pa skoraj pretelost, no ravno v sredo ga je pset nekaj ščipalo. Pa ni vedno zainteresiran za kupčka podret. Med previjanjem pa včasih tako kriči, da je joj (še posebej. če je ful lačen).

konina
- user posted image tudi za vas in 1. kopanje!

Zdej grem pa likat, ker včeraj nisem uspela, me je tašča zafrknila, ker se je povabila na obisk. Ženska je tako firbčna, da me je vprašala, kako je bilo pri G in če sem se lepo zacelila in ostale intimne zadeve, mislim no... user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.11.2008 15:32:52   
bobika1
no sem rekla akcija-akcijauser posted image user posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.11.2008 15:44:22   
konina
Dihamo punce z vami. Je že čas, da pride na svet še kakšen škorpijonček. Upam, da boste kmalu crkljali svoja zaklada.

Jaz pa sem dala nekaj slikic v album, če želite videti naša princa.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.11.2008 16:43:46   
mojsoncek
pomaranca, klavdy4 in jelka123, jaz navijam za vse vas!

konina, lusta sta tale tvoja dva princa!

No, mene pa tudi loci samo se max. 5 dni, da spoznam naso/nasega user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.11.2008 21:00:37   
nagajiva
Ojla mamice in preostale user posted image .....
Tako, mi smo od danes doma. Se javim na hitro. Oba z Lovrotom se vredu počutima. Je priden fantič, lepo se dojima in pridobivama na teži.
Čestitke vsem novim mamicam. Za nazaj še nisem brala. Se bom lotra....Lovro se ravno carta pri atiju, ki poka od ponosa user posted image .....No, morda kakšno stran preberem, dokler še ni lakote user posted image user posted image .......

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.11.2008 21:14:15   
caligula
oj
jaz sem na hitro prišla pogledat če je kaj novega, pa vidim da še nič.user posted image
malo sem spala zdaj sem se najedla feta sira pa domače klobase njami. zdj pa pijem bel vinček, če me bo kam poteralo bom že delno narkozo imela user posted image
če bom pa še tle pa bom lažje zaspala.
no se mogoče še kasnej kaj tipkamo, pa čimprej na katera sporoči novičke

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.11.2008 21:33:58   
mojsoncek
Prejsnji post sem tako na hitro koncala, ker sem dobila obiske, da se moram se enkrat javiti. Pa seveda sem prisla pofirbcat, ce je ze kaj novega user posted image

Grem pa jaz pocasi kar v posteljo se malo knjigo brat. Me tako cudno boli zgornji del hrbta, da mi noben polozaj ne pase. Upam, da bo vodoravno kaj bolje.

Bom pa z veseljem takoj jutri zjutraj prisla preveriti, ce je kaksna lepa in vesela novicka.

Lepo in mirno nocko vsem skupaj!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.11.2008 22:26:15   
caligula
moji imajo pa tle kr šow pa ne vem če bi sploh lahko zaspala ob tem hrupuuser posted image
čakajo kdo me bo vozil v p. pa vsi so se že napili v tem času, polna bajta sosedov, ne vem kaj jim je danes.
pa sem rekla da danes ne gremo še nikamor pa pravijo da treba prej zapit da ta vikend bo siurno nekaj, ko bi vsaj bilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.11.2008 0:30:33   
zara13
Helou nosečke in mamice!

Ura je kar pozna, jst pa ne morem spat. Tian se je malo prej najedel in že lepo spančka, jst sem se pa malo učila, sedaj pa ravno čas, da se malo javim.

Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image upam, da tudi vse ostale hitro rodite, sej bo že konec meseca.

