|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
29.10.2008 12:26:49   
caligula
trebuh mi bo pa itak razneslo ker mi čist dol sedi mali, zgoraj imam pa občutek da mi je že višek kože ko je vse mehko, ne zmorem več, res ne. zdaj grem mal ležat pa upat da bo hopsanje prijelo, če ne, bo treba jutri ponovituser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.10.2008 12:29:26   
klavdiy4
čaw!!!

Sem že ob 8 vstala, ko je šel user posted image  v službo...pa sem nazaj zaspala user posted image ...
lenoba :mi ni težko ubogati babice iz p., da moram počivati ....
kovček za v p. : jaz imam tako črno zelo majhno potovalko...stvari za user posted image  bo pa itak user posted image  pripeljal...

aja ko sem zadnjič zvečer šla v p.sva šla z user posted image  še do njegove nečakinje, ker je zaradi levkemije morala za štiri dni v bolnico pa je rekla mojmu : ''boti a gresta po user posted image ?'' ........se mi je tko lepo zdelo...user posted image  

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.10.2008 12:36:05   
caligula
mene je moj nečak že prav čudno pogledal, ko so me obiskali zdaj v p. pa sem imela še trebuh pa je rekel: pa joj, kaj ti še nisi user posted image dala vn? jaz sem pa mislil da ga bom že videl.user posted image
mali komaj čaka.sej da vsi ampak otrokom je pa mal težje razložit kdaj bo dojenček pr hiši.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 703
29.10.2008 13:14:39   
pomar*ANČA*
šema, pa zakaj nisi prej povedala, da imaš na pralnem stroju? user posted image verjetno si, pa sem spregledala...jaz pa tuhtam in tuhtam kako narediti pa kaj narediti z to najino previjalno mizo, ker imava malce krize z prostorom. full mi je všeč!

caligula, sej ti verjamem, da je hudo, samo občudovala sem te, kako lahko, saj te verjetno že vse boli, pa tišči. je pa seveda tak načim veliko boljši, kot pa da te začnejo v porodnišnici na roke odpirati- tist pa menda boli.

moj brat je šel za ta teden z starši na križarjenje in ko smo se poslavljali, mi je rekel, da mi slučajno ne bo podn spustu, da moram še malce počakati. sem se potem celo pot nazaj domov smejala tej njegovi izjavi.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.10.2008 13:18:42   
lyra*
Helloo nosečkice&mamiceuser posted image

Kako smo?

Jaz moram rečt,da sem kar utrujena. Včeraj so se nam začeli krčki in praktično nismo spali celo nočuser posted image user posted image  Zdaj hvala bogu spita že 3ure skupajuser posted image

Od 20ih pa do 24ih smo imeli dretje. Obe rdeči v obraz...sm ju nosla gor in dol..jima masirala trebuščka pa nič ni pomagalo. Pol sm ju šla previt in sm ju za nekaj časa pustila,da sta se zbrcali je bilo hvalabogu vsaj malo boljšeuser posted image

Sta zaspali čez 2uri pa se je zbudila Zoja in z jokom zbudila še sestricouser posted image
In pol niosta bile z ničemer zadovoljni. Nista hoteli joške pa je bla ena na joški je druga hotla pol sm jo dala spet ni bla zadovoljnauser posted image user posted image
Hvala bogu,da sma se z dragim izmenjavala v zabaviuser posted image

Glede torb za porodnišnico. Jaz sem imela tut čisto mali kovček in nisem bla edina. Vse,ki smo ble v sobi smo ga imele. Res pa je,da drugje ni bilo prostora in sem ga imela kar pod poseljo.

lenuhinje kar počivajte dokler še lahkouser posted image  Bi prav rada zamenjala z vami za kakšno urcouser posted image

emina lepo,da si se javlauser posted image  Upam,da se bo tvoja hčerkica pozdravlauser posted image user posted image user posted image

A danes negre nobena v P?user posted image  Sej prav tako...malo še le počakajte,da bomo imeli nekaj nosečk tudi v novembruuser posted image

Aja pa še eno vprašanjeuser posted image  Danes smo stari 14dni..a ju že lahko dam v ležalnik?

