Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Svinjska ribica v testu 10.10.2008 12:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo zavijem v navadno kruhovo testo, včasih jo napolnim (prerežem podolgoma) s suhimi slivami...
|
|
|
|
RE: Svinjska ribica v testu 10.10.2008 13:20:20
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Jaz jo zavijem v navadno kruhovo testo, včasih jo napolnim (prerežem podolgoma) s suhimi slivami... Koliko casa pa peces in na koliko? In koliko naredis testa? No, ce bi mi zaupala recept, bi ti bila res hvalezna
|
|
RE: Svinjska ribica v testu 10.10.2008 13:39:06
|
|
|
|
kalbo
|
Jest jo zavijem v tistole testo za pico, ki je malo nižje. Ribico popopram, posolim, dodam mal česna, po sredini jo pa včasih natlačim s suhimi slivami. Popražim jo po obeh straneh, pol jo pa zalijem z belim vinom in dušim ene 15 minut. Pol jo pa ohlajeno zavijem v testoin pečem še ene pol ure na 180.
|
|
|
|
RE: Svinjska ribica v testu 10.10.2008 14:44:15
|
|
|
|
mojsoncek
|
kalbo, ti si zlati... hvala!!! Na taksen nacin sem imela tudi jaz v misih pripravo...
|
|
RE: Svinjska ribica v testu 11.10.2008 22:13:51
|
|
|
|
katra55
|
Jaz ribico začinim in posolim ter popečem na olju ter ohladim. Nato jo ovijem s slanino in zavijem v listnato testo. pečem približno 30 min na 180°C.
|
|
|
|
RE: Svinjska ribica v testu 12.10.2008 10:08:40
|
|
|
|
mojsoncek
|
No, vceraj sem jo naredila... ala kalbo... in bila je odlicna katra55, hvala tudi tebi. Bom naslednjic probala se po tvojem receptu z listnatim testom.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Ime za punčkopathraZa najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.Klara (
35%)
Olivia (
40%)
Serena (
7%)
Sabrina (
19%)
Število vseh glasov: 168Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!