|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
29.10.2008 9:11:31   
mojsoncek
Oj punce, vas na hitro pozdravim.

No, vceraj sem naredila skoraj 500 km, ker smo (koncno) sli po otrosko sobico user posted image user posted image user posted image . Ko smo prisli zvecer domov, sem bila crknjena do konca. Ampak sem si oddahnila, da smo tudi to stvar "spravili pod streho". Tako, sedaj grem pa lahko rodit user posted image .

Za danes sem imela kar nekaj stvari v planu, ampak ne vem koliko mi bo uspelo naredit, ker me je vceraj kar zdelalo. No, kolikor bo slo bo, pretegnila se pa ne bom. No, obljubim, da bom cez dan bolj pocivala, ko pa prideta mozek in veliki mali domov, bomo pa sestavljali (malo smo ze vceraj ).

Uh, pri nas je pravkar soncek pretrgal sive, sive oblake.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.10.2008 9:15:03   
Polynesia
Jutro user posted image .

Jaz sem si izbrala kar kavico, hvala luna user posted image .

No danes pa sem že vstala ob pol osmih kar je zame ulala user posted image . Je prišel zavarovalni agent, da smo zavarovali stanovanje, pismo je že leto naokoli in spet ti stroški, bemti user posted image ...skos je nekaj no, ampak kaj čmo.

Jaz bi tut mogla v trgovino po ene malenkosti, pa se mi ne da user posted image ...mogoče kasneje, grem zdej mal še v horizontalo in pred tv.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.10.2008 9:34:50   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice...........
Sem se ravno najedla...sedaj pa user posted image  pridno brca. Očitno mu je hrana prijala user posted image .....
V petek ma babi zabavo ob 70 letnici, pa sem včeraj ugotovila, da mi nobeni čevlji-razen tenisk-niso prav....Sem pričela zatekat in jih enostavno ne spravim gor ali pa peklensko tiščijo in sem sedaj user posted image . Sploh ne vem kaj naj obujem. Grema danes z dragim malo po trgovinah. Pa da vidim, če dobim kake lepe in udobne čevlje.....kar bo verjetno ena znanost......Pol pa še ugotovim, da mi je elegantne hlače šivilja preveč skrajšala user posted image -mi sploh ni jasno, kako ji je to uspelo. No, in sedaj rabim še nekaj za oblečt. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sem raz.....user posted image . Sem mogla nekomu zatežit........

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.10.2008 10:04:33   
pomar*ANČA*
hej

sej nevem kaj naj napišem, samo poste nabijam user posted image spet sem fajn spala, niti enkrat šla na wc in me je zjutzraj tako tiščalo, da sem sanjala, da sem lulala v eno velko rožo ki jo imamo v hiši user posted image user posted image no, to me je pa zbudilo. tuhtam kaj bi jedla, verjetno si bom šmorm spekla, bi ga zadnje časa skos jedla. ampak sem tolk lena, da ne morem iz kavča ustat. ta porodniška me je precej polenila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.10.2008 10:21:20   
mojsoncek
pomaranca, si me nekaj spomnila.... danes je moj 1. dan porodniske user posted image . Sicer sem ze en mesec doma, ker sem koristila dopust, ampak vseeno se porodniska slisi cisto drugace user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.10.2008 10:23:27   
carly
To me pa veseli da nisem edina k sem tolk lena. Sedim tuki v pisarni pred računalnikom, za šiht se mi ne da nč naredit, pa gruntam če ne bi blo bolje če se prestavim v zgornje nastropje lepo na kavč, pa tud ne vem kaj naj tam delam, knjige nimam nobene pametne pri roki, po tv itak nič ni,...tko da kar sedim tuki pa mal po netu brskam,... katastrofauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
29.10.2008 10:27:21   
Polynesia
Tudi jaz se pridružujem vsem ta lenim user posted image user posted image user posted image ...pa še tak dan je, prov pooblačilo se je in je spet čist turobno.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.10.2008 10:57:56   
šema
Polynesia- bi te vprašala, zakaj si si premislila in ostajaš za v LJ. p.? Imaš kak poseben razlog, ker mene so moji domači (mama) začeli strašit, da so v Postojni imele nosečke več komplikacij pri porodu ampak me ne morjo prepričat, razen če v roku desetih dni drastično pade število porodnic v LJ.p.