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.10.2008 13:23:09   
lyra*
Pa ker ravno ni alarma mam čas,da pokažem moji žabici.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.10.2008 13:30:39   
klavdiy4
joj kk so cute vse te slikce, ki jih limate.....ktera je pa jezik kazala?
user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.10.2008 13:38:15   
petra *k
pozdravljene!

mam eno vprašanje, pravzaprav 2. glede na moj pdp, ki se bliža, se pravi čez 11 dni. danes me je kolegica povabla zraven po nakupih, v mb, ki je od nas oddaljeni dobrih 60 km. glede na to,da sem mela včeraj ctg ki je že pokazal popadke, naj grem z njo v mb al ne. rada bi šla, ker bi še tudi jaz rada nekja kupla za našo pikico. pa me je strah da bi ji kje tam sredi mb naredla probleme, če bi do česa prišlo. ve bi šle??user posted image user posted image

pa še eno vprašanje, na isti osnovi: moj bi rad šel v nedeljo v celje na tekmo,seveda da bi šla tudi jaz zraven- z njim se ne bojim iti, ker tudi če me zagrabi, bi pač v ce rodila, ampak bi vsaj on bil zraven. skrbi me gneća in glasnost na tekmah- je lahko kaj narobe, ker saj vete kak so na tekmah navijači...ni glih tiho... pa še nemčija pa slo igrata. dajte mi nekaj mnenj, no, da se bom lažje odločla, kaj je za naretiuser posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.10.2008 13:38:23   
klavdiy4
ČESTITKE ZOJI IN ZARI ZA 14DNI........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.10.2008 13:40:08   
Andromeda
Hello!

lyra - tvoji princeski sta pa res luškani novorojenčici. S krčki se pa spopadamo tudi pri našemu lumpiju, enkrat jih ima po 3- 4 ure, včasih "samo" 1 uro. Revček... Smo pa včeraj dobili kapljice proti krčem - baje najbolj pomagajo, pravijo jim tudi koroške kapljice(ker jih delajo koroške lekarne), delajo jih tudi gorenjske lekarne - mi smo jih dobili v eni lekarni v LJ...Poskusi jih dobit, jaz sem jih dala včeraj zvečer Dariu in moram rečt, da so prijele.
caligula - user posted image za user posted image po dolgem času...Jaz tudi kooaj čakam, da sva z mojim spet dejavna na tem področju, no čez 3 tedne sem naročena pri G in potem bova veselo user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 710
29.10.2008 13:44:09   
Andromeda
petra*k - moj odgovor oz. nasvet glede na moje izkušnje je, da ostaneš doma in lepo počivaš, ker nikdar ne veš, kdaj te lahko zares zagrabi...Jaz sem ob osmih zvečer hodila po cityparku (potem, ko so mi v P rekli, da še nimam pravih popadkov in da sem samo precej zaprta kar se prebave tiče), čez 12 ur sem bila pa na porodni postelji.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.10.2008 13:56:46   
carly
Glede krčev enim baje ful pomaga če jih nosiš pa gujsaš tako da s trebuhom ležijo na roki, če veste kaj mislim. Je pa to bolj naloga za atije, se mi zdi da bi se me zelo hitro otrudile.

Drgač pa glede nakupov pa tekme, kaj pa vem.Jaz sicer hodim po trgovinah in ostalo ampak vse v bližini doma pa porodnišnice, prov kam daleč si pa sedaj ne bi upala.

Neposredna povezava do sporočila: 712
29.10.2008 14:03:01   
luna8
od dopoldne me ni flo na forumu, pa moram kar dve strani prebratuser posted image

petra*k jaz bi obe dejavnosti na tvojem mestu izpeljala, če se ti trenutno dobro počutiš, sej veš čeprav je pokazalo popadke se lahko tako kot pri caliguli še vleče, hrup na tekmi pa po mojem ne more škodovati - samo poestrila mu boš dan - sicer pa se sama odloči.

