Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 11:45:17
|
|
|
|
carly
|
Mislim, da se je ena mal nazaj pridušala glede posteljnine pri Galebu, da je še zdej ni dobila. No jest se morm pohvalt, sem jo naročila v petek ko sem izvedela da dobim posteljico ta teden, pa sem jo danes že dobila, sem bila prejle prov presenečena ko je tašča s pošte prišla in rekla da je en paket za mene prišel.Sem pa vzela 7-delno v vzorčku 4. Zdej morm pa samo še jogi kupiti. Za kakšnega ste se ve odločile? Klasičnega, s kokosovim jedrom al kej dražjega iz pene?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 12:35:03
|
|
|
|
carly
|
Danes pa nič ne čvekate? Se vse potepate al pridno počivate?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 12:55:12
|
|
|
|
Polynesia
|
Mi imamo jogi od Dormea, memory 120x60, mislim da je bil malo pod 100€.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 13:14:08
|
|
|
|
mojsoncek
|
Evo mene, jaz sem tukaj... kako je spet vroce zadnje dni. In prav je tako, ker je bilo septembra cisto prevec mrzlo. Danes sem se lotila pregledovat cotice od tavelikega tamalega . Saj se bo kar naslo nekaj stvari, bo pa treba se vseeno kar nekaj dokupit, ker je bil ta prvi spomladanski in je v skatlah pol "kratkih" in tankih cotk. No, kakorkoli ze, ostala mi je se ena skatla, tako da popoldan zacnem prat... koncno britje je prepusceno mozeku, tako da imava oba kaj od tega . Pocasi bo cas za kosilo, potem pa malo pocitka...
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 13:14:57
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz sem se nekaj pritoževa nad galebom, pa danes še tudi niso nič poslali ah, pa sej se ne mudi tolk, do novembra bodo že poslali. jogi sva pa midva vzela čisto navaden, pri recinkotu.si sva ga kupila, saj je bil tam najceneje. mislim, da pri tako malem otroku, ki še ne skače po postelji in ki je lahek ne rabiš navem kakega jogija. pa pri nas je tako, da ko bo star leto bo šel v svojo sobo in takrat bo dobil večjo posteljo in seveda boljši jogi. zdaj sva pa na jogiju malce šparala
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 13:29:58
|
|
|
|
taly82
|
tudi midva sva vzela jogi od Recinkota prišel pa naju je 27 eur razmišljala pa sem tako kot ti pomar*ANČA* glede ... ja zmanjšalo se je definitivno zdaj na koncu, vendar smo še vedno aktivni jaz sem tudi včeraj oprala en stroj cunjic, samo z tekočim mehčalcem, sem kar uporabila Dreft sensitive, malo sem jih vrgla v sušilec in jih obesila, zdaj pa jih bom še enkrat dala v sušilec, da bodo bolj mehke.. nato me čaka še en stroj cunjic, perem pa samo od velikosti 50-68, potem pa bomo videli kje bomo začeli, s katero številko.. konec tedna si bom vzela en dan, da opravim še zadnje nakupe, lekarna, Muller, dude, stekleničke, pleničke za enkratno uporabo, dekice... mi še nekaj stvari manjka...ostalo pa bo počakalo na novega člana in bomo dokupovali po potrebi... lep dan
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 13:57:12
|
|
|
|
poli*
|
Nekaj dni nazaj ste mi naredile lušte z mandarini, tako da sem jih šla danes velikoooo kupiti njami - pri nas je kar redno. Mi je pa všeč, da me moj ne sili, ko mi pač ni (beri: ko me vse tišči in boli zaradi dojenčka), ampak razume, da sem že pri "koncu" jogi- kupila sva kar navadnega v bc (okoli 45 €). tudi jaz sem mnenja, da še ne potrebuje nekih ortopedskih.