Konina, carly, Polynesia, petra*k, šema, lyra, luna8 - prekrasne fotke imate vse. Sem si prav čas vzela in vse pregledala. Zdej bo tudi čas, da jst malo mojga miška pofotkam in kakšno prpopam ta novo v album user posted image

Drugače je pa naš Tian uredu, glasek ima veliko boljši, ni toliko zahripan, nosek se pa itak zabaše vsak dan in ga je treba čistiti redno. V ponedeljek gremo še v Lj na snemanje pa da vidimo kaj bodo rekli, čeprav sva že tko nabavila Angelcare za vsak slučaj. Drugače je pa res priden, full malo joče (edino, ko ima vetrove pa ga zvija v trebuščku), drugače je pa res tih. Obrača se mi še vedno v posteljici in najraje pride čisto do roba.
Zadnjič smo dobili za darilo sleepy wrap in je super zadevica, prav uživa, ko je blizu mene.

andromeda - sej bo vse ok pri operaciji kile. Moj ima še zmeraj popkovno kilo in naj bi sama zginila, bomo videli, če ne pa je rekla pediatrinja, da se gre tud na operacijo. Kako je Dario?

orka - kako je lepotička Ema, kako se rihtate? Še malo pa bo že 3 mesece stara user posted image ufff gre hitro čas.

polynesia - a je Patrick prišel domov v tistem H&M kompletku s kapuco? user posted image Res je cukr. No mi smo bili isto oblečeni ob odhodu iz porodnišnice. Me veseli, da si imela lep porod, da je bila izkušnja prijetna.

klavdyj in pomaranča - upam, da nas že danes čakajo vesele novičke, da sta obe rodiliuser posted image , mojsoncek in caligula, vidve pa tudi še malo ;)

Nekaj je bilo govora o kilah...ufff meni se zdi, da so se mi kr ustavile in nočejo dol, jih imam točno 60 in upam, da mi rata jih 6 dol spravit, da bom vsaj takšna kot pred zanositvijo, na tistih magičnih 50 pa itak ne upam več.

Zdej pa počasi šibam tudi jst v posteljo....

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.11.2008 3:05:54   
caligula
meni bo sigurno ostalo ene 10 kg še dolgo na riti pa nogahuser posted image sem namreč na +31 še posebej zadnje dni me ful noge bolijo in so otekle kot da sem boksar. pa srbijo me in pečejo. ah sj bo tud tega enkrat konc user posted image
najedla sem se kifeljčkov, cedevite in šla lulat, zdaj pa nazaj spat. nočka

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.11.2008 8:44:07   
mojsoncek
Jutro punce! Sem prisla malo pocekirat, ce je ze kaj novick, pa vidim, da ni se nic...

No, kot kaze, nam je namenjen se en vikend v troje in tudi tega bomo izkoristili do konca user posted image .

zara13, a ti si pa pridna in se ze ucis?! Bravo!!!

Pa je prisel moj zajtrk iz pekarne... grem papcat user posted image ...

p.s. za kilce se pa nimam kaj sekirat, ker sem samo na +10 in sem prepricana, da bodo sle po enem mesecu vse dol, tako kot prvic user posted image

v pricakovanju lepih novick...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.11.2008 9:09:05   
caligula
dan
še vedno vse tle?
jaz sem polna energije. zdaj bo treba kaj skuhat pa mal pospravit potem pa mal počivat pop.

Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.11.2008 10:05:34   
Erdbeere
Lepo pozdravljene novembrčice.
Samo sporočam vam, da je pomar*ANČA* včeraj zvečer na koncu s CR rodila sinčka Gala 3985g težkega in 54 velikega. Oba s cukrčkom sta ok. Vse ostalo vam bo pa že sama povedala, ko pride iz porodnišnice.

Presrečna TETA.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.11.2008 10:56:12   
bobika1
Dobro jutro. Kje se skrivate?

ČESTITKE Pomar*anča*user posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.11.2008 11:03:13   
mojsoncek
pomaranca CESTITKE!!! Hitro okrevanje ti zelim in veliko lepih trenutkov vsej druzinici! user posted image Pa seveda cestitke presrecni teti jagodi!

Punce a veste kaj pa jaz delam?! Brusim ograjico user posted image ... jutri jo bom pa barvala user posted image
Mimoidoci me kar malo pisano gledajo... samo cakam, kdaj me bo kdo po "zdravju" vprasal user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.11.2008 11:20:45   
Oaza
Dober dan!

