|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svinjska ribica v testu
10.10.2008 11:47:51   
mojsoncek
Cez vikend bi naredila svinjsko ribico v testu. Ima katera morda kaksen dober in preverjen recept?!

Se priporocam... Hvala!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Svinjska ribica v testu
10.10.2008 12:53:30   
Anonimen
Jaz jo zavijem v navadno kruhovo testo, včasih jo napolnim (prerežem podolgoma) s suhimi slivami...

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 13:20:20   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Jaz jo zavijem v navadno kruhovo testo, včasih jo napolnim (prerežem podolgoma) s suhimi slivami...

Koliko casa pa peces in na koliko? In koliko naredis testa? No, ce bi mi zaupala recept, bi ti bila res hvalezna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 13:39:06   
kalbo
Jest jo zavijem v tistole testo za pico, ki je malo nižje.

Ribico popopram, posolim, dodam mal česna, po sredini jo pa včasih natlačim s suhimi slivami. Popražim jo po obeh straneh, pol jo pa zalijem z belim vinom in dušim ene 15 minut. Pol jo pa ohlajeno zavijem v testoin pečem še ene pol ure na 180.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 14:44:15   
mojsoncek
kalbo, ti si zlati... hvala!!! Na taksen nacin sem imela tudi jaz v misih pripravo...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2008 22:13:51   
katra55
Jaz ribico začinim in posolim ter popečem na olju ter ohladim. Nato jo ovijem s slanino in zavijem v listnato testo. pečem približno 30 min na 180°C.

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2008 10:08:40   
mojsoncek
No, vceraj sem jo naredila... ala kalbo... in bila je odlicna user posted image

katra55, hvala tudi tebi. Bom naslednjic probala se po tvojem receptu z listnatim testom.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2008 18:16:07   
kalbo
Me veseli, da je uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!