Drugače imam jaz tudi spakiran kufer na kolesih. Sem dala najprej stvari v tisto toaletno torbo, k smo jo kupili v sparu za točke, pa sem ugotovila, da zraven rabim še vsaj dve vrečki stvari, potem je pa moj iz kleti prnesu ta manjši kufer in sem vanj zložila vse, kar sem imela po vrečkah in v toaletni. Do poroda pa imam občutek, da se bo tudi ta najmanjši kufer zamenjal za malo večjega, ker če hočem spakirat tudi stvari za svoj odhod domov ni več prostora noteruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
29.10.2008 11:05:19   
emina83
ojla user posted image !

evo, samo malo na kratko da se javim.
za nazaj vas nisem nič kaj preveč brala, ker trenutno ni časa, mogoče kasnejeuser posted image .

evo mi smo že en čas doma, ampak se prej nisem utegnila nič javiti, ker mi je Ajša zbolela, včeraj sta pa z user posted image še v bolnici pristala, tak da sma z user posted image kr sama domauser posted image .

no, porodna zgodba bo kdaj drugič, ko se mi stanje doma malo umiri, pa tud jaz mam navale mleka take, da se mi včasih zdi da ju bo razneslouser posted image , pol so se mi v levi dojki spet zamašili mlečni vodi, tak kot v 1. tak da mam poln dela sama s sabo in s tamalim.

tak, zdej pa že morm it počas, tamalga neki napenja in se zvija
upam da se slišimo čimprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
29.10.2008 11:07:06   
caligula
jaz sem pa pravkar user posted imageuser posted image
po petih mesecih prvič in je bilo prav fajn. sem bivšega poklicala pa sva na hitro uredila da bo mali moral prej pokukati vnuser posted image
bo treba zdaj kr vsakdnevno kakšno terapijo opravit. me že preveč trga da bi počakala do roka ker me bo zlomilo pa ne bom mogla v porodni niti potisnit več.

drugač pa sem opazila, da mi kava zmanjša popadke zgleda da ustavi krčenje maternice. mogoče samo pri meni, ne vem,...

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.10.2008 11:16:46   
carly
U caligula fajn tebi, bom jest tud mogla mojmu mal namignt, čeprov mi je ful čudn k mi je gin reku da sem že kar precej odprta. Sicer pa eno osebno vprašanje, ne zamert pa ni treba odgovort če ne želiš, ampak kako sta pa vidva kaj s tvojmu bivšim zdej? Se kej zanima za tamalega? K vem da sta imela kar precej problemov pred meseci pa si ful trpela zarad njega.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.10.2008 11:21:50   
caligula
ah ne, to je bivši pet let nazaj. ne oči ta malga. z njim sigurno ne bi več nič imela razen to, ko bo stike z malim imel. osebno se mene ne bo smel tud dotaknit ne. 

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.10.2008 11:24:14   
carly
Emina upam da se stanje pri vas kmalu umiri, da bo tamala kmalu ozdravela pa da se boste vsi štirje doma crkljali.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.10.2008 11:24:30   
caligula
tale bi takoj ostal z nama pa jaz nočem, ker ni isto kot če bi bil pravi oče pa nisem še pripravljena na kakšno novo oz obnavljanje stare veze.
sem pa v odličnih odnosih z njim ostala, v bistvu sva se razšla ker sem šla jaz v lj študirat pa nisem kaj perveč hodila v rodni kraj, pač ni šlo :D
zdaj ko sem pa spet tle pa ful skrbi zame in za ta malga sam meni enostavno ni do še enega moškega bo kr moj pikec dovolj.user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.10.2008 11:25:47   
carly
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

ah ne, to je bivši pet let nazaj. ne oči ta malga. z njim sigurno ne bi več nič imela razen to, ko bo stike z malim imel. osebno se mene ne bo smel tud dotaknit ne. 

pametna punca

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.10.2008 11:26:10   
caligula
za mal user posted image mi pa prav pride user posted image pa ko že tko dolgo nisem, sem že mislila da sem spet devica user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.10.2008 11:31:57   
pomar*ANČA*
hm, caligula...si pa dobra, da tik pred porodom, ko že imaš popadke še user posted image in to z bivšim.... jaz nebi bila sposobna... sploh nebi bila sposobna user posted image če bi me dajali popadki....