Čestitke pomaranča!!
Pa kaj bo res novembra 3/4 fantkov??? Bodo vsaj punce imele večjo izbiro...user posted image
Pri nas se še vedno nič ne dogaja... Bo treba še malo počakati. Na RR koledarju piše, da user posted image samo še zbira pogum, da pride na ta svet. user posted image

Kako pa Klavdiy in Jelka? Še nič novičk? Držimo pesti za obe! user posted image user posted image user posted image
Mojsoncek- kdo ve, mogoče pa bo ta ograjica pripomogla k temu, da se boste že jutri cartali...

Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.11.2008 11:22:01   
Oaza
Jelka, pravkar sem spraševala, če je že kaj novičk od tebe, zdaj pa vidim, da si še tukaj!
In kako se počutiš?

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.11.2008 11:24:48   
zara13
Ojla!

Se prijavim na RR in vidim, da je pomaranča rodila...yupiiiii...gremo nosečke, katera je naslednja???
Pomaranča
čestitke ob rojstvu Gala user posted image user posted image user posted image hitro okrevanje po CR-u ti želim!!!

Mojsoncek - ufff ti si pa res pridna, upam da te ne zebe preveč. Boš pa fajn uštimala ograjco ;) No pri nas je full mraz, včeraj je full pihalo, res že diši po snegu. Sedaj se nam malo sonček kaže.
Ja jst se pa tud učim, bi se morala že med nosečnostjo pa se mi nekak ni dalo. Delam tečaj interior designa in me še čaka kar nekaj nalog. Ker je šola v Londonu, moram naloge pošiljat tutorju, ki so mi ga dodelili in v bistvu ni dobil od mene nobene naloge že od februarja letos user posted image tko, da upam, da ne misli, da sem pustila zadevo in se sedaj trudim to čimprej končat.

Čez pol urce se bo Tian zbudil, zato šibam zbrizgat njegovo kosilo pa se še tipkamo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.11.2008 11:28:19   
Oaza

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ       RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE      RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (?user posted image ,0user posted image )        27 let       MB      RODILA  user posted image ,user posted image   

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0user posted image )          ?? let      kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO     RODILA  user posted image   

7. 03.11.     maša23                (1user posted image , 0user posted image )          ??let         kraj     RODILA user posted image

8.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image )           23 let      kraj     pregled  user posted image

9.  03.11.    tamy31              (2user posted image ,1user posted image )           24 let      NM    RODILA   user posted image

10.  04.11.   zara13               (1user posted image ,0user posted image )           28 let   Jesenice RODILA user posted image   

11. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image (1user posted image ,0user posted image )       32 let        LJ     RODILA user posted image ,user posted image         
12. 05.11.    luna8                (1user posted image ,0user posted image )          27 let        LJ       RODILA   user posted image

13. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image )          28 let        LJ        RODILA  user posted image

14. 07.11.   carly                  (?user posted image ,?user posted image )          26 let    Jesenice  RODILA user posted image

15. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška    RODILA user posted image  

16. 08.11. nixie                     (?user posted image ,?user posted image )           ?? let     kraj       RODILA user posted image

17. 08.11     letalo                 (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj      RODILA  user posted image

18. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        RODILA  user posted image

19. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )          ?? let   Domžale   RODILA   user posted image

20.
11.11.    _katja_             (1user posted image ,0user posted image )          24 let   Domžale    RODILA   user posted image      
21. 12.11     petra*k             (1user posted image  ,0user posted image  )        25let    Ptuj        RODILA   user posted image

22. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image )          27 let    LJ          RODILA  user posted image

23. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )          31 let    LJ           RODILA  user posted image

24.
13.11.   Šema                 (2user posted image ,1user posted image )          33 let     LJ           RODILA   user posted image

25. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )        29 let     Kamnik   RODILA user posted image ,user posted image    

26. 13.11    Bethany               (1user posted image ,0user posted image )         29 let       Celje      21.11.  user posted image   

