|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ambulanta za patološko nosečnost
11.10.2008 13:39:41   
Anonimen
in dnevni center v porodnišnici.

Tiste, ki imate kakršnekoli izkušnje s prvim ali drugim, mi prosim kaj napišite.

Ta teden sem bila v APN na prvem pregledu pri dr.Blejčevi. Ne vem, kaj naj si mislim. Vem, da je zelo strokovna, ampak njen odnos do user posted image  je pa grozen. Se mogoče da zamenjat G, ki ga imaš v APN?
In ker grem tudi v dnevni center, me zanima, kako tam poteka dan.

Če imate kakšne izkušnje, bom vesela informacij.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ambulanta za patološko nosečnost
11.10.2008 19:18:58   
maja24
Zakaj pa si na APN?A je kej narobe suser posted image ?

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2008 23:38:22   
anajmad
Mene je ta dohtarca vodila v dveh nosečnostih. V tretji sem jo non stop opozarjala(ker sem prej 2x prezgodaj,1x zelo ekstremno 24.T rodila),da se bojim ponovitve scenarija. V 24.t mi sploh ni izmerila materničnega vratu in sploh mi ni prisluhnila,da imam izcedek in da se bojim. Čez dobra dva tedna sem zopet rodila(na srečo je deklica preživela). Srečali sva se v dvigalu,niti v oči me ni mogla pogledati. Lahko rečem zelo arogantna in nesramna.
Tle na forumu ti lahko marsikaj katera še pove. Mislim,da imaš možnost menjati ginekologa,vprašaj.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2008 6:43:39   
tinaaja
kar nekaj izkusenj z obojim user posted image
Mene je moja G poslala v APN zaradi prve nosecnosti, ker je bila ugotovljena trisomija 13. No zaradi tega sem imela ful vec UZ, pa s CTGji se zacne pri 30t, da je bilo pa kaj drugega drugace, pa ne bi rekla v primerjavi s normalno ambulanto. Vsaj pri meni, ker je slo vse BP.

Dnevni center v 4 nad - tam sem bila predvsem na UZ - tistih narocenih. Ce je UZ delala ob pregledu, pol ga je delala v pritlicju. Tam delajo tudi AC in druge preiskave - zjutraj se prijavis v sprejemni in gres gor.. Ce imas kak poseg, dobis posteljo in si tam, ko pac nisi na posegu.

Glede Blejceve sem jaz tudi slisala veliko kritik, sama nimam izkusenj z njo. Mojag G je bila Sajina, pa tudi o njej imajo veliko za povedat. Ona je dalec od neke tople osebe, je taka nekako zadrzana. Mene naceloma to ni motilo, mi pretehta njena strokovna usposobljenost in vse kar sem hotla po vsakem pregledu slisat je bilo, da zgleda, da je vse ok.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2008 8:59:17   
TRIŠ
Imala sem dr.Blejčevo in sem z njo zelo zadovoljna.Večkrat sem šla tudi v dnevni center in bila zelo zadovoljna s sestrami ki so bile zelo ustrežljive,proti Novemu mestu pravi balzam,čeprav se meni osebno tudi v NM ni nihče zameril.Skratka glej na ljudi pozitivno in jim zaupaj,zato so oni tudi tam.Želim pa ti lepo in umirjeno nosečnost in SREČNOuser posted image .Jaz sem jo tudi večkrat poklicala po telefonu če me je kaj skrbelo in mi je lepo pojasnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2008 16:24:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Zakaj pa si na APN?A je kej narobe suser posted image ?

Ne, zaradi visokega pritska.

Hvala vsem za odgovore. Žal je več negativnih kakor pozitivnih mnenj o dr., česar sem bala. Bom vidla na nasl. pregledu, kako bo in potem se bom odločila.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2008 8:20:33   
pike
Mene so napotili v to ambulanto zaradi slednjega: v 3. mesecu test za toksoplazmozo - ugotovljeno, da gre za staro okužbo. Ponovni test zdaj, v 32. tednu in so rezultati isti. Včeraj me je po tel. poklical G in mi to sporočil. Rekel je, da grem tja na en posvet v primeru, da bi otrok potreboval kakšno terapijo. Drugače je vsa nosečnost potekala normalno in vse bp. Naročena sem konec meseca in mi je G  rekel, da če bi kajnujnega bilo, bi morala takoj tja.

Mene pa zdaj vseeno skrbi saj je veliko znank imelo staro okužbo a niso morale zato v tole ambulantouser posted image . Ima  katera kako izkušnjo z tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2008 13:02:25   
Naja30
pike, po moje se nimaš kaj sekirat, ker so te napotili v APN. Še bolje, ker te bodo še bolj pod drobnogled vzeli in se s tabo pogovorili.
Javi, kako boš konec meseca opravila.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.10.2008 13:26:59   
malaštruca
Anonimna - jaz sem v 1. nosečnosti hodila v APN k blejčevi, pa sem bila zelo zadovoljna z njo. Ti pa direkt in realno pove. Se je pa zame zelo zavzela in sem na koncu bila na E oddelku pri njej. Vse se je dobr končalo user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?