zara13
|
Helou! Najprej luna8 čestitke za rojstvo hčerkice Joj vidim, da še vedno čakate....hmmm who's next??? Maybe Polynesia... bi blo fajn, da se tista luknja zafila, da bo seznam roza, kaj praviš polynesia? Upam, da vas vse tiste, ki ste čez rok, kmalu RES prime in direktiva v P. andromeda - full lepe fotkice pa ima takšnega pajacka kot Tian (že spet istega...hahaha ) Tian je oba dobil za darilo od tašče. Uff, ko sem ravno pri tašči, še dobro, da ni blo kej narobe, ker bi se lahko Dario full ustrašil pa bog ne dej, da bi se mu kej nardil..grozn no. Jutri pa srečno pri pediatru. Midva sva naročena v sredo in sem dons zvedla, da gre za eno zdravnico, ki ni pediatrinja ampak zdravnica za otroke in mladino + stara kot zemlja in da ga rada spije.... če bo ženska nesposobna, bom prosila, da mi dodelijo drugega zdravnika. Po moje, da pravico imam izbirati, čeprav mi je to zdravnico dodelila babica. Bomo videli v sredo kako bo. Za sprehode, ko si omenila za pajacka, no meni je mami kupila eno tako zimsko vrečo za dojenčka, kot en polarni beli medved zgleda, ko ga oblečem v to pa full mu je toplo. Sicer je kr iz celega narejena, ni posebej za noge, kot vreča za spanje je, le podložena je in kapo ima ter take zavihke za rokice, da ga ne zebe. Pa tudi bolj enostavno ga je ven dat, pajac je treba kr slačit. Drugače smo pa mi zaprti že 3 dni pa ga malo muči to. Ne vem kaj mu dat, da ga požene. Sicer pravjo, da so dojenčki kao lahko zaprti tudi po 10 dni. Ima katera kakšen predlog???
|