tinaaja -> RE: Ambulanta za patološko nosečnost (12.10.2008 6:43:39)
|
kar nekaj izkusenj z obojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mene je moja G poslala v APN zaradi prve nosecnosti, ker je bila ugotovljena trisomija 13. No zaradi tega sem imela ful vec UZ, pa s CTGji se zacne pri 30t, da je bilo pa kaj drugega drugace, pa ne bi rekla v primerjavi s normalno ambulanto. Vsaj pri meni, ker je slo vse BP. Dnevni center v 4 nad - tam sem bila predvsem na UZ - tistih narocenih. Ce je UZ delala ob pregledu, pol ga je delala v pritlicju. Tam delajo tudi AC in druge preiskave - zjutraj se prijavis v sprejemni in gres gor.. Ce imas kak poseg, dobis posteljo in si tam, ko pac nisi na posegu. Glede Blejceve sem jaz tudi slisala veliko kritik, sama nimam izkusenj z njo. Mojag G je bila Sajina, pa tudi o njej imajo veliko za povedat. Ona je dalec od neke tople osebe, je taka nekako zadrzana. Mene naceloma to ni motilo, mi pretehta njena strokovna usposobljenost in vse kar sem hotla po vsakem pregledu slisat je bilo, da zgleda, da je vse ok.
|
|
|
|