|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
10.11.2008 0:05:22   
Polynesia
caligula jaz ravno jem sladoled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tolk o spanju, hahahaha user posted image . Kdaj si bomo pa še tkole privoščle nočno "požrtijo" user posted image .

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.11.2008 0:56:51   
caligula
Se počutite zelo velike in okrogle? Brez skrbi, verjetno tudi ste..

to mi koledarček piše...zelo je prijazen, ni kaj.user posted image
jaz pa spet ne bom spala. letos je najbrž usojeno mi nespanje. spet me črviči in enostavno ne morem najti pravega položaja tko da mal surfam po netu in Polynesia...hvala za idejo, en sladoled bi moral mal omiliti bolečineuser posted image

najbrž je spet kakšen lažni preplah ampak jaz vseeno ne morem spat!user posted image

joj, komaj čakam da bo konc teh bolečin.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
10.11.2008 0:57:52   
caligula
Polynesia...naslednjič ko bomo noseče bo spet požrtija user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.11.2008 1:26:34   
caligula
jaz grem probat mal zaspat. nočka

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.11.2008 5:28:33   
caligula
jutroooo. zdj pa dost tega!!! grrmo, kava bo mrzla.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.11.2008 7:27:51   
klavdiy4
Dobro jutro..

Se vidi, da imam danes pregled, ker sem tako kmalu vstala...user posted image user posted image user posted image user posted image ..Sicer ga imam komaj popoldan, vendar ne morem spat...user posted image ...

upssss user posted image  pa ravno budilka zvoni...user posted image zdj pa upam, da bo vstal in, da greva po nekaj za jest.......caligula je že kavo skuhala, tako da je jaz ne bom....user posted image

ja Caligula boš videla ne bo šlo pri vseh kot po tekočem traku...ve že boste vse cartale pa mene čakale, da se preselimo na novo temo...user posted image k je moja user posted image  full poredna in ne bo hotela ven, da ne boste mogle nove teme odpret...user posted image user posted image user posted image

Andromeda ....srečno danes pri pediatru...user posted image user posted image user posted image ...

nagajiva... meni se tudi velikokrat zdi kot da sploh nisem noseča...pa upam, da greš po user posted image ...

Polynesia ...Držim pesti, da greš danes ti tudi  kar po user posted image ....user posted image user posted image ..

Zdaj pa moram user posted image  it zbudit, je budilko kar utišal...user posted image ...če ne bom lačččččččnaaaaaaa ostala....

P.S.: Jaz bi pa danes šla po user posted image ...a bi še katera? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ---

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.11.2008 7:33:59   
_katja_
Čao!

Hvala za kofi :)

Jest sm tud malo slabše spala, ampak verjetno zarad nervoze, ker imam pregled danes. Ampak na sreco me mozeva mami pelje in upam, da skočiva spotoma se v kaksno trgovinco. Ker mojga vedno tolk tezko prepričam. Pa če gremo že v Ljubljano, je pa treba še mal v soping zavit user posted image

Glede štorklje in onega drugega, ki ne vem točno kaj je. No si bova sposodila storkljo, če jo bova rabila (jo ima bratrancev), kengurujčka imam tudi sposojenega, kasneje bova pa kupila en hud hribovski nahrbtnik za nosit. Pojma nimam ali bova bolj uporabljala na zacetku vozicek al storkljo in potem kengurujcka.

lp
K

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
10.11.2008 8:02:32   
pomar*ANČA*
sjutro

se na hitro oglašam, imam toliko dela.... kopalnica je zdaj generalno spucana in zgloncana, zdaj se bom pa lotila... hm, najprej grem v šoping, pol bom pa videla kaj pride na vrsto.