jaz sem pa končno ugotovila, kako previljalno hočem. ja, še vedno previjalne nimava user posted image že od začetka sem želela previjalno v kopalnici, danes sem pa našla tole http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=385 in hočem, da dragi naredi kaj v tem smislu. nad pralnem stroju že imava poličko, gor bodo cotke, ob strani je pa dolga odprta omara, ki pa bo za kozmetiko.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.10.2008 11:41:42   
nagajiva
Caligula-vsaka čast......jaz bom tud mogla mojga malo podrezat. Pa ga tako skrbi, da ne bi bilo kaj narobe (user posted image ), da se je raje odločil za celibat.....user posted image  Sem mu že povedala, da se s tem tednom njegova "vzdržnost" končuje.....bomo vidli user posted image user posted image user posted image .....
Lenoba-moje drugo ime......pa kaj. Saj nam ne preostane več veliko časa za lenarjenje. Mislim, da so zadnji trenutki, da malo poležimo in se pretegujemo na kauču ter razmišljamo kaj bi delale, če bi sploh kaj delale user posted image .......Zadnji dnevi, ki jih imamo samo zase. Punce, izkoristimo jih in družno lenarimo! Ja, pa malo poste nabijamo...........

Neposredna povezava do sporočila: 693
29.10.2008 11:43:59   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

Lenoba-moje drugo ime......pa kaj. Saj nam ne preostane več veliko časa za lenarjenje. Mislim, da so zadnji trenutki, da malo poležimo in se pretegujemo na kauču ter razmišljamo kaj bi delale, če bi sploh kaj delale user posted image .......Zadnji dnevi, ki jih imamo samo zase. Punce, izkoristimo jih in družno lenarimo! Ja, pa malo poste nabijamo...........

Hahahahahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....JOIN THE CLUB bi jaz kar vsaki rekla....joj nagajiva, kako se pa jaz strinjam s tabo.
Prej me je kolegica klicala, da pride popoldne na obisk, pa pravi zdej pa pejt spat ker nauš več dolg mogla tkole lenarit...in prav ima ker ona že ve, ker ima doma dva nagajivčka....user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.10.2008 11:44:44 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.10.2008 11:51:17   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: šema

Polynesia- bi te vprašala, zakaj si si premislila in ostajaš za v LJ. p.? Imaš kak poseben razlog, ker mene so moji domači (mama) začeli strašit, da so v Postojni imele nosečke več komplikacij pri porodu ampak me ne morjo prepričat, razen če v roku desetih dni drastično pade število porodnic v LJ.p.

Ne vem zakaj sem si premislila, še sama ne vem...še vedno navijam za Postojno, ampak mislim da bom pristala kar v Lj.
Drugače pa to sploh ni res, da imajo v Postojni več komplikacij, kje pa. Moja sestra je mesec dni nazaj tam rodila z EA, imela je plačano svojo babico, nadstandardno sobo in ko sem prišla tja, res fenomelnalno, nobene žal besede...pa kljub zelo velikemu dojenčku ki ga je rodila se ni ne raztrgala niti jo niso razrezali, ker ji je babica sproti raztegovala presredek in vse tam dol, v Lj. pa tega žal ni ker se jim mudi, pa se ženske potem raztrgajo ali jih po vrsti režejo.
Aja pa sestri so rekli, da bi ji lahko že eno uro prej končali porod, ampak bi jo rezali ali pa bi se lahko raztrgala, to pa v Postojni ni njihov namen....v Lj pa zaradi gužve kaj takega ni možno. V roku dveh mesecev so rodila tri moje kolegice v Lj. in vsaka ima full šivov...sam to je spet relativno, težko je o tem sodit, ker je vsaka ženska razred zase. Pa še ena kolegica je tam 2x rodila in vse super.
Komplikacije so pa povsod, samo da se vsi iz foušarije obešajo na Postojno. Je pa res, če je karkoli narobe otročka odpeljejo v Lj. ali Mb. To ti pa odpeljejo iz vsakega kraja v Slo, ne samo iz Postojne.
Tudi v septembru so menda v 8.mesecu umrli trije dojenčki v Ljubljani, pa ni nikjer to objavljeno kajne...če pa bi bila to Postojna bi bilo že 100x obešeno na velik zvon.
Mogoče zaradi prejšnje izkušnje, operacije in vsega kar sem dala skozi, da se mogoče nekako bolj varno počutim v Lj, čeprav bedarija da tko razmišljam, ker sem ravno včeraj govorila s kolegico, ki je tudi že 2x rodila in je rekla da so v Lj. precej nesramni oz. odvisno na koga naletiš.
Mi je pa toplo svetovala, da ne SMEM ŠPARAT JEZIKA!!!!!! Da moraš ti tudi grdo nazaj reagirat če so oni do tebe takšni in potem je takoj drugačna slika, ja na žalost.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.10.2008 11:56:59 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.10.2008 11:56:10   
šema
že od začetka sem želela previjalno v kopalnici, danes sem pa našla tole http://www.ekokamra.com/artikel_detajlnejse.php?id=385 in hočem, da dragi naredi kaj v tem smislu. nad pralnem stroju že imava poličko, gor bodo cotke, ob strani je pa dolga odprta omara, ki pa bo za kozmetiko.