< Sporočilo je popravil poli* -- 13.10.2008 13:58:38 >
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 13:58:49
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla Sem videla, da smo čez vikent prilezle na 2.del.... Mi pa smo čez vikend postavili stene gor in sem tako vesela. Sedaj dejansko vidim "kakšna jutri naša hiša".... Sem se tako veselo sprehajala včeraj po njej. Pa saj še nikjer ni nič, samo gole stene, še stropa ni.....meni pa je bilo tako toplo pri srcu . Kljub temu, da sva bila z izčrpana (psihično in fizično) se nama kar ni mudilo domov...... Drugače pa me zadnje dni občasno zašpika, kot pri menstruaciji.....upam, da še počaka. Sicer mi je G rekla, da se mv že malce razpira.....pa tud kolki me ful bolijo, pa vsak dan (predvsem zvečer) me tako špikne v nožnici, kot da bo ven pogledal .....ampak jaz še vseeno ne bi šla v P. Mu je včeraj govoril, kdaj naj se rodi, pa me zanima če že kaj uboga ...... Britje-se sama, z britvico in peno, na pamet, malo z ogledalom pomagam, pa moj še preveri.....pol sem kje malo porezana, ampak bo že bolje..... -uf, kaj je že to??? ......Sicer sedaj tako ne smeva, če zdržim vsaj blizu roka, pa bogi moj...... . Pol pa spet suša za 6t.... Nič, grem sedaj še posodo pospravit, pa ene stroj perila obesit.....Pol pa malo na kauč, ker me noge še komaj držijo.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 14:10:48
|
|
|
|
poli*
|
Februarčice imajo res že v drugem delu skoraj 70 strani... zgleda da so same klepetulje .. nam se pa že pozna, da se bo zdaj zdaj začelo dogajati.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 14:18:01
|
|
|
|
bobika1
|
No midva imava jogi od tuš ko-si zgleda takole: http://www.ko-si.net/html/otroska_lezisca/Lepo_odzadje.html MODEL bi16 Za njega sva dala pa 65EUR Joj mi delate lušte z temi mandarinami, mislim da se bom danes pregrešila pa kar bo bo... Od Galeba sem tudi jaz naročlila posteljnino pa sem imela tudi neki težav glede tega, so mi prvo sam stojalo za baldehin poslali ker se je takrat paket nekam založil tako da sem pol čez približn tedn dni dobila drug del...
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 15:15:10
|
|
|
|
luna8
|
nagajiva da ste postavili stene. Pa sej mi vsak dan klepetamo, kaj so pa februarčice naumile da so že tolk pridelale, kaj šele bo do februarja
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 15:18:54
|
|
|
|
luna8
|
Polynesia hvala za odgovor, ampak a si ti misla dojenčkov album al za tisto knjigo, ko jaz sprašujem, v katero vpisujejo stari starši?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 15:21:08
|
|
|
|
lyra*
|
Dann. Glede ...hehe! Kaj naj rečem?! Suša je pri nam Razn tak,ko bluzima nekaj..se bolj igrama Tako,da že oba komaj čakama,da mine teh nekaj tednov po porodu,da grema spet v akcijo članica bogi sin tvoj! Želim mu čimprejšnje okrevanje. Sem pa se zdanjič vdarla v prst na nogi in mi je pol nohta vstran šlo Pa nekaj sm si presekala in boli,ko hudič! Drugač se danes počutim,ko rožica Edino malo me križ boli. Kaj pa pravite na to,da spijo z vami v posteljici? Po eni strani bi mi blo lažje,da bi bli skupaj po drugi strani pa bi jih takoj že preveč razvadla
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 15:34:37
|
|
|
|
poli*
|
Ma dejjjjjjjjjjjjjjjjj, sm napisala nekej o temu spanju pri starših in mi je vse zbrisalo . Uglavnem na kratko- jaz tega ne odobravam, ker en red mora bit! Poznam par, ki ima že 2 otroka in starejši, ki bo kmalu 6 let spi še vedno (!) v njuni postelji. Zdej ga pa ne znajo odvadit tega in "prisilit", da bo spal v svoji sobi. Kaj bo v njuni postelji do 18 leta???? Mogoče malo filozofsko, ampak to se mi (vsaj pri taki starosti) ne zdi več zdravo za psihični razvoj. Da ne govorimo o tem, koliko tukaj trpi ljubezensko življenje staršev To mnenje se ne tiče situacije, ko mama doji novorojenčka in ta še malo pospi pri njej.