lyra kolk sta luškaniuser posted image

emina ti pa se kar odpočij in navadi na ritem potem nam pa poročaj o porodni zgodbi

caligula vsaka čast zauser posted image , ampak ko je kriza res najbrž probaš vse, sploh pa če si mu lepo pvedala v čem je bistvo sploh ni problema, je pa lepo, da imaš ob sebi takega prijateljauser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 713
29.10.2008 14:04:17   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                  (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image          (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                    (3user posted image ,? user posted image )          28 let        LJ       RODILA   user posted image  

3.  01.11.   emina83                (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE       RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image           (? user posted image ,0user posted image )        27 let       MB       RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1 user posted image ,0 user posted image )       ?? let       kraj      RODILA  user posted image

6.  03.11.   vejicica                 (1user posted image ,0user posted image       23 let       kraj      pregled    user posted image

7.  03.11.    tamy31                (2 user posted image ,1 user posted image )       24 let       NM       pregled   

8.  04.11.   zara13                  (1user posted image ,0 user posted image )       28 let   Jesenice   RODILA    user posted image  

9.  05.11.   Mijavček user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )       32 let       LJ        RODILA   user posted image ,user posted image  

10. 05.11.    luna8                    (1user posted image ,0user posted image )       27 let       LJ        03.11.      user posted image

11. 06.11.   Polynesia              (2user posted image ,0user posted image     28 let       LJ        06.11.        user posted image

12. 07.11.   carly                      (?user posted image ,?user posted image )      26 let   Jesenice   03.11.      user posted image

13. 08.11.     vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )    32 let   Koroška    RODILA     user posted image

14. 09.11     petra *k               (1user posted image , 0user posted image )     25 let   Ptuj          30.10        user posted image

15. 10.11.   nagajiva                (1user posted image ,0user posted image )      27 let    MB            07.10       user posted image

16. 11.11.    jada                        (?user posted image ,1user posted image )     ?? let   Domžale    pregled   

17. 11.11.    _katja_                 (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   03.11.       user posted image

18. 12.11.   mali_marsovček    (1user posted image ,0user posted image    27 let     LJ          22.10        user posted image

19. 13.11.   pat13                      (1user posted image ,0user posted image )    31 let      LJ         pregled     user posted image

20. 13.11.   Šema                     (2 user posted image ,1 user posted image )    33 let      LJ          30.10.     user posted image

21. 13.11.   pomar*ANČA*       (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10    user posted image

22. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image            (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik   RODILA  user posted image ,user posted image

23. 14.11.    Malapikice               (2user posted image ,1user posted image    29 let     KR         pregled 

24. 14.11.    Članica                    (2user posted image , 1user posted image   36 let    Kamnik   pregled  user posted image

25.  16.11    caligula                   (1user posted image ,0user posted image )      26 let       NM         7.10    user posted image

26. 17.11.    taly82                   (1 user posted image ,0 user posted image )     26 let    Gorenj.    22.10.  user posted image

27. 17.11.    TINKA05               (? user posted image ,?user posted image )      28 let      NM        pregled   user posted image

28. 19.11.    Lakšmi                  (1 user posted image ,0user posted image )      30 let      LJ          pregeld   user posted image

29. 20.11.   orka                        (3user posted image ,2user posted image )       33 let     LJ         RODILA    user posted image

30.  20.11.    onur                      (? user posted image , 0user posted image )       27 let    Kras      23.10.     user posted image

31. 21.11    Andromeda            (1 user posted image ,0user posted image )       28 let     LJ         RODILA   user posted image

32. 21.11.    natasa78 user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj      pregled  user posted image ,user posted image

33. 21.11.    j5ra                         (2user posted image ,0user posted image       30 let    LJ         29.10.   