27. 14.11.   pomar*ANČA*    (?user posted image , 0user posted image )         24let    Mengeš     pregled   user posted image

28. 14.11.    Malapikice         (2user posted image ,1user posted image )          29 let   KR            pregled   user posted image

29. 14.11.    Članica             (2user posted image ,1user posted image )          36 let  Kamnik      RODILA   user posted image

30.  16.11    caligula             (1user posted image ,0user posted image )          26 let   NM           11.11.   user posted image

31. 17.11.    taly82              (1user posted image ,0user posted image )          26 let  Gorenj.      RODILA   user posted image

32. 17.11.    TINKA05          (?user posted image ,?user posted image )          28 let   NM            RODILA   user posted image     

33. 19.11.    Lakšmi             (1user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ              pregeld   user posted image

34. 20.11.   orka                 (3user posted image ,2user posted image )          33 let   LJ              RODILA    user posted image

35.  20.11.    onur                (?user posted image ,0user posted image )          27 let    Kras         pregled   user posted image  

36. 21.11    Andromeda      (1user posted image ,0user posted image )          28 let   LJ              RODILA    user posted image

37.
21.11.    natasa78 user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )      ?? let    kraj         RODILA user posted image ,user posted image     

38. 21.11.    j5ra                  (2user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ            pregled    user posted image

39. 22.11.    Jelka123          (3user posted image ,1user posted image )         30 let   kraj        pregled    user posted image     

40. 22.11.   konina user posted image  user posted image    (2user posted image ,1user posted image )             30 let   NM        RODILAuser posted image ,user posted image    

41. 22.11.   saba                (4user posted image ,1user posted image )         31 let   KP             pregled   user posted image   

42. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )      18 let   Ljubno      24.11.   user posted image

43. 25.11.    tayrin                (2user posted image ,1user posted image )         29 let  
 kraj           pregled    user posted image

44. 25.11.    bobika1             (1user posted image ,0user posted image )        21 let  Laško         17.11.  user posted image

45. 25.11.    bebbe                (2user posted image ,?user posted image )        33 let Damask       pregled   user posted image

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )       32 let   MB            RODILA  user posted image

47. 26.11.   mojsonček         (2user posted image ,1user posted image )       30 let   Žiri             pregled   user posted image  

48. 26.11.    sonček2008     (2user posted image ,0user posted image )       30 let    LJ       
       pregled   user posted image

49. 26.11.    amani                (2user posted image ,1user posted image )      26 let    LJ               pregled  user posted image  

50. 26.11.    Marty1              (1user posted image ,0user posted image )      32 let   
 LJ               pregled   user posted image

51. 27.11.    Oaza                 (?user posted image ,?user posted image )       ?? let   kraj             pregeld   user posted image   

52. 27.11.    MissI                (1user posted image ,0user posted image )       ?? let   kraj             

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj           pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj          
 pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj           pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj           pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj          
pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image )       ??let       kraj         pregled  user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.11.2008 11:30:31   
Oaza

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ       RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE      RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (?user posted image ,0user posted image )        27 let       MB      RODILA  user posted image ,user posted image   

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0user posted image )          ?? let      kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO     RODILA  user posted image   

7. 03.11.     maša23                (1user posted image , 0user posted image )          ??let         kraj     RODILA user posted image

8.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image )           23 let      kraj     pregled  user posted image

9.  03.11.    tamy31              (2user posted image ,1user posted image )           24 let      NM    RODILA   user posted image

10.  04.11.   zara13               (1user posted image ,0user posted image )           28 let   Jesenice RODILA user posted image   

11. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image (1user posted image ,0user posted image )       32 let        LJ     RODILA user posted image ,user posted image         
12. 05.11.    luna8                (1user posted image ,0user posted image )          27 let        LJ       RODILA   user posted image

13. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image )          28 let        LJ        RODILA  user posted image

14. 07.11.   carly                  (?user posted image ,?user posted image )          26 let    Jesenice  RODILA user posted image

15. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška    RODILA user posted image  

16. 08.11. nixie                     (?user posted image ,?user posted image )           ?? let     kraj       RODILA user posted image

