|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veselo pričakovanje
18.3.2005 12:02:29   
srecka
Lepo pozdravljene!

Zanima me, kdaj ste vaši nadrejeni osebi v službi prvič omenile, da ste noseče? Kakšni so bili odzivi?

Prav tako me tudi zanima, koliko dni pred rokom poroda ste odšle na porodniški dopust? Prebrala sem namreč, da mora bodoča mamica nastopiti porodniški dopust 28 dni pred predvidenim rokom poroda. Ste pred nastopom porodniške koristile tudi dopust, ki vam je v podjetju pripadal? Rok imam namreč v oktobru...

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

Srecka 9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Veselo pričakovanje
18.3.2005 12:19:01   
Čiračara
Jaz sem to novico šefu povedala eno uro nazaj:)-:)-:)-...Na moje veselje je na novico "reagiral" zelo lepo. Rekel mi je, da je to počasi že pričakoval, saj sem se namreč avgusta lani poročila.:)-:)-..Hvala bogu, da imam tako "človeškega" šefa. Slišim, da imajo punce ponekod kar hude probleme s službo, ko nadrejenim povedo, da so zanosile........

LP vsem:sloncek:

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Veselo pričakovanje
18.3.2005 12:32:02   
N&N&D
Jaz sem povedala ko sem bila noseča malo manj kot tri mesece. V službi so kar dobro prenesli. Na porodniški dopust sem šla 28 dni pred rokom, pred tem pa sem pokoristila še dopust, ki mi je ostal v službi, saj ga verjetno ne moreš koristiti ko prideš nazaj :)-.
lp

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Veselo pričakovanje
18.3.2005 12:56:48   
Udb
Jaz imam rok 15.10. - povedala sem včeraj (po prvem pregledu). Šef je bil ful vesel in mi je čestital. Se je pa tudi zahvalil, da sem tako zgodaj povedala, da bo imel dovolj časa najti zamenjavo zame!! Sem bila ful vesela, pa še ene skrbi sem se rešila!

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Veselo pričakovanje
18.3.2005 13:00:38   
SU
Jaz sem povedala v službi že takoj po prvem pregledu. Nisem mogla biti tiho, ko pa je bila tudi sodelavka noseča in so ravno o tem debatirali. Reakcija - super!! Privoščim tako reakcijo na novičko tudi ostalim! Ful se veselijo z mano.
Na porodniško sem šla 28 dni pred PDP, s tem, da sem pokoristila tudi del dopusta, ki mi pripada prej! To pa ti lahko pove šef, koliko dni je to! Namreč dopust se ne prenese v naslednje leto (vsaj ne celoten!)!
Kar izkoristi dopust, če boš lahko. Škoda, da ti propade! LP, Saša (36,5/7)

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?