34. 22.11.    Jelka123                 (3user posted image ,1user posted image )       30 let    kraj       23.10   user posted image   

35. 22.11.   konina user posted image  user posted image           (2 user posted image ,1user posted image )     30 let    NM        13.10.   user posted image ,user posted image    

36. 22.11.   saba                        (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.    user posted image  

37. 24.11.   klavdiy4                  (1user posted image ,0user posted image )   18 let     Ljubno      16.11.     user posted image

38. 25.11.    tayrin                      (2 user posted image ,1user posted image )   29 let     kraj  
        pregled 

39. 25.11.    bobika1                  (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10.  user posted image

40. 25.11.    bebbe                      (2 user posted image ,?user posted image )   33 let    Damask    pregled  user posted image

41. 26.11.   Lorby007                (3user posted image ,1user posted image   32 let     MB           pregled

42. 26.11.   mojsonček              (2 user posted image ,1 user posted image )   30 let    Žiri            21.10     user posted image  

43. 26.11.    sonček2008            (2user posted image ,0user posted image   30 let     LJ             pregled  

44. 26.11.    amani                       (2user posted image ,1user posted image )    26 let     LJ             pregled 

45. 26.11.    Marty1                    (1 user posted image ,0user posted image )   32 let     
LJ             22.10    user posted image

46. 27.11.    Oaza                        (? user posted image ,?user posted image )   ?? let      kraj         pregeld  user posted image  

47. 27.11.    MissI                         (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj        
pregled 

??          Ssheila
                     (2 user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2 user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10    user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.10.2008 14:04:55   
luna8

user posted image   
            user posted image

26.08.2008
1. Orka  -     Ema (1040g) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008
2. Zara13  -      Tian (1600g) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008
4. Anime - Tjaša (2740g) in   Uroš (2250g) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj in Mak ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200 )  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

16.10.2008
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008
8. Emina83 - Emir ( 3470g ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008
9. varci- Gaj (3560g) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070 g)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

27.10.2008
11. poli*- Tanja ( ????) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 715
29.10.2008 14:23:06   
luna8
Jaz mam pa za v P spakiramo zase, kar bom potrebovala tam, za dojenčico in zame za domov pa bo prinesel user posted image , ko bo prišel po naju.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 716
29.10.2008 14:43:16   
mojsoncek
petra*k, najbolje da poslusas svoje telo, bos najbolje vedela ali lahko gres ali ne. No, jaz v shopping bi sla (jaz sem vceraj prevozila skoraj 500km user posted image ), ampak na tekmo pa niti pod tocko razno ne. Nikoli ne ves, kaj se zacne dogajati na tribunah... razen, ce boste v kaksni loceni "lozi".

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 717
29.10.2008 14:47:07   
petra *k
hvala punce. glede na to, da se danes ne počutim niti malo ok, sem že kolegici rekla, da nem šla. če bi bil mogoče ker dan ko je počutje ok, bi si verjetno premislila.
na tekmo pa definitivno da grem polek mojega, že zato, ker on nikakor nebi uspel priti domov, če bi jaz dobla popadke. ,ker je ura in pol vožnje do celja od nas. tak da na tekmo sem rekla, da grem, al pa vsaj v celje z nji, te pa čeglih bom v avtu sedela tacajt, ko traja tekma. mene je tega blo strah, da bi hrup slabo vplival,samo če še ena nosečka gre na neki koncert dan d v petek, te pa vena jaz na tekmo tudi lahko grem,ne?no,sicer pa še bomo vidli, jutri mam spet ctg pa pregled, pa moj že pravi da bom notri ostala- kar še jaz vseeno dvomim,čeprav mam danes že cel dan občutek, da bom rodilauser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.10.2008 15:09:29   
nagajiva
Lyra-kako sta luštkani.................user posted image
Glede krčev, pa se v Avstriji dobijo zelo dobre kapljice (Antiflack) in baje zelo pomagajo. Te koroške so bolj za cartanje, ker so sladke in jih imajo user posted image  radi, pa se na tak način malo potolažijo....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.10.2008 15:37:56   
caligula
eno vprašanje. kje bi mi lahko sprožili porod? jaz ne zmorem več, res ne. ne vem, če sem se še kaj odprla ali ne, boli me konstantno skoz in še glava me zdaj boli od bolečin. spat pa tud ne morem še dva tedna non stop. v nm majo tako gužvo da sploh ni šans da sprožijo. 

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 720
29.10.2008 15:52:58   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Jaz mam pa za v P spakiramo zase, kar bom potrebovala tam, za dojenčico in zame za domov pa bo prinesel user posted image , ko bo prišel po naju.