17. 08.11     letalo                 (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj      RODILA  user posted image

18. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        RODILA  user posted image

19. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )          ?? let   Domžale   RODILA   user posted image

20.
11.11.    _katja_             (1user posted image ,0user posted image )          24 let   Domžale    RODILA   user posted image      
21. 12.11     petra*k             (1user posted image  ,0user posted image  )        25let    Ptuj        RODILA   user posted image

22. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image )          27 let    LJ          RODILA  user posted image

23. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )          31 let    LJ           RODILA  user posted image

24.
13.11.   Šema                 (2user posted image ,1user posted image )          33 let     LJ           RODILA   user posted image

25. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )        29 let     Kamnik   RODILA user posted image ,user posted image    

26. 13.11    Bethany               (1user posted image ,0user posted image )         29 let       Celje      21.11.  user posted image   

27. 14.11.   pomar*ANČA*    (?user posted image , 0user posted image )         24let    Mengeš   RODILA  user posted image

28. 14.11.    Malapikice         (2user posted image ,1user posted image )          29 let   KR            pregled   user posted image

29. 14.11.    Članica             (2user posted image ,1user posted image )          36 let  Kamnik      RODILA   user posted image

30.  16.11    caligula             (1user posted image ,0user posted image )          26 let   NM           11.11.   user posted image

31. 17.11.    taly82              (1user posted image ,0user posted image )          26 let  Gorenj.      RODILA   user posted image

32. 17.11.    TINKA05          (?user posted image ,?user posted image )          28 let   NM            RODILA   user posted image     

33. 19.11.    Lakšmi             (1user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ              pregeld   user posted image

34. 20.11.   orka                 (3user posted image ,2user posted image )          33 let   LJ              RODILA    user posted image

35.  20.11.    onur                (?user posted image ,0user posted image )          27 let    Kras         pregled   user posted image  

36. 21.11    Andromeda      (1user posted image ,0user posted image )          28 let   LJ              RODILA    user posted image

37.
21.11.    natasa78 user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )      ?? let    kraj         RODILA user posted image ,user posted image     

38. 21.11.    j5ra                  (2user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ            pregled    user posted image

39. 22.11.    Jelka123          (3user posted image ,1user posted image )         30 let   kraj        pregled    user posted image     

40. 22.11.   konina user posted image  user posted image    (2user posted image ,1user posted image )             30 let   NM        RODILAuser posted image ,user posted image    

41. 22.11.   saba                (4user posted image ,1user posted image )         31 let   KP             pregled   user posted image   

42. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )      18 let   Ljubno      24.11.   user posted image

43. 25.11.    tayrin                (2user posted image ,1user posted image )         29 let  
 kraj           pregled    user posted image

44. 25.11.    bobika1             (1user posted image ,0user posted image )        21 let  Laško         17.11.  user posted image

45. 25.11.    bebbe                (2user posted image ,?user posted image )        33 let Damask       pregled   user posted image

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )       32 let   MB            RODILA  user posted image

47. 26.11.   mojsonček         (2user posted image ,1user posted image )       30 let   Žiri             pregled   user posted image  

48. 26.11.    sonček2008     (2user posted image ,0user posted image )       30 let    LJ       

49. 26.11.    amani                (2user posted image ,1user posted image )      26 let    LJ               pregled  user posted image  

50. 26.11.    Marty1              (1user posted image ,0user posted image )      32 let   
 LJ               pregled   user posted image

51. 27.11.    Oaza                 (?user posted image ,?user posted image )       ?? let   kraj             pregeld   user posted image   

52. 27.11.    MissI                (1user posted image ,0user posted image )       ?? let   kraj             

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj           pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj          
 pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj           pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj           pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj          
pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image )       ??let       kraj         pregled  user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.11.2008 11:37:19   
Oaza

user posted image   
            user posted image

26.08.2008 (8:25)
1. Orka  -     Ema (1040g, 35cm) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008 (18:44)
2. Zara13  -    Tian (1330g, 40cm) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008 (21:44) in (21:48)
4. Anime - Tjaša (2740g, 49cm) in Uroš (2250g, 46cm) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj (1470g) in Mak(1835g) ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200g, 45cm)  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

