Kristjan -> RE: Sprehod in žemlje (11.10.2008 21:23:22)
|
Nikoli ne dajemo hrane na sprehodu med hojo - imamo namreč pravilo, da jemo sede (doma vedno za mizo, zunaj, ko pa to ni možno pa se usedemo na klopco oziroma primerno mesto) pomalicamo, če smo lačni in gremo naprej. Skratka kr pike dobim, ko gledam otroke, ki jedo med tekanjem naokrog, s polnimi usti brskajo po mivki - malicajo in delajo potičke ob enem, ali pa se celo gungajo s hrano v ustih, nekateri celo s stekleničko.... da o grisinih ne govorim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zame so takšni starši, ki to dopustijo popolnoma neodgovorni. Mi hrane nikoli nismo imeli za to, da se hčerka zamoti, ker sva oba mnenja, da hrana ni in ne sme biti neke vrste igrača. Pa še ena stvar mi je čist nesprejemljiva - to, da otroci in tudi nekateri odrasli jejo ali pa pijejo v trgovini med nakupovanjem. Pri nas nikoli, ampak res nikoli nismo tega naredili in pri treh letih tamla zdaj sama reče, da moramo plačat in da ne smemo jest in pit v trgovini (zadnjič je celo predavanje o tem enemu malemu naredila, ki je v vrsti za blagajno jedel sirovo). Ko plačamo, če je lakota/žeja poje/popije prehuda zunaj oziroma na klopci (če je to nakupovalni center). Vem, da me boste zdaj popoljuval, ampak takšno je moje mnenje.
|
|
|
|