četitam novi mamici!!

ena je spraševala za sling- no jaz ga imam, pa kengurija al kar koli tudi, pa bom videla kaj se bolje obnese.

tudi jaz imam danes popoldan pregled, imam pa filing, da bom šla kar precej čez rok, čeprav jaz bi rada rodila jutri- full mi je všeč datum, pa še bratec bo star 18 let...
sporočim, kako bo na pregledu, zdaj pa šibam v šoping.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.11.2008 8:03:19   
pomar*ANČA*
kaj je pa štorkla?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.11.2008 8:35:49   
klavdiy4
pomar*ANČA*...TO JE ŠTORKLJA:

ŠTORKLJA
V Štorklji lahko starši nosijo dojenčka že takoj po rojstvu, saj otrok v njej leži. Tako se izognemo pokončni drži, ki obremenjuje otrokovo hrbtenico. Omogoča tudi večjo svobodo, saj se lahko starši z otrokom odpravijo tudi tja, kamor z vozičkom ne morejo. Lahko odidejo po nakupih ali na izlet, način nošenja pa ne obremenjuje hrbtenice matere ali očeta, ki otroka nosi.

Otroček včasih med potepanjem postane lačen, in mamica, ki ga še doji, si bo željeno zasebnost zagotovila tako, da bo stranico Štorklje potisnila navzgor ob otrokovi glavici.

Če pa dojenček zvečer ne more zaspati, ga položimo v Štorkljo in ga nosimo. Tako se otročiček staršem ne bo zdel vedno težji in težji in jih ne bodo bolele roke.

Ko otrok že nekoliko zraste, lahko v Štorklji tudi sedi, kar je zanj še bolj zanimivo. Že kakšen mesec kasneje pa bo lahko sedel tudi na mamičinem ali na očkovem boku. Tako ga bomo lahko nosili vse do drugega leta starosti oziroma do takrat, ko bo tehtal nekaj več kot deset kilogramov.

Omenjene načine nošenja priporočajo zdravniki: najvažneje pa je, da sta mamica ali očka in otrok pri takšnem načinu nošenja tesno skupaj, dotikata se drug drugega, in otrok je v bližini staršev srečen. Tudi to je eden od načinov zbliževanja otroka in staršev, ki pripomore k tesnim vezem v življenju.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
10.11.2008 8:38:17   
klavdiy4
sicer pa mi nimamo še ne kengurujčka, slinga ali štorklje...user posted image ...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
10.11.2008 8:40:27   
klavdiy4
Aja pomar*ANČA* obstaja pa še ena vrsta štorklje in sicer tista, ki nosi user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in je pri nam novembrčicam letos malce zatajila....user posted image user posted image  
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klavdiy4 -- 10.11.2008 8:51:41 >

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
10.11.2008 8:54:26   
Polynesia
Jutroooo user posted image .

Danes sem pa takoooooooooo slabo spala da je kaj user posted image .
Še dobro da imam pregled šele ob 13:15, pojedla sem čokolino, zdej pa gledam novi del Razočaranih Gospodinj, mi možek vse povleče z neta user posted image ...tko da še mal poležavam na sedežni.

Ponoči mi je tko otrdeval trebuh, na 8min, pa na 10, pa na 6 pa kr neki no...in to spodnji del, pa umes sem morala na wc in sem mela prov eno čudno drisko, ja upam da grem rodit, ker me že tolk vse boli da je to kar za popuser posted image .

Pa še en tak čuden dan je spet, upam da se kaj razjasni.

Potem pa še skočim v trgovino po eno malenkosti.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
10.11.2008 8:55:30   
Polynesia
klavdiy jaz srčno upam da bosta teli dve štorklci pomagali da gremo že rojevat no hudimana user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.11.2008 8:57:16   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice.....
Caligula in Polynesia-a vedve sploh kaj spita al samo okoli kolovratita? user posted image  
Jaz sem danes bolj hitra, ker mam ctg čez 20 min-na srečo je P 5 min vstran in sem še lepo doma....kot ponavadi, če imaš nekaj blizu prideš tik pred zdajci......
Nič, grem sedaj.........

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.11.2008 9:04:02   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Ojla user posted image  in mamice.....
Caligula in Polynesia-a vedve sploh kaj spita al samo okoli kolovratita? user posted image  

Midve sam ponočujeva in jeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa SREČNOOOOO na pregledu in le glej, da se čiiiiiimprej javiš.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.11.2008 9:21:19   
caligula
jaz še pse sprehajam pa pucam user posted image user posted image user posted image

gremo mamice, po user posted image !! jaz res več nimam kaj za delatuser posted image vse je zglancano, edino še jem pa na kave lahko hodim.

Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.11.2008 9:35:24   
klavdiy4
ja jaz tudi upam da štorklji pomagata..ker jaz že tudi nimam kaj za delati...user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.11.2008 10:19:41   
Oaza
Jutro!

Vidim, da se spet tukaj ne dogaja nič! user posted image
Jaz pa z takšnim veseljem na RR, gledat katera je naslednja, ampak ste me razočarale! user posted image

Andromeda
- sem se nasmejala tvoji zgodbi o tašči, čeprav ni tako smešno, ker bi se res lahko kaj zgodilo. No, zdaj vsaj veš, da ji ga tako hitro še ne boš zaupala v varstvo.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.11.2008 10:24:56   
Oaza
Pa še statistika:

user posted image 9 : 13 user posted image

Še vedno so fantje v vodstvu!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.11.2008 10:25:24   
petra *k
dan!

jaz mam že 2 dni popadke, danes ponoči pa je blo grozno. celo noč na 15 min, tak da nisem nič spala. vjutro pa so minli. azj od 8h sem mela samo 2 popadka.nevem kak je to.in sem klicala mojega g, če je to vse ok, pa grem zaj na ptuj, da mi naredijo ctg, pa pogledajo če sem že kaj odprta. te pa bomo vidli, al bomo že cartali, al pa še pridem domu.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.11.2008 10:26:58   
caligula
jaz sem pa ponoči imela nočne moreuser posted image
tisti dve uri kaj sem spala sta bili katastrofa!
najprej sem začutila nogico od malega in kar naenkrat je pokukala čez trebuh vn in smo ji vsi občudovali kot da je to nekaj normalnega da mal pokuka vn, potem je pokukala še glavica in sem ga poljubčkala in kmalu je bilo pol user posted image zunaj na trebuhu in kr naenkrat je zginil nazaj v trebuh.
potem sem šla (v sanjah) spat in me je pritisnilo na wc kjer mi je otekla voda in potem še krvav zelo močan izcedek. poklicala sem rešilca ki pa je šel še prej na kavouser posted image . in ko me je končno naložil sva se nekje zataknila in kr naenkrat sem bila spet doma, še vedno noseča, in potem naj bi me peljal oče, pa je moral prej na fuzbaluser posted image in tako sem ga čakala doma pa ko je prišel sem rekla da še ne grem, ker nimam popadkov, a voda mi je že zdavnaj otekla...
in ptem sem se zbudila, še veednouser posted image seveda...

Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.11.2008 10:41:42   
Andromeda
Ahoj!

caligula - zanimive sanje, čeprav jih ti nisi ravno zanimivo doživljala, ampak bolj kot nočno moro... saj jaz mam tudi večkrat take zbrkane sanje, pa takrat se mi zdi vse tako resnično,da go se zbudim še kako minuto k sebi ne pridem.

petra*k - upam, da boš čimprej svojo štručko držala v naročju! Pa še na tickerju ti piše: Otrok je že doma! user posted image

Drgač pa smo bli na 1. pregledu, tehtamo točno 3 kilce in dolgi smo 48 cm! user posted image
Tista bulca na vratu pa je od mišice oz. natrgana mišična vez, kao posledica od poroda in zdaj, ko je Dario večji, je tudi ta stvraca večja in bolj opazna. Jo bo treba masirat. Dobili smo napotnico za razvojno ambulanto in abdominalnega kirurga zaradi dimeljske kile - revček bo očitno moral kmalu pod nož. No, samo, da se vse v redu izteče. Drugače je pa zdrav, živahen in gibljiv, hodilni refleks ima pa ful močen...Bo treba na kak pohod v hribe it user posted image
Nič, grem še kaj postorit, dokler mali sladko spi. Uživajte pa pejte čimprej rodit!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.11.2008 10:46:40   
Andromeda
Še nekaj: a katera ve kako se "strokovno" reče tisti zadevi, v katero daš stekleničko notri da ostane mleko toplo? Pa ni grelec za stekleničke...Kot neka tremovka, samo, da pač daš vanjo stekleničko in zapreš.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.11.2008 11:53:41   
Andromeda
No, sem sama prišla do odgovora...Imenuje se termo torbica za stekleničke. Sem pa tud ena bimba! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.