15.10.2008 (17:00) in (17:07)
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 - Emir ( 3470g, 52cm ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008 (15:14)
9. varci- Gaj (3560g, 51cm) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070g, 50cm)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008 (11:55)
12. poli*- Tanja (3310g, 52cm) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008 (19:54)
13. taly82 -Marcel (2900g, 50cm) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008 (9:43)
14. jada - Žiga (3140g, 52cm) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

03.11.2008 (23:05)
15. Maša23 - Maša (3290g, 50cm) (pdp)

04.11.2008
16. Šema - Aljaž Žan (2850g, 49cm) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

04.11.2008 (13:30)
17. carly- Taja (3200g, 51cm) (pdp 7.11.2008- 40. teden)

05.11.2008 (17:29)
18. Tinka05 - Žan (2300g, 47cm) (pdp 17.11.2008- 39. teden)

07.11.2008
19. Nixie -  Aljaž (3400g,51cm) (pdp 08.11.2008- 40.teden)

07.11.2008
20. Nataša78 - Zarja (2670g) in Živa (2840g) (pdp 21.11.2008 - 38.teden)

07.11.2008
21. Letalo - Maks (3090g, 50cm) (pdp 8.11.2008 - 40.teden)

09.11.2008  (10:15)
22. Luna8 - Pia Lucija (2950g, 49cm) (pdp 5.11.2008-41. teden)

10.11.2008
23.Petra*k - Tia (3070g, 51cm) (pdp 12.11.2008- 40.teden)

10.11.2008
24.Konina - Erazem (3180g, 50cm) in Gašper (2590g, 50cm) (pdp 22.11.2008 - 39.teden)

11.11.2008 (11:40)
25. Pat13 - Miha (4080g, 54cm) (pdp 13.11.2008 - 40.teden)

11.11.2008
26. Tamy - Lana (3400g, 54cm) (pdp 3.11.2008 - 42.teden)

11.11.2008 (20:31)
27. Polynesia - Patrick (3950g, 54cm) (pdp 6.11.2008 - 41.teden)

12.11.2008 (18:50)
28. Sshelia - Tilen (3650g, 52cm ) (pdp 2.11.2008 - 42.teden)

13.11.2008
29. Lorby007 - Val (4030g, 52cm) (pdp 26.11.2008 - 39.teden)

15.11.2008
30. Nagajiva - Lovro (pdp 10.11.2008 - 41.teden) 

16.11.2008 (7:30)
31. Mali_marsovček - Nejc (3790g, 53cm) (pdp 12.11.2008 - 41.teden)

20.11.2008
32. _Katja_ - Nace (3890g, 54cm) (pdp 11.11.2008 - 42.teden)

21.11.2008 (23:06)
33. pomar*ANČA*- Gal (3985g, 54cm) (pdp 14.11.2008 - 41.teden)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.11.2008 12:21:38   
jelka123
ja z sem v nizkem startu,odlušćil se mi je čep,čutim popodke tako da čakam kdaj se odpravimuser posted image na lušno

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.11.2008 12:49:32   
Andromeda
jelka123 - user posted image za začetek poroda! Držimo pesti, da boš čim prej držala svojo štručko v rokah in dihamo s tabo!

Sem dobila sporočilo od _katje_, da je pomaranča rodila, pa vidim, da je že njena presrečna teta obevstila.
pomaranča- čestitke še tukaj!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se pri _katji_ lepo rihtajo in upajo, da grejo jutri domov.

mojsonček - ko končaš z ograjico, lahko prideš k meni okna pomit. Potem te pa še v porodnišnico odpeljemo user posted image

zara13 - te občudujem, da pri vsem tem najdeš še čas za učenje! Kapo dol.