< Sporočilo je popravil poli* -- 13.10.2008 15:35:55 >
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 16:10:40
|
|
|
|
orka
|
Kaj pa pravite na to,da spijo z vami v posteljici? Po eni strani bi mi blo lažje,da bi bli skupaj po drugi strani pa bi jih takoj že preveč razvadla [/quote] helow tako majhnih se ne da razvaditi....jaz sem oba prej imela v moji postelji....od rojstva do nekje pol leta v mali posteljici potem pa pri meni do 2. leta starosti, se mi ponočo ni bilo treba zbujati je sam dojko poiskal in se najedel ...pol pa v svojo odraslo posteljo pa noben ni imel težav .... pa bomo verjetn tako ponovili pri Emi...
< Sporočilo je popravil orka -- 13.10.2008 16:11:58 >
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 16:37:13
|
|
|
|
konina
|
Evo mene. Sem rabila nekaj časa, da sem prišla k sebi. Sem bila dopoldne na kontroli. Videla sem moja dva fantiča, kako veselo brcata mamico. Stanje je enako kot je bilo, tako da se grem v sredo 15.10. dogovarjat za CR, pa bojo tam povedali kako in kaj. Velika sta tako kot treba, težka okrog 2kg, živahna. Sedaj počakam na sredo, da vidimo kdaj bo moj dan. Se pa bojim, da ne bom čakala, ampak se bo kar samo od sebe začelo kmalu. Ampak to itak že dolgo govorim. Vse me pritiska dol, včasih že malo uščipne v križu, pa potem mine... NO, bomo videli, kako bo. Me pa ni nič na CTG dala, tako da ne vem, če se res že kaj dogaja. Morda je samo moja psiha, ki deluje 100 na uro. LP, Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 20:03:53
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz sem tudi proti spanju otrok pri stariš. včasih že- toliko da se pocrkljjo, ne pa vedno. po moje je otrok lahko v isti sobi, v ločeni postelji do enega leta, potem pa mora na svoje, drugače ga razvadiš. veliko ljudi govori, da otroka do enega leta ne razvadiš, ampak sem videla že zelooo razvajene dojenčke.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 20:07:41
|
|
|
|
taly82
|
Anime sem ravno gledala albume in videla tvojedva cukrčka kako sta fletkana Tudi jaz sem proti spanju dojenčka pri sebi, upam, da mi ga bo uspelo navaditi na svojo posteljico in da ne bom popustila nikoli ne veš, kako boš odreagiral takrat, ko pride do tega, zato bom raje počakala se bom pa trudila da ne bi...
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 20:11:10
|
|
|
|
ANIME
|
Ojla punce! taly82 .... si me prehitela; sem se ravno hotela pohvalit, da sem danes RES nalimala slikce v album. Vročina mi je padla (že včeraj je bila do 38, danes sem pa brez) Šivi (vsaj upam) se mi počasi celijo. Sklepam po tem, da vedno lažje lezem iz postelje in vedno manj mislim nanje Mulčka sta odlično. Danes sta se prvič kopala (seveda ju je patronažna sestra). Pridno jesta, se redita in spita. Za enkrat sta zlata otroka in samo upam, da bosta vsaj še toliko zdržala, da si naberem moči. Ostale punce, ki še čakate ... držite se. Zdržite čim dlje, saj je res zelo malo oz. nič problemov s otroki, ki so donošeni. LP in se pridem še kaj javit
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 20:16:10
|
|
|
|
petra *k
|
jaz pa nisem za to, da dojenčki spijo pri starših. meni je ena babica prav povedala, se čisto strinjam z njo- otrok se rodi brez izkušenj in vse kar ga naučiš in pokažeš, ga naučiš ti. se pravi, če ga daš en dan v postelco spat, bo spal tam brez problema, ker ne ve, kak je spati pri starših, ko pa boš ga par noči imela polek sebe, pa bo videl, da je tam lepše, in ga v pojstlco več neš dobla- odvisno tudi od vsakega posameznika. jaz poznam samo v družini 3 primere, ki so svoje otroke tako navadli. ena ima dober mesec starega otrokca in ji ni 2krat spal v pojstlci, ampak ga je dala k sebi in sedaj bog ne daj da ga da v pojstlco. drugi 2 pa mata sine, (1.5let in 2leti) sta enako naredle, in še vedno spi pri njima, petleka pa so lahko kar vstran dali. jaz sem rekla, da boma midva delala na tem, da bo spala v petleku, pa upam da mi bo uspelo.ene kolegice mi solijo pamet, ja saj boš vidla kak boš zmatrana, ampak to mene nič ne briga. za dobro otroka bom zmatrana, bom pač spala takrat ko ona. tako je pač moje mišljenje, nobeni ga ne mislim vsiljevat, jaz se bom potrudla da bo spala v petleku.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 20:51:03