Tudi jaz bom tako naredila.

lyra- kako sta lepi tvoji dve princeski!!! user posted image Čestitke za 14 dni!!!
Kapljice za krče- kaj pa če poskusite z kumino, jo prekuhate v vodi in ne sladkate  Ker te kapljice so res baje kar sladke in se otrok navadi in potem joče tudi, ko nima krčev, ker ve da bo spet dobil "sladko" (tako so nam rekli v MŠ).
Caligula- nevem s kakšnim nasvetom ti naj pomagam user posted image . Poskusi z malinovim čajem ali pa pojdi v drugo porodnišnico, kjer ni take gužve. Nevem... Upam, da bo čimprej minilo.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 721
29.10.2008 16:53:57   
bobika1
HaJ.

Kako ste kaj? No midva z mojim sva danes bila spet v MŠ, to je pa tak naporno v tem času da kar e moreš vrjet.Mene tak vse boli že tak me noge kolki križ a pol ko tam sedim me vse skupi še bolj boli pa še rit zraven, pa sem misla da sem ednina pa nas je blo kr pol tam ko nas je že vse bolel... Tak da sem se odločla da jutri ne grem...

In kot veste že imam jz tako srečo z socialno da je kr joj... no danes je moj šou da bi si zrihtu za očetovski dopust papirje in mu je una vse tam tak fajn razložla in čist drugač spet  kot une prej in nazadnje mu je povedla da morma midva skupi tja pridit (une 2 prej ko sem se pa z njimi pogovarjala pa da more sam) pa da morem met potrdilo s sabo (ko mi ga je vzela ena ko sem za paket šla urejat in potem je ta rekla da una nima nč z tem da mi neb smela lita uzet)...no povejte mi še kaj nej človek naredi ko ti pa vsak drgač pove. Dobr da je bla ta tok prjazna pa nama dala telefonsko da pokličema pa se naročima pa pridema do nje in se bomo vse zmenli...kr jz sem že res čist obupala...

Potem ali je katera razmišljala o akopunkturi?
Kje naj kupim čaj malinovih listov?se da prek neta kje to naročit al pa če ve katera kje se v celju lahko to kupi?

Joj sem spet nakloftala..user posted image nč zej grem pa ležat kr ne morem nč več...

AJA ŠE NEKI- KLUB LENOB HM JZ SEM TUD TAM ZRAVEN, sam komandirala bi kaj je potrebno naredit da se mi pa nč kej..Čeprav sem te dni bela pa vse sam kar se pa drugih stvari tiče pa dober da mam izgovor da me noge bolijo-vejo da me ker ko jih zravnam mi začnejo kr trzatuser posted image
no zej pa neham težit.Pridne bote pa se potem še kej javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 722
29.10.2008 17:07:13   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

eno vprašanje. kje bi mi lahko sprožili porod? jaz ne zmorem več, res ne. ne vem, če sem se še kaj odprla ali ne, boli me konstantno skoz in še glava me zdaj boli od bolečin. spat pa tud ne morem še dva tedna non stop. v nm majo tako gužvo da sploh ni šans da sprožijo. 

Ljubljana.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.10.2008 17:09:28   
luna8
caligula če je res taka kriza bi jst na tvojem mestu šla v drugo P in itak, da te bodo sprejel, če imaš popadke in se ne počutš dobr - držim pesti, da ti rata čimprej, da bo to za tabouser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 724
29.10.2008 18:12:16   
klavdiy4
hei...

a vse lenarite?user posted image user posted image  (tiste, ki še lahko)...novopečene mamice pa itak razumem, da ste zelo zaposlene s svojimi malčki.....

mene pa neki zanima glede ctg-ja...vem, da ste naveličane že vseh vprašanj,pa da se nekatere ponavljajo samo vseenouser posted image ..pravijo : kdor ne vpraša ostane neveden za vedno....user posted image
kaj se pravzaprav vidi na ctg-ju? ...sem ga imela zadnjič zvečer in naslednji dan zjutraj, pa je bila mala isto živahna oba dneva je brcala...vendar prejšnji dan so bile črte na listu full visoke , drugi dan pa čist nizke...user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.