Se moram pohvalit, da je moj fantek spal od desetih zvečer do štririh zjutraj, pa potem spet nazaj zaspal in tako spal do devetih. Zdaj pa spet spi tale moj polhek. Jaz pa joto kuham

Aja - vse, ki ste objavile fotke - vse imate prekrasne otročičke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.11.2008 12:53:08   
nagajiva
Ojla mamice in user posted image
Mam nekaj trenutkov časa, pa sem malo pogledala na RR. Vidim, da vse lepo pridno "hodite" po svoje user posted image , samo Caligula še kar nekaj vztraja user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Dolžna sem še nekaj podatkov za seznam: naš Lovro se je rodil 15.11. ob 7.58. Imel je 51 cm in 3690g.
Danes smo imeli ravno 1. obisk patronažne in je Lovro tako veselo kričal, da je spoznala njegovo kapaciteto pljučk user posted image . Drugače je pa priden fant....se dojima, lepo pridobivama na teži, se cartama, spima, ob kakem krčeku tud jokama....Ravno sedaj ga opazujem kako brezskrbno spi v košeku. Mi je kar toplo pri srcu. Slike sledijo, ko jih uspem na rač. spravit.
Aja, moja porodna zgodba....
V petek (15.11.) sem še zvečer pisala poste na RR....user posted image  Okoli 9. so se pričeli prvi popadki, ki pa so se hitro stopnjevali in so si kmalu pričeli slediti na 5-7 min. Ob 3 sva se z dragim odpravila v P. Bila sem odprta 4cm in smo seveda romali v porodno, kjer so mi predrli mehur. Popadki so bili vedno močnejši in kmalu so si sledili na 2-3 min. Okoli 6 sem bila že popolnoma odprta in tu se je ustavilo. Popadki vedno močnejši, naš pikec se pa nikakor ni spustil. Pa smo delali počepe med popadki, hodili okoli, masirali in pritiskali na trebuh......Pričeli so mu je tudi padati utripi in okoli 7 so se odločili, da opravijo CR. Takrat sem se že bolj slabo zavedala stvari okoli sebe, sem pa bila zelo žalostna, ker se je tako končalo. Namreč takrat še nisem vedela spola in sem se zavedala, da bom med zadnjimi zvedela user posted image user posted image user posted image ....Priznam, ni mi bilo lahko. Ampak, samo da se je vse dobro končalo in smo dobili najlepšo darilo. Danes je že vse pozabljeno. Spominjajo me le še šivi, na katere včasih pozabim, pa me pri hitrem gibu hitro opozorijo nase user posted image .
Ni tako hudo, da ne bi šla še enkrat.....in delali bomo na tem, da Lovro dobi bratca ali sestrico.....

Sem kar eno klobaso skup spravla. Grem sedaj malo počivat, dokler naš fantič spi.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.11.2008 14:08:39   
mojsoncek
jelka123 GO, GO, GO!!!

IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Delam tečaj interior designa in me še čaka kar nekaj nalog.

Tole se pa fajn slisi. Jaz pa se za hobi ukvarjam z restavriranjem pohistva. Samo casa je vedno manj za taksne hece. Ampak takrat, ko pa se spravim, pa uzivam 100/h. A ja, sem pa 100% samouk za taksne zadeve user posted image

Andromeda, jaz bom kar pri brusenju in barvanju ostala, ker v tem uzivam. Oken pa se doma sama ne pomivam, ampak pride kar lepo ena tetica, ki nam vsake toliko pomaga malo po hisi red naredit. Tako, da bos morala najti kaksno drugo kandidatko user posted image

nagajiva, hvala ker si si vzela cas in delila z nami svojo zgodbo. Se pa strinjam s tabo, da je najhuje pri CR to, da si zadnja, ki izves za spol in ostale "tehnicne" podatke svojega user posted image . Meni je bilo v prvo tudi to najhuje in sedaj v drugo verjetno ne bo nic drugace. No, ampak kot si napisala, taksne stvari clovek hitro pozabi.

No, kosilo je na varnem v zelodcku, sedaj pa grem naprej brusit. Sicer bi pasalo eno oddremat, ampak je treba dokoncati kar sem zacela...

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?