Moj je po navodili izdelal tole, samo še ročaji manjkajo:

Neposredna povezava do sporočila: 696
29.10.2008 11:56:56   
šema
Moj je po navodili izdelal tole, samo še ročaji manjkajo:

Še vedno ne znam prilepit sem slik, tko da bom dala v album user posted image user posted image user posted image

Sem že mislila, da tud albuma ne znam več napolnituser posted image

< Sporočilo je popravil šema -- 29.10.2008 12:01:34 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.10.2008 12:09:55   
Oaza
Evo mene nazaj... Uh, ste pa pridno klepetale! user posted image
mojsoncek- user posted image user posted image user posted image za sobico!!
lenoba- ha ha! Sem že enkrat pisala, da sem lena in se mi ne da NIČ (niti 5 min telovadbe na dan). Pa saj tako kot ste rekle- ne bo več dolgo časa za lenarjenje, zato je treba pa sedaj maksimalno izkoristit in lenarit 100 na uro! user posted image
emina- upam, da bo Ajša čimprej ozdravela!!
nagajiva- midve sva pa na istem- moj se je tudi odločil za celibat, ker se boji, da ne bi bilo kaj narobe... user posted image Bomo pa po porodu nadoknadili zamujeno... user posted image

Pri nas pa je taki sonček!! Ampak veter vse pokvari!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.10.2008 12:23:30   
caligula
pomaranča... jaz nisem že 5 mesecov! in zdaj ko imam popadke pa se ne odpiram... kaj naj naredim? si steklenico not porinem da zmehčam vse skupaj? user posted image verjemi, da bi ti isto naredila. ko to TAKO TRGA da ne morem hodit. predihujem že cel teden pa nič se ne odpiram, pospešit pa nočejo kao naj mi voda odteče. ej, ne vem, jaz se ne počutim nič kaj preveč da sem kaj narobe naredila. pač je moj bivši, poznam ga bolj (skor) kot sebe, vedno mi je stal ob strani in še razložila sem mu, da je to izključno zaradi tega, da bi rada končno te popadke uveljavlauser posted image
mv mi je skrajšan za 4 cm, ne vem sicer koliko je cel dolg ampak mv je ful zmehčan, odprta sem pa samo 2 cm že cel mesec.
že glava me boli od bolečin popadkov, pa kaj naj. pač sem hopsala pa mogoč bo kaj pomagalo, a ne:D

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.10.2008 12:26:29   
mojsoncek
Jaz se tudi pridruzujem klubu lenoritisa. Trenutno polezavam na kavcu, s prenosnikom na kolenih in uzivam ob Nutelli na zlico user posted image ... po dolgem casu sem si jo spet privoscila, ker mi je takooooooooo zadisala

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

strije
ksenci

ali ste se mazali s kremo ali oljem proti strijam in ali je pomagalo da niste dobili strij?

se nisem mazala in jih nisem dobila (23%)

se nisem mazala in sem jih dobila (11%)

sem se mazala in jih nisem dobila (30%)

sem se mazala in sem jih dobila (35%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!