|
|
|
|
poli*
|
uuuu anime, zdej sm pa tut js vidla tvoje slikice. Ma ku sta zlatga Sploh ne morem verjet, da imamo že vse novembrčice tko velike otročičke not v trebuhu
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 20:58:21
|
|
|
|
Oaza
|
Pozdravljene! Kako ste kaj? Jaz malo boljše kot včeraj. Spala pa sem tudi odlično. nagajiva za novi domek (čeprav še nedokončan). Upam, da bova midva tudi kdaj imela svojo hiško! kostanji- pravkar sem se jih najedla! mmmmmmmm spanje otrok pri starših- tudi jaz tega ne zagovarjam, ampak vem, da se je zelo težko zadržat. Bomo videli kako bo... Anime- ful lepe slikice! Pa kako imata dolge laske!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 21:17:31
|
|
|
|
nixie
|
odgovor na spanje pri starših-lahko je biti pameten, dokler ne izkusiš vstajanja tudi po desetkrat na noč. potem pa mislim, da bi vsak obupal in otroka priklopil na joško, da si kupiš vsaj urico spanja. naša je prve pol leta kar lepo v svoji postelji spala, potem pa je zaradi omenjene situacije spala kako leto pri nama. okoli drugega leta sva ji kupila večjo posteljo in je brez problema začela spati v njej. no, včasih še prileze, ampak naju ne moti. zato sem kar mal huda, ko slišim: a bo do 18.l spal pri starših? vse ob svojem času-to sem se naučila pri svojem prvem in nobena reč ne gre na silo.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 21:34:00
|
|
|
|
Polynesia
|
luna8 mislila sem na tisti album, ko notri vpisuješ kdaj si prvič imela UZ, prvi gibi, pa potem ko se otroček rodi vpisuješ vse podatke, mislim da je do enega leta...upam da si to mislila . Anime tudi jaz sem videla slikice, kakšna korenjaka, super super ...tudi meni ni čist jasno da je moj fantek tudi že tolk velik, ufff... Jaz sem tudi proti temu, da otrok spi v pistelji mamice in atija, ampak bom tukaj raje tiho, sej veste, zarečenega kruha se največ poje...zato sem povedala mnenje, ostalo pa rajš ne, hahaha . Evo zlikala sem cunjice za tamalega, ostali so mi še samo tamali bodiji in žabice, in sem fertik...aja no, pa še sterilizirat moram dudke in te zadeve. V četrtek gre mož v Šmarješke toplice za 14dni in bom šla verjetno z njim samo čez vikend potem pa domov, ker bom manj kot 3tedne pred PDP pa si res ne upam res okol kolovratit...bom imela torbo za P v avtu, potem bi me pa v nedeljo prišla iskat tast in tašča. Pa v tem času ko bo mož tam bom šla za par dni k našim na "all inclusive" . Zdej sem pa prav utrujena in grem pred tv.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 13.10.2008 21:35:55
|
|
|
|
caligula
|
anime... jaz bi tud dva :D pa taka cortka. :D v glavnem...Tinka je še vedno not , dva tedna še počakajo potem ji MOGOČE sprožijo porod. Jaz imam pregled v petek ampak mislim da bom šla mal prej gor. Noge so mi danes tko otekle, da če bi imela do konca porisano steno, bi takoj šla v porodnišnico se pokazat, ker soli sploh nisem jedla pa ne vem od česa so otekle? komaj hodim. Jutri pride kolegica k meni dop bova skupaj zaključili vse za ta malga potem bom pa videla če bom kaj boljša. Trebuh pa že vlečem po nogah... Čist dol mi je padu in to vse se je zgodilo danes pop po tretji uri. Pa začelo me je na 8 min špikat spredaj, potem je naenkrat nehalo po cca treh urah in zddaj je vse ok razen noge in trebuh ki je že skor na kolenih. tko na hitro, konina, srečno v sredo. ostale, čuvajte ta male